Hur till: papper blommor

i detta Instructable jag visa hur man skapar en blomma av papper. Videon ger en detaljerad steg för steg-progression av blomman fram till den färdiga produkten.

Leveranser:
Papper
Sax
Limpistol

Kontakta mig med några frågor: MaSoeurJewelry eller besök min butik MaSoeurJewelry.tictail.com

Relaterade Ämnen

Hur man gör papper blommor

I denna hur man lär du dig hur man gör dekorativa papper blommor. Om du vill hänga dem på väggarna av din dorm eller från taket på ditt barns förskola kommer de att se till att sätta färg till området.Steg 1: Förnödenheter som behövsTvå ark färgat mj...

Hur man gör papper blommor (Style1 för projektet 161)

Denna teknik visar hur jag har gjort dessa underbara små papper blommor som matchar projektet Nos161. De är lätta att göra och jag använder några grundläggande dör som kan bytas till andra dör om du inte har dessa specifika dem eller kan du använda d...

DIY: Återvunnet Atlas - hur man gör papper blommor

Hur man gör papper blommor.Handgjorda återvunnet atlas blommor Made från atlas sidor....

Hur till göra The Delta-papper stridsplan

Delta-Fighter är inte bara en cool och snygg pappersflygplan, det är också mycket snabb och smidig vilket gör det möjligt att göra manövrar som loopar, rullar och bankas svängar.Detta är en instructable post för papper flygplan utmaning 1Steg 1: mate...

Konsten att papper blommor

långvarig buketter: konsten att papper blommorFör mors dag i år ville jag ha en mittpunkten av blommor, men jag ville hålla min dekorationer afforadable, så jag beslöt att göra en papper blomsterarrangemang. Jag visste att jag hade alla varor i mitt...

DIY papper hantverk: lätt Origami papper blommor

Hej vänner, denna gång med mig du kan lära dig hur man gör en enkel Origami papper blomma med hjälp av enkla curlingspelare enheter. Denna lätt papper blomma kan se svårt att göra, men när du börjar att göra det, du kommer att inse det är så enkelt o...

Cardstock papper blommor

Jag ska visa dig hur man gör enkla blommor ur cardstock. Jag säger enkel eftersom det finns många steg, de är mycket lätt att göra. Jag finner dem mycket avkopplande och göra ett par när jag kommer hem från jobbet när jag kan bara sitta ner och koppl...

DIY Swirly papper blommor

Jag hittade instructables mer än ett år sedan medan jag letade papper blomma tutorials och jag blev förvånad att ta reda på alla dessa fantastiska blomma tutorials i denna webbplats.Efter en lång tid har jag äntligen beslutat att lägga ett papper blo...

Gör billiga och gladlynt papper blommor i 30 minuter för att fira Cinquo de Mayo!

Kanske du tror inte du kan göra papper blommor! Tja kan du! Med denna metod och några billiga leveranser kan du göra några mycket trevliga snygga blommor mycket lätt. Du kan göra minst 15 av dessa blommor till en kostnad av väl under $10, - om du kol...

100 papper blommor i 20 min

Hej alla,Idag ville jag dela med mig av en tutorial som jag gjorde i veckan om hur man gör 100 1" blommor i 20 min.Denna tutorial går över hur till nöd, spritz (med Ritzy Ditzy glitter), doodle och sedan lim och glitter 100 blommor i ingen tid alls.....

Hur till bygga raket godis

dessa är instruktionerna på hur till bygga en raket med kök material. Jag är inte ansvarig för några skador.Raket godis används till bränsle raketer och det är en blandning av oxidationsmedel och bränsle. Du behöver KNO3 (Salpeter) för oxidationsmede...

Hur till tala fikonspråk

denna tutorial lär du dig att tala och skriva i den gamla koden, fikonspråk. Njut!Steg 1: material: • Papper• Penna• En vän att träna medSteg 2: Att välja ett ord jag valde ordet, hund. I fikonspråk, skulle hund vara ogday. Låt mig berätta du hur til...

Hur till: bra handskrift.

Hej vänner, jag är tillbaka med min nya instructable och detta är min tredje instructable, denna gång inga prylar men hur du skriver! Detta instructable är på hur till förbättra din handskrift. Detta kräver övning att göra handskriften vackra. Efters...

Hur till hacka en dator atx nätaggregat

Hej alla, detta är min första instructable och det handlar om hur till hacka en ATX dator nätaggregat och sedan lägga den i en fin liten fall så det är redo för användning. Jag har gjort flera av dessa innan och beslutat att göra en instructable om d...

Vinyl dekal PCB - hur till

så här lata gamla Geek (LOG) blir att göra PCB. Jag har redan gjort en Instructable:Jag gillar fortfarande att använda örn CadSoft men min vän, berättade OffTheRails2010 om en bättre toner överföringsmetod med vinyl klistermärken. Tja, vet jag inte v...

PandaHall självstudie - Hur till DIY en Choker-halsband steg för steg

Gillar du choker-halsband? I denna enkla Pandahall tutorial, ska jag visa dig hur till DIY en choker-halsband steg för steg.Steg 1: Förnödenheter som behövs i DIY choker-halsband steg för steg:16x8mm Beige pärla pärlor12mm gul fasettslipad ädelsten p...

Rullade papper blommor

skapa enkla och vackra papper blommor för en unik (och billiga!) ta på ett bröllop bukett, mittpunkten, boutineer med mera. Med scrapbook papper, en limpistol och några florist tråd, kan du skapa dessa blommor.Steg 1: levererar Här är vad du behöver:...

Hur till etch aluminium panel etiketter/mönster med en återanvändbar syra blandning

denna tutorial ska show dig hur till etch egna mönster/etiketter i aluminium paneler med en återanvändbar syra blandning istället för att använda elektricitet (den vanligaste metoden).Det är en ganska bra och billigare alternativ till profesional gjo...

Hur till omvänd en gammal mobiltelefon (NOKIA 6600) in A SUPERGADGET-MIKRODATOR

http://www.internetsecretbook.comMitt i svårigheten ligger möjlighet. -Albert EinsteinNokia 6600 telefonfunktioner nya avancerade imaging funktioner, inklusive en ljusa 65.536-färg TFT skärm och kamera utrustad med digital zoom. Dessa kompletterar en...