Jag är på en (kartong) båt!Det är en dubbel-masted kartong skonert gjort nästan helt av en glass smörgås och allmänt vattentät industriella orange knockoff silvertejp, redo att segla ut på öppet hav eller åtminstone en liten damm.

Min design process, om någon har någon lust att skapa en konkurrerande inträde i min kommande miniatyr kartong roddtävlingen nedför floden Charles:

0. inser runt midnatt i natt att tidsfristen för kartong instructable tävlingen är riktigt riktigt snart.
1. ideate.
2. kom ihåg hur awesome båtar är; skissa layout plan i Microsoft Paint.
3. Rota genom återvinning bin, Hämta sax och tejp från sommaren student lagring, låna måttband i avsaknad av att ha en linjal.
4. mäta, klippa, montera.
5. hallick min ritt, nautiska edition (jag gillar orange och vattentät är också en god kvalitet för en båt skrov).
6. Lägg några Master (även tidigare medlemmar av ice cream sandwich box klubben), förvärva mjukpapper för segel.
7. kort söka efter kroppen av vatten att testa fartygets sjövärdighet, minns överhängande nedgången av mörker över här i östra tidszon, nöja sig med ganska liten pöl och andra platser tangentiellt om vattenförsörjningen (biljardbord är ungefär som en pool, rätt?).
8. [Tillval] anställa modell för pepparkakor (hus) båt kommer pepparkakor säsongen. Jag gjorde detta en gång med förvånande framgång, det visar sig kartong + silvertejp == pepparkakor + grädde med en härligt hög grad av noggrannhet.
9. [också frivilligt] Race. Helst med en något större mängd vatten än diskbänken.

Relaterade Ämnen

Hur jag gjorde en cool kartong lykta - jag gjorde det på techshop Detroit!

http://www.techshop.wsDetta är en cool liten kartong lykta som jag gjort av kartong. Den rymmer en te-tänd ljus och gör en verkligen göra sval skugga.Steg 1: Samla ditt material! Behöver du:En linjalEn pennaEn bit kartong (jag gick sönder en ruta)En...

Kartong brännare

Hej och Välkommen till en annan Instructable av mig Capsos.Jag hoppas du njuta av dessa och se till att du kolla in min andra Instructables här, också med att om du är i Bushcraft eller skulle vilja se lite mer på vad jag undervisar sedan Vänligen ko...

Kartong Halo energi svärd

jag har använt kartong en stund för mina projekt. Ja är detta en tutorial om hur man gör en realistisk Halo energi svärd.Steg 1: bitar/handtag jag gjorde först en rektangel att hitta allmänna storlek av handtaget. Sen hittade jag i mitten av den för...

Tejp / kartong järn hjälm (Skyrim)

detta kommer att visa dig hur man gör en enkel och billig Skrim hjälm i järn med hjälp av silvertejp och kartong.Jag har alltid velat göra en av dessa, men jag aldrig kan få rätt material, så jag gjorde en med min favorit crafting grejer, kartong och...

Kartong övning cykel Laptop Stand

surfa interwebs och få ditt hjärta att pumpa. Placera din laptop på din motionscykel. Du kan köpa dyra plast står, termoforma och lasercut egna plast modell, användning metallregeln lager att bygga en med pvc-rör för att göra en eller snickra rester...

Kartong spela Dome

jag ville göra en liten lekstuga för barnen, men jag ville inte spendera pengar. Bortsett från en $3 pack varmt lim pinnar är allt jag använt här saker jag redan hade.Jag sökte på nätet geodesic domes så jag inte skulle behöva göra alla matte själv....

Kartong avfall Tower

jag gjorde detta när jag flyttade in i mitt studentrum på college och fick nog med en rörig skräp och återvinning situationen. Jag designade något elegant separera papperskorgen från papper återvinning och plast/metall återvinning. Har precis flyttat...

DIY objektiv för Google kartong VR

Inledning:Sedan Google lanserade det är VR kartong senaste 2014., jag har läst några bra återkopplingar om den., och sista kan 2015., kartong VR stöder iOS., få VR kartong är billigaste sätt att uppleva virtuella verklighet. och jag frågade mig själv...

Kartong gyroskop!

I detta "kompatibel, jag kommer att visa dig hur man gör en kartong gyroskop. Jag har gjort papper gyroskop, men problemet jag hade var faktumet att de där riktigt tunn och slet lätt. Så jag ville göra något liknande som var mer hållbara. Så jag tänk...

PSP kartong Arcade stå

Alright, detta instructable visar dig hur man gör en monter liknar Duobix's DS kartong arcade stå utom den här är för PSP (phat PSP bara, men jag inte vet om det fungerar för den slim)! Så följ denna tutorial och du har en PSP kartong arcade stå er a...

Cirkulär kartong Shadowbox (Hot-lim metod)

denna mini kartong shadowbox är en mall för en mycket större cirkulär bokhylla.Dess varaktiga och stora för att hålla din mest minnesvärda och uppskattad miniatyr objekt.När jag kan hitta mer kartong, ska jag lägga upp bilder av den större bokhyllan,...

Kartong och Duct tape solugn

detta instructable handlar om en sol ugn jag gjord av en gammal tavelram, två kartonger, några duct tape, aluminiumfolie, vitt lim och skrynkliga tidningen. Du kommer att behöva hitta en bildram. Jag använde vanligt glas men härdat glas skulle vara b...

Kartong flipperspel

två dagar sedan jag kände mig verkligen uttråkad och efter att ha funderat lite jag tänkte varför inte göra mig själv en av dessa cool flipperspel som finns på videogame centers... så då jag började söka efter material och efter en massa searcch dess...

Kartong klo maskin

Hej killar här är min första instructable ENJOY!!Steg 1: material För det första detta är praktiskt taget en instructable endast det byggdes många månader innan jag fick denna app (detta är min första instructable! Så snälla kommentar om du vill ha m...

Kartong Mini Arcade basket

det var en cool idé jag hade ett tag sedan och jag äntligen gjort det. Det är ganska cool och gör en rolig kontor leksak. Om du vill göra dina egna, är här en lista med det material jag använt:KartongExacto knivtejpsuperlimskärmen (typ används för ko...

Boba Fett kartong hjälm

Här är ett roligt projekt för Halloween eller bara för att skapa din egen crazy Star Wars inspirerad skapande. Du kan antingen hämta filer, skriva ut, spår och klippa din egen kartong eller besöka min Esty butik och köpa kitet och jag ska skära bitar...

Kartong rekvisita: Hur man gör en filmkamera

så detta är min sista Prop I'ble av 2011 Chester Gangshow... I en scen behövde de en modern snygg filmkamera... För ungefär tre veckor stirrade jag på orden på min rekvisita i misstro... Jag har nu sett kameror... Jag har även använt dem... men jag h...

Kartong Sniper Rifle

jag gjorde detta ur kartong, papper, wire, blå gew (lärare tack), aluminiumfolie och färg. Med en snygg jacka, camo pants, tuffa stövlar och sin pålitliga gevär är denna tjej redo att gå!Betygsätta och kommentera, om du gillar! Ha kul "MissHerr_Neger...

Kartong Arm

Idag, ska jag göra en kartong arm som faktiskt flyttar! Detta är ett enkelt projekt, inspirerad av någon annan. Denna inspiration kommer att användas att göra min kartong arm för ett STEM projekt. Så, hur gör kartong arm arbete? De strängar som är dr...