Inte smälta mikrovågsugn Popcorn glass behandlarta gourmet till en helt ny nivå! Dazzel din gäst med denna tabell tilltalande Guest Wowing, kul äta, nr smält glass behandla!
Detta recept är snabb att göra, lätt att göra och gott att äta.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ultra-billiga (men gott) mikrovågsugn popcorn

gör du vill mikrovågsugn popcorn, men hatar spendera pengar (eller två) för en väska? Jag också. Detta instructible visar dig hur man gör mikrovågsugn popcorn för mycket mindre än att köpa mikrovågsugn påsar.Steg 1: Samla dina leveranser Samla in föl...

Hemgjord mikrovågsugn Popcorn

Jag älskar popcorn, det är min favoritfilm fika och TV Titta på mellanmål. Det finns många sätt att göra popcorn hemma, en av mina favorit sätt är att göra popcorn i mikrovågsugnen. Ingen behöver köpa mikrovågsugnen popcorn paket i butiken, inte behö...

Hur till hacka mikrovågsugn Popcorn

Jag tittade på en film medan man äter lite popcorn en dag och jag tänkte för mig själv, varför skränande de lyckas lägga tillräckligt smör i denna popcorn? Då trodde jag jag kunde bara smält lite smör och häll det över toppen, men sedan vill jag bara...

Inte baka Brownies mikrovågsugn mugg

Okej, måste du erkänna, bara om alla älskar en tät, varm, Chocolaty servering av läckra brownie godhet. Jag är ett fan som det har funnits tillfällen när jag kunde tänka på lite annat; sitter på tåget, i ett tråkigt möte, gå ut med hunden... vet du a...

Mikrovågsugn Signalgivare ljuddämpare hacka

I detta Instructable kommer jag visa dig hur du ändrar din mikrovågsugn och andra hushållsapparater så att de inte gör irriterande pipande ljud! Ge dig själv möjlighet att verka i "Stealth Mode". Jag vet att inte jag är den enda som finner att p...

Rengöra en mikrovågsugn

om du har haft att göra en galen bindestreck till ditt kök eftersom du tror att en gäst är om att använda din smutsiga mikrovågsugn, är detta Instructable för dig! Bara Tänk dig att du i ca 5 minuter från nu kan ha en helt ren mikrovågsugn... utan at...

Inte baka mikrovågsugn Cheesecake (tillverkad i en mugg!)

Åååh, cheesecake, min gamle vän. Hur mycket älskar jag dig?Mycket. Det är hur mycket. Men har du någonsin märkt hur svårt det är att bara sluta på ett stycke när du har en cheesecake som sitter i ditt kylskåp? Ja, exakt.Tja, har jag räknat ut ett sät...

Vad man inte ska göra när rengöring stora eller kommersiella mikrovågsugn

hittar du många anvisningar på instructables och en miljon och en inhemsk och kommersiella hur ren en mikrovågsugn guide över internet, men hur många guider har du hittat på vad man inte ska göra?Tja om du har en stor, kraftfull eller kommersiella mi...

Copycat: Mikrovågsugn Caramel majs (Caramazingmel majs)

någonsin har suget efter något sött, knaprigt och gott! (Om du är en normal människa svaret på den frågan är ja! Ja! JA!) Detta recept kan göras i bokstavligen minuter och endast tar tre ingredienser! Jag kan äta skål efter bowl av det här... Så gå v...

Mikrovågsugn: En färg 3D-Scanner för små föremål

Har du någonsin velat 3D skanning en uppstoppade djur, eller lite keramiska dinosaurie eller kanske en uggla visselpipa? Du vet, för att bidra till volymetrisk digitala databasen av civilisationen. Tja, jag har goda nyheter för dig - allt du behöver...

Mikrovågsugn kaka

detta är absolut är 100% bästa mikrovågsugn tårtan jag ätit i mitt life.* det tar 5 minuter att kasta tillsammans och det smakar som socker cookies och textur som riktig tårta. Jag tittade på Masterchef AU i natt och Matt Preston var att göra en mikr...

Enkla doftande ljus av mikrovågsugn

Gillar du inte komma hem till ett trevligt, doftande, levande ljus rum? Tja, kan du ha den fantastiska känslan varje dag med en snabb, enkel, mikrovågsugn ljus. Gör din egen personliga ljus mitt i bekvämligheten av ditt hem. Vi kommer att ta dig igen...

Bygga en mikrovågsugn transformator hemlagad Stick/båge svetsare

jag hade ingen idé att göra en DIY svetsare skulle vara så lätt att göra. Och det är ganska mycket gratis!Dessutom är stick svetsare får du definitivt bättre än anycheap kommersiella svetsare kan du köpa.Varför är denna hemmagjord sak bättre än något...

8 - minuten mikrovågsugn Apple Pie

det har kommit till min kännedom att mikrovågsugn dessert Instructables blir mycket populär...Här är två av dem, en är en tårta & den andra är en brownie. Eftersom Instructables är så populära beslutat jag att ta fram det gamla mikrovågsugn äppelpaj...

Mikrovågsugn smältverket

Kom ihåg hur dina föräldrar brukade säga "inte sätta metall i mikron"? Förbered dig på att kasta det kardinal nugget råd rakt ut genom fönstret eftersom vi kommer att göra just detta. Vi kommer att använda inhemska, omodifierade mikrovågsugn smä...

Pondant Au Chocolat - med mikrovågsugn

Du kan göra det med mycket enkla ingredienseroch enkelt med mikrovågsugn.!Ge det ett försök om du gillar en dessert med kaffe eller te :)Steg 1: Vad du behöver är...Choklad (mjölk eller mörk), 90 gSmör, 30 gÄgg (vanlig storlek), 1Socker, 1 mskKakaopu...

Mikrovågsugn Funfetti mugg kaka

Funfetti, aka sprinkles, aka godis bitar... vad du vill kalla dem, de är själva förkroppsligandet av söt, festliga godhet som vi förknippar med födelsedagstårta. Idag, ger jag dig ett sätt att bokstavligen ha kakan och äta den, alla på under 5 minute...

Hur man smälter choklad i din mikrovågsugn

Det bästa och enklaste sättet att smälta choklad!Steg 1: Hacka chokladHacka chokladen i små till medelstora bitar (eller använda färdigförpackade marker).Steg 2: skålLägg i hotellpoolen skål.Steg 3: mikrovågsugnVid 50% effekt, värme i 30-sekunders me...

Smältande choklad utan mikrovågsugn eller dubbel-panna

jag fick idén när jag såg någon på Yahoo Answers som begärde recept med choklad, men de hade inte en spis eller ugn eller mikrovågsugn.En dubbel panna är i grunden en kruka i en pott, botten (större) en med kokande vatten. Varför inte bara använda 2...