Jack Skellington makeup transformationYouTube.com/msmaomaoz

Se Steg
Relaterade Ämnen

8' Jack Skellington marionett

inspirerad av den senaste 3D-återutgivningen av Nightmare Before Christmas och ett foto av en liknande marionett, här 8' Jack Skellington marionett var faktiskt en sista minuten kostym idé som min fru och jag tillsammans på ett infall under loppet av...

Hemma gjort Santa Jack Skellington från Nightmare Before Christmas

de senaste åren nu, vår son har beslutat hans dräkt runt hans styltor.I år gjorde vi Santa Jack Skellington. Masken var gjord av en 12" akryl lampa klot från home depot och munnen var utskuren och skärmen lades till fylla i den. Vi skruvade i en hård...

Jack Skellington och mardröm innan jul smink

om du älskar Jack Skellington och du vill se ut som honom detta är hur! Bara en liten ansiktsmålning och du är honom!Första start genom att måla vitt på ditt ansikte med en vit facepaintsedan, måla de områden du vill ha svart med en svart eyeliner/fa...

Jack Skellington Brownie biter

Nightmare Before Christmas är en av mina favorit filmer genom tiderna och i detta instructable, har jag kombinerat Jack Skellington med en annan av mina favorit saker - brownies! Brownie receptet är superenkel: smeten kommer tillsammans i mindre än 1...

Vit choklad Jack Skellington Halloween tårtor

HUR MAN GÖR VIT CHOKLAD JACK SKELLINGTON HALLOWEEN TÅRTORFÖLJ MIG PÅ SOCOAL MEDIAYouTube: https://www.youtube.com/channel/UC6-aoDG0ePzoI_8M...Twitter: https://twitter.com/FactoryTreatInstagram: https://twitter.com/FactoryTreatTumblr: https://twitter....

Jack Skellington Puppet/Costume

Jag ville klä ut sig till Jack Skellington från Nightmare Before Christmas för Dragon Con ' 07. Det är dock omöjligt att göra en bra Jack kostym eftersom sin proportioner är så drastiskt olika du och jag (förhoppningsvis). Så, istället för en traditi...

Jack Skellington pumpa Carving "Pumpa kungen"

hur man gör Jack Skellington från Nightmare Before Christmas ur Funkins (konstgjord pumpa Carving) och utan pumpa ljus!Steg 1: Funkins jag plockade vita pumpa orsaken till Jack Skellington och tittade jag frihand hans ansikte på pumpan orsaka det gan...

Jack Skellington mjölk kannan ljus

jag har sett en massa idéer där ute av dekorationer som du kan göra med mjölk kannor men jag kom upp med en ny som är den enklaste Halloween dekorationen någonsin! Jack Skellington huvuden!Det är fantastiska!Du behöver bara 5 saker! Göra en massa des...

Jack Skellington pumpa

Kan du tro jag hade aldrig ristade en pumpa innan?Som barn i norra England, vi brukade tälja kålrot (Svensk) lyktor, men detta är min första pumpa.Jag hämtade en bild av Jack Skellington ansikte, fixade det i PhotoShop Elements att behöva mindre bläc...

Naturlig storlek Jack Skellington

Möt Jack Skellington. Han kan se bekant, och det är eftersom han är stjärnan i Disney's Nightmare Before Christmas.Jag kommer att visa dig hur man gör en naturlig storlek Jack gjorda av PVC och andra material. Detta tog mig ett par månader till kompl...

Noll Candy Bag för din Jack Skellington Trick-or-Treater

vår fem år gamla dotter ville vara Jack Skellington för Halloween. Jag gjort kostym, och planerar att göra ett papper maché huvud, men sedan vi råkade på en stor färdiga huvud. Min dotter sa då hon ville ha en noll hund att gå med hennes dräkt. Tja,...

Herr & fru Jack Skellington

Hur kom vi Mr & Mrs Skellington kostym idén?Ett par år sedan jag var shopping för pumpor på en lokal butik. Snidning pumpa har alltid varit en av mina favorit aktiviteter för Halloween! Som vanligt jag tog min tid att försöka hitta den perfekta pumpa...

Jack Skellington mäta skedar

Jack Skellington är en av mina favorit karaktärer, ganska mycket genom tiderna. Jag har redan massor av hans swag men när jag såg några keramiska skedar på världsmarknaden formen bara verkade perfekt.Steg 1: Samla material1. vit porslin skedar (jag f...

Super Spooky Jack Skellington pumpa kung sminket

Endast i ditt sinne:Välkommen till endast i ditt sinne. Här är min Spooky Jack Skellington pumpa kung sminket. Om du är ett fan av Tim Burtons Nightmare Before Christmas än detta är videon för dig. Jag försökte skapa filmer Jack Skellington och jag v...

Jack Skellington Pizza

jag blev verkligen överraskad av den positiva reaktionen på Twitter för min Jack Skellington Pizza, så jag ville dela hur jag gjorde den. Jag ber om ursäkt att jag inte ta bilder för varje steg, men jag hoppas bilderna och beskrivningar som avses kom...

Jack Skellington Costume

The Nightmare Before Christmas är en av mina favorit musikaler, så jag beslöt att göra kvinnlig dräkt inspirerad av Jack Skellington. Det gjorde jag med min symaskin. Först har jag sydde en svart kostym (byxor + svans-Rock). Jag har använt om 1,5 m b...

Jack Skellington papper Spider snöflinga

jag älskar mardrömmen för jul och jag älskar spider snöflinga Jack Skellington görs av misstag. Så jag gjorde det målmedvetet. Det är mycket lätt.Leveranser:Skrivare för att skriva ut dokumentVanliga skrivarpapper Sax Vägbeskrivning:Bara skriva ut de...

Jack Skellington nattlampa (Jack-o-lite)

Endast i ditt sinne:Välkommen till endast i ditt sinne. Jag började göra en serie videoklipp börjar Jack Skellington pumpa kungen. Denna video kommer jag att skapa en nattlampa som skickades till mig av min moster Mary från Pinterest. Jag gillade ver...

Jack Skellington

Jag är en high school student i en 3D-modellering klass, som är en del av ett program för STAMCELLER (Science Technology Engineering och matematik). Vårt projekt var att skriva in en Instructable tävling, men jag kunde inte bestämma vad jag ville gör...