Ingen sy Pac Man Ghost Finger Puppetsdag jag åkte till New York och gick till FAO Schwartz. Vad en fantastisk plats, alla skärmar och leksaker. Jag fick mig även göra din egen docka. När jag kom hem, blev jag inspirerad att göra några dockor. Detta är en No Sew inställning till finger puppets. Jag hade lämnat över handduk material från valp handduk mantel som var perfekt spöke former, så jag tittade upp Pac Man Ghost och gjorde blåtten en (ni vet de som kommer efter att du äter stora p-piller). Handduk materialet är fin och tjock så det är en varm finger marionett spela med under dessa kalla månaderna framöver. Detta instructable har en tre inställning till ögonen.

Material:
Pac Man kroppen:
Handduk Material
Limma pistol / sticka
Sax

Ögon 1:
Vit filt
Knappen

Ögon 2:
Vit filt
Blå filt

Ögon 3:
Vita bandet
Glitterlim

Alla ögon:
Varm limpistol / sticka
Sax

Se Steg
Relaterade Ämnen

Stickade Pac Man Ghost Beanie

du kan göra detta hat många färgerOm du inte vill att pac man ghost du kan helt enkelt hoppa över steg för ögonen och ribbad kraftSteg 1: material GarnStickorVirknålVitt garnNålVarmlimma fastSteg 2: Att göra mössa Starta en ögla på nålen och kasta på...

LEGO PAC-man Ghost

detta är min lego PAC-man ghost. Alla pic togs av min iPod så inte bra kvalitet. Hoppas du gillar.Steg 1: Kroppen Början med två 2 x 4 bredvid varje för att göra en 4 x 4 kvadrat och göra denna 4 hög. På toppen av stacken sätta 4 av Legos med lego li...

Hur man gör en Pac-Man ghost lampa

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en Pac-Man ghost lampa.För att vara exakt, kommer vi att skapa små ghost lampskärmar för att förvandla en tråkig spotlight system till en stor snygg Pac-Man tema lampa.Du behöver:-plastflaskor...

Göra en Pac-Man Ghost vrida lampan

detta instructable lämnades in av Xerocraft Hackerspace i Tucson för Instructables Sponsring programmet.Nedan tutorial ska show dig hur man gör din egen "Mawari-Doro" eller japanska roterande lampa anpassad för att se ut som ett troll från klass...

Pac-Man Ghost Hat

detta projekt är ganska enkel, men ser verkligen trevlig. Det är Pac-Man spöket Clyde, som var alltid min favorit växer upp. Detta mönster kan anpassas för att göra någon av fyra spöken.Steg 1: material1) Orange (eller röd/rosa/Cyan) garn, vitt garn,...

PAC-man ghost (Blinky)

vet som Blinky i Pac-man spelet.Det är 14 dubbar av 14 dubbar....

LEGO blå Pac-man Ghost

jag såg detta på jonv8's sida och jag verkligen gillade det och gjorde det och lägga till en krona, eftersom en krona gör eveything bättre. Bra idé jack.jonv8's version...

Hur man gör spöket från Pac-Man av lera

1. Detta är min skapelse av spöket från Pac-Man2. material: Röd, svart och vit lera,och lera Sculpting verktygSteg 1: Kroppen Andens 1. med hjälp av röd lera, rulla upp till ungefärligt 1.4 inches bred, ochoch ca 2,7 inches i längd.2. för huvudet gör...

Hur du gör din egen Pac-Man örngott

Välkommen till min allra första Instructable! Jag hoppas du gillar det och pleeese rösta i Gaming tävlingen för mig!Här är listan över material:1. vitt tyg (små klipp för ögon) eller stora bitar för basfärg2. skär matta3. rött tyg eller vad färg din...

Röda fienden (Ghost) Pac-Man tema tossor

dessa Pac-Man tema röd fienden Ghost tossor är i ropet! Populära foten klädsel för spjälsängar, spela datum, arbete, gallerior, proms och bröllop! Medan jag ursprungligen skapades dessa fantastiska fienden skor för mina barn, kan de göras att passa n...

Pac Man tårta: Pinky Ghost

En av mina bästa geek vänner hade nyligen haft sin födelsedag och jag hade bråttom att göra något trevligt för honom, men jag riktigt hade inte tid så jag var tvungen att tänka och agera snabbt.Många besök i hans ställe hade gett mig en viss antydan...

Modell Magic 101: Finger Puppets

Modell Magic är en lufttorka lera från Crayola. Det är lätt och fluffigt med ingen smulig eller klibbig röra. Jag älskar att använda det med min elementära studenter, men det är också bra för kostym rekvisita. Jag ska visa några exempel på rekvisita...

Pac-Man gungstol

idag bestämde jag mig att göra en gungstol i avbild av vår älskade Pac-Man.allt du behöver till det själv är:1. trä kabeln spool2. en såg (jag har bara Handsσgar :'(haha)3. sand papper4. svart och gul färg5. 2 crescent nycklar eller en dremel med en...

Virka Pac-Man och spöken

Pac-Man och hans spöken! Detta startade som ett projekt att bara virka Pac-Man. Då detta utvidgas till att göra spöken, sedan till att göra spöken med rörliga ögon, och slutligen till att lägga i omfattar att göra spöken växla till mörkblå. Jag är me...

Gest-kontrollerade Pac Man med Arduino & Grove gest modul

PAC-man Pac-man Pac-man! Hahaa! Om någon av er vet vad jag talar om, måste du vara gammal nog att veta sådant ett gammaldags arkadspel, precis som mig XD (nr BROTTET). I själva verket började jag att spela de klassiska japanska spelet eftersom jag va...

PAC man papper mobil

jag gjorde en pac man papper mobil för min baby systerdotter och hennes föräldrar förra vintern. Detta är hur.Den enda kostnaden för detta är för fem färgade pappersark. Om $2.Stirrar med hur det blev (ledsen för den crappy bildkvaliteten).Steg 1: Gö...

Pac Man plånbok silvertejp

jag älskar Pac Man och silvertejp så här är en kombination av båda. Det är ganska lätt att göra och det slutar ser så roliga och söta! Njut av att göra plånboken!Steg 1: material Material:1 rulle silvertejp för att förstora1 gul rulle1 vit rulle1 rul...

Pac Man och spöken kostymer

mina barn bestämde som ville vara Pac Man och 4 spöken för Halloween. Så att sätta mig och DaDee på uppgiften att skapa alla 5 kostymer.Steg 1: leveranserAtt bygga Pac Man använde vi2 hula hoopsNågra PVC rör hade vi runtSilvertejpKartongGult tygSvart...

Hur man Ghost Hunt

vill jaga spöken?Tja har du kommit till rätt ställe, jag har 6 år av Paranormal forskning under mitt bälte med många fler att komma. I min tid har jag stött på vänliga spöken, illvilliga spöken och helt enkelt demoniska.Men det finns en skillnad, Par...