IKEA Hack Mail Rackmed bara en hylla och några IKEA magazine innehavare, det är lätt att göra en praktisk förvaring station för mail och allehanda viktiga saker. Placera denna rätt genom dörren, och aldrig mer kommer du undrar där dina nycklar eller telefon vandrade iväg till.
Se Steg
Relaterade Ämnen

IKEA hack: inbyggda skåp och bokhyllor

Min lägenhet är en av de något brutalistiska moderna platser till byggd för unga urbana paret som inte verkar ha ägodelar eller ens fritidsintressen utanför dricka, så det inte har ett garage eller mycket användbart lagringsutrymme. Som suger när du...

Belyst MALM säng: en all-IKEA hack

detta är en all-IKEA hack, bestående av sticker en IKEA produkt på en annan. Det är så självklart, jag tveka ens att kalla det en sann hacka. Om du är bekant med MALM sängram och nightstands, bör bilden vara självförklarande. Du behöver en MALM sängr...

IKEA HACK: sängkanten buddy

Denna smarta sängkanten caddy har fack att hålla all din dagliga bära (EDC) småutgifter. Detta enkla IKEA hack gjordes från ett IKEA bestick hållare och har låda drar som fötter. Sätta detta caddy bredvid din säng att hålla du telefon och öronproppar...

IKEA hack - Gruntdal bänkskivan hyllor

Detta är min första IKEA hack. Jag köpte en hylla Grundtal 800 mm för att sätta på väggen men då tänkte jag prova och utnyttja utrymmet under mitt kök bänk genom att sätta två stolpar och montering hyllor rygg mot rygg. Nästa steg var att lägga till...

Enkel garderob med skåp handtag (IKEA Hack)

nyligen min flickvän och jag var shopping Ikea, letar du efter en enkel men trevlig garderob för hennes nya lägenhet. Ingenting verkligen fångade vår uppmärksamhet. Eftersom jag följer Ikea Hacker ganska länge nu, föreslog jag för att gå hitta något...

IKEA Hack-a-brist

The IKEA Hack-a-brist är en skruva-enhet för dem som behöver att samla ett stort antal IKEA brist på coffeetables. Det sparar tid, energi och smärtsamma handlederna. Det är mycket lätt att göra och det bästa är att det faktiskt är tillverkad av en br...

IKEA Hack, Galant skrivbord!

Här är en uppdatering från augusti 2014. Jag har ignorerat detta Instructable av två skäl. Det var min första och jag har varit förbannat upptagen med mitt liv och har inte haft tid att se över det!Ja, det håller på att förändras! Jag har ett nytt, ä...

IKEA Hack - skåpsäng med skjutdörrar

vi har ett extra sovrum som är lång, men också ganska smala. En queen-size säng fanns det inte mycket utrymme för något annat, men vi ville göra rummet mer multifunktionella. Den uppenbara lösningen var en skåpsäng.Vi pratade med några av de lokala l...

IKEA Hack: Gaming Home Theatre Boss stol

Följande IKEA hack var inspirerad av Darth Vaders meditation kammare och Roald Dahls skriva stol.VAD DU BEHÖVER:2 x Glivarp utdragbar glasbord1 x Timsfors swivel recliner1 x PS2012 dropleaf tabell OR 1 x Besta borrar hylla1m 1 1/4"(32mm) stål kanal4...

Bred hals jäsning flaska - IKEA Hack

Jag gör en massa små parti homebrew, eftersom min lägenhet är tät på utrymme och ibland skulle jag hellre prova ut ett recept innan jag gör en stor sats av grejer. Jag gör också en hel del såser och pickles, och den udda batchen av kimchi att starta...

IKEA HACK: $14 upplyst sminkspegel keramikskål

En sminkspegel hackade nästan helt från IKEA kök objekt (keramikskål, plast mat behållare, spatel och skärbräda). För omkring $14 kan du skapa en sminkspegel som inte bara ser bra ut, men fungerar perfekt också!Steg 1: material Det finns två variante...

IKEA Hack-a-Tindra (för totala IKEA nersänkning)

en viktig ingrediens för ett besök på IKEA är blandade doften av BILLY spånskiva och TINDRA strawberry doftande ljus. Med denna enkla att göra enheten kan du lägga ett moln av IKEA doft över något utrymme som kommer att göra även de svåraste IKEA äls...

Hängande lykta Ikea Hack

Jag var på Ikea för några dagar sedan letar efter en lampa som passar mitt sovrum motiv. Jag kunde inte hitta något jag gillade men jag hittade några häftiga ljus lyktor och jag visste att de skulle göra ett stort projekt. Fortsätter på min resa händ...

Kudde Lapdesk - IKEA hack

Här är min IKEA hack för en händig kudde Lapdesk.Ena sidan ger en stabil arbetsyta yta medan den andra sidan kan användas som en mysig kudde.Perfekt för barn, särskilt för resor!Steg 1: IKEA objekt: VINTER 2015Vinter produkten ger en robust yta för s...

IKEA Hack: Artikulera kamerafästet

Artikulera kameran montera är en lätt Ikea hack och fantastiska verktyg för skrivbordet amatörfotograf. Det möjliggör overhead och handsfree-skott. Detta kan vara bra om du försöker Skanna ett dokument eller skjuta time-lapse eller Instruktions video...

Light Box Ikea Hack

använda detta en minut Ikea hacka till göra en sömlös bakgrund för att ta bilder på dina små skatter och skapelser.Steg 1: Samla leveranser För att göra detta snabbt och enkelt ljuslåda allt du behöver är en transparent Ikea Lekman (eller andra genom...

IKEA Hack EXPEDIT Vin Rack

jag har begränsade verktyg för träbearbetning, och ville bygga ett vinställ för min EXPEDIT. Jag tittade på de tillgängliga Projektidéerna, och det inblandade med hjälp av en tabell såg, att jag är rädd för att använda eftersom jag behöver mina fingr...

IKEA Hack

fina med IKEA -möbler är att det är billigt och enkelt att hacka. Med andra ord kan säga att du skulle köpa två billiga $30 Gorm hyllor och monterade dem för att upptäcka att en var krokiga. Nåväl, det vore verkligen lätt att tillbringa en eftermidda...

IKEA Hack - plantering hyllor

i månader jag har letat efter en matchande hylla och krydda rack kombination för mitt kök. Jag hade en mycket detaljerad lista över saker jag ville... Kryddhylla skulle vara en serie av små hyllor som inte var för djupt.Kryddhylla hade att vara utbyg...