IKEA bokhylla förvaringsbox (feat. katt silhouette)Som en massa människor där ute har vi vår andel av Billy bokhyllor från Ikea. Billiga, robusta, enkla, vilt tillgängliga. Det är bara för mycket pengarna när det gäller att inte ha några i ditt hus. Som är som vi hålla fylla dem, det bara inte ser rent och snyggt när de läses in till brädden med allt vi förvärvar med tiden.

Min fru började nyligen stickning och hon frågade mig om jag kunde anpassade bygga henne en trälåda för att sätta alla hennes stickning redskap och garn. Jag fick att göra hennes något fint och unikt och vår bokhylla ser nu bra: vinner.

För er som tror jag bara lockat dig här med min katt silhouette huvudnummer, du är ganska mycket rätt. Men jag lovar det är där (på sidan) om du hänga på för lite längre.

Jag hoppas du njuta av denna enkla och mycket lättillgängligt projekt. Om du har liknande förvaringsbox för bokhyllan, posta dem i kommentaren tråd!

-Boomrang-

Se Steg
Relaterade Ämnen

IKEA bokhylla uppgradering

Så har jag Ikea bokhyllor hela mitt hus. Men jag är trött på att se standard grå bakgrund. Det verkar bara inte har något liv till den. Sen hittade jag ett urval av dessa skum ramar som är lätta att byta ut men ser så unik. Nu när jag har gjort en bo...

Hur till vända ett livs levande träd in i en katt träd w/slang klämmor och Ikea hyllor

Detta är en Ikea hack så att min katt Lama kan gå ut mitt fönster på våning 3 och få från taket via denna katt träd. Jag har inte provat min hand på för mycket byggnad, så det var bra att jag kunde slå detta projekt ut i några timmar för shopping och...

Lätt fönster hyllan för katter och andra ljus använder som en trädgård.

Jag har två katter. Det finns exakt en fönster på bottenvåningen som vetter mot söder. Det gör den oemotståndlig för dem, och det är också den plats där jag vill ha mitt köksbord. Här är min lösning, en hylla som hänger från fönstret avsatsen och int...

IKEA ljus hacka (flexin ditt ljus)

när jag bestämde mig att förbättra belysning på mitt skrivbord vände jag mig till Ikea. Jag fick Ikea Jansjo (http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/10128748) och bristen på Ikea (http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/60124272) och kastade m...

Whiteboard skrivbord

detta instructable visar dig hur du tar höga, smala Ikea bokhylla, plywood och ett ark med whiteboard och göra snygga multifunktionella projektet skrivbord. Vi använder den som en dator aktivitetsdisk, scrapbooking och en plats att skissa eller lämna...

9 alternativ lagring idéer

Min lägenhet i San Francisco förprickat många önskvärda funktioner: trägolv, fina grannskapet, nya apparater, utmärkt tillgång till kollektivtrafik, och även tvätt i byggnaden. Det enda det allvarligt saknade var garderobsutrymme. En 5-månaders tillf...

Ackumulatorn-driv Bluetooth 2.1 högtalare!

Litiumbatteri drivna Bluetooth 2.1 högtalare!Jag behöver en badass bärbara ljudsystem som är fullt transportabla och körs på batterier. Jag kollade ut ursprungliga harman/kardon go + play, basen var definitivt fantastiskt, men den förbrukar 8 x galna...

Väggmonterad horisontella stege hylla

Det har varit ett tag, men jag är tillbaka med en annan instructable! Denna gång med en praktisk vägg monterad stege!Jag kom på den här idén efter att ha sett ett foto på min Facebook news feed med en liten stege monterad på en vägg. Tänkte jag, vad...

Vik ut skrivbord från Scratch och stol renovering

så i detta instructable Im kommer att visa hur jag gjorde en anständig sised Vik ut skrivbord att pressa i mitt lilla rum, samt en snabb renovering av en gammal stol som förgyller det.Steg 1: I rummet. Mitt rum är ganska litet, och det är en klämma a...

Gjorde det på Techshop-stämpling Gummiskydd för visitkort

jag nyligen fick en prisuppgift för en körning av tryckta visitkort på fina lager (100# eller så). Efter lite forskning insåg jag att jag kunde gjort en bra kvalitetsstämpel själv på TechShop RDU (www.techshop.ws) på deras Epilog Helix Laser gravör....

LED booklight från en Maglite

kör från 2 AAA-batterier denna Maglite omvandling verkligen skiner!Allvarligt är detta en hacka tillsammans Maglite och BBQ ljusare Frankenlight som tar mindre än 15 minuter att bygga!Steg 1: Behöver du en AAA Maglite eller liknande och en gammal BBQ...

CD-spool som sidan av bokhyllan lagring!

Fick en massa extra CD buffrar från lagligt brinnande veckor av filmer eller musik?Eller högar av saker liggande?Vad sägs om en extra vertikal yta?Gör mest av din situation och sätta ihop!(Du kan erkänna hörselkåpan hörlurar, om du vet som gjorde urs...

Ikeakade - dold Arcade skåp

Välkommen till Ikeakade! 99,5% gjort!Som ett barn av 80-talet, har jag alltid haft en plats i mitt hjärta för dessa arkadspel som jag tillbringade otaliga timmar och inkvarterar på. Några av mina käraste minnen inkluderar min generösa pappa tog mig o...

Den ultimata hammaren (hammare + skruvmejsel, flasköppnare, spik innehavaren och linjal)

Jag snubblade nyligen över detta instructable, och det fick mig att tänka; Vad mer kunde göras för att förbättra den ödmjuka hammaren? Jag hade några idéer i baksidan av mitt sinne, och när jag såg Hand verktyg endast tävlingen jag beslutat att sluta...

Dölja din rörig bokhylla med ikea paneler

syftet med projektet är att bygga vissa billigt, lätt och flyttbara paneler för att dölja en rörig bokhylla eller använda som en dörr.Detta instructable kan också användas för att bygga en färg från en bra utformad tygNY: Jag publicerade den instruct...

Lätt Ikea hack katt skräp

Hyllan är också trappa för katt till katt banan som stöds av två Ikea billy hylla.http://PNR.ma/ddoPsRSteg 1: Ikea Stuva lagring bänk X 2Katter vill ange toaletten från baksidanSteg 2: Ta bort Back board av låda Steg 3: Sätta katt toaletten i det gjo...

IKEA skåp / bokhylla Cove belysning

Tanken med detta projekt var att göra allmänbelysning för våra Ikea skåp som glaset av locken visar reflekterande bilden av rummet i stället för material som har affektionsvärde.Led-produkter som säljs i Ikea för denna enhet var lite dyra och de var...

IKEA byggde min katt skrapet

jag har alltid trott de kartong katt skratchare var en dum idé, till en gång när vi var rörliga och det fanns en stack av lådor, och katten kunde inte lämna den ensam. Tja. Hon lämnade den ensam för lite efter att dra hela stacken på golvet med en kr...

IKEA hack - Billy bokhylla med integrerad förstärkare

Hi!Om:Detta är en Billy bokhylla som har många liv, jag fick den gratis från mitt arbete många år sedan.(Observera - engelska är inte mitt modersmål men jag hoppas du inte få för många missspellnings.)Jag tycker började som en Billy så här: http://ww...