Japanska vikning papper pusseldetta är en instructable om hur man gör en japansk pussel vika papper. Detta är mycket roligt pussel lösningar både lätt och svårt. Målet med pusslet är att försöka få alla fyra mönster i en kvadrat. Njut!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Fantastiska papper pussel rutan: Rubiks kub eller kalender

Ett år har 12 månader och en kub har 6 ansikten, så hur ett helt år ryms på en kub? Hämta Detta otroliga papper pussel för att hitta lösningen (eller titta på videon, men det är inte riktigt lika spännande som håller denna Skrivbordskalender i dina e...

4 U papper pussel

jag surfade på internet för ett pussel att göra som en gåva när jag hittade den här bilden. De pussel design fångade min blick och jag hittade lösningen ganska smart. I princip. du har fyra U former och ett skivfack. Målet är att passa alla fyra U i...

DIY papper blommor (vikning Tricks)

Jag lärde mig hur man gör papper ros från en vän för några månader sedan. Men det slog mig nyss att den teknik som hon brukade göra den rosa kan också användas för att göra blommor med olika mönster. Det är alla i den - vikning papper och skär kronbl...

DIY papper hantverk: Hur man gör en enkel Origami Papper Lotus

DIY papper hantverkhar en slags enkelhet om dem och denna Tutorial om hur man gör en enkel Origami Papper Lotus är precis typ av papper hantverk idén att varje hantverk älskare skulle adore och också njuta av att göra. När vi talar om Origami - den b...

Paper pussel

Först gjorde jag detta vikbara och ficka storlek papper pussel att kämpa mot tristess under filosofi klasser på gymnasiet. Jag slutade att göra upp till 27 för mina klasskamrater och några av dem blev mycket beroende av det, med mig... så detta instr...

Senbazuru: 1000 papper kranar

tusen Origami kranar (千羽鶴 Senbazuru?) är en grupp av tusen origami papper kranar (折鶴 orizuru?) hålls samman av strängar. En gammal japansk legend lovar att den som veck tusen origami kranar kommer att beviljas en önskan av en kran. Vissa berättelser...

FCMG - gör smycken - papper hänge

Papper smycken gör en kommer tillbaka!På Fairfield beslutsfattare Guild gör vi en härlig taklampa från skrot kopieringspapper och cardstock och skär med en siluett porträtt die skärmaskin.För våra June Build natt skapat vi dessa papper hängen med upp...

Med hjälp av papper, harts och glasfiber vara Master Chief!

Vara Master Chief för en dag med egna handgjorda rustning! Följa denna tutorial för att göra glasfiber bitar, och du kan vara en Spartan II till pwn alla dina vänners kostymer.I arbete. Jag har ännu att avsluta bröstkorgen rustning och alla vänster a...

Bättre papper snöflingor

för mer än tio år nu har jag haft semester tradition att göra pappers snöflingor som presenter till vänner och familj. De har snabbt blivit favoriter denna tid på året. Jag skrev upp instruktionerna här på instructables 2008 och blev varmt mottaget (...

Den absolut bästa papper flygplan design

I detta Instructable, kommer jag att lära dig hur man gör de absolut bästa papper flygplan! Du behöver två ark papper, som vi kommer att vikning två papper flygplan! Jag har länge sökt efter den bästa papper flygplan designen. Istället för en hittade...

Hur man gör Skycruiser papper flygplan

En snabb, lång räckvidd och enkel flygande vinge, Skycruiser är en mer kompakt version av Skystreak.TAA USAF beteckning: A75-1Steg 1: material Krävs:1 bit av 8,5 av 11 tums papperTejpSaxTillval:PennaSteg 2: Fjärde vikning Vik papperet längs dess bred...

Bit av mitt hjärta pussel nyckelring

Obs: hitta pussel bit design att Ladda ner och skriva ut här @ berry listig rävdär jag Ursprungligen postat handledning. Du kan också märka att siffrorna är av det sätt jag märka mina tutorials på min webbplats haha Oj.Detta var så roligt att göra! N...

PHloat2 DIY surt vatten testning skulptur & kit med arduino

pHloatpHloat är en DIY kit som är gjorda för att användas tillsammans med en pre-ägda / befintliga arduino mikrokontroller. Dess syfte är att testa pH-nivåer i lokala floder, sjöar och vattendrag på grund av inflödet av luft- och vattenföroreningar s...

BOB Jr

Träffa Bob Jr, felet ut bobble! Bob, Jr. är en mindre version av en fullstor BOB eller bugg ut väska, som det kallas i överlevnad gemenskapen. Bob, Sr. är vanligtvis en stor vandring ryggsäck, fylld med överlevnad redskap som ficklampor, filtar, skor...

8-sidig Origami Ninja stjärna

Hej, är detta min första instuctable, så nakna med mig! Idag bestämde jag mig jag ville lära alla att göra något att göra med Origami, eftersom jag älskar Origami! Jag bestämde mig på 8-sidig Ninja Star eftersom det är en av mina favoriter, och jag t...

Deep Sea Diver hjälm Jules Verne inspirerade

i år beslutade vi att göra en sjöjungfru och pirate kostym... men alla klänningar som pirater så vi tänkte att det skulle vara coolt att vara en sjöjungfru och djuphavet dykare. Det enda problemet jag hittade är att varje djuphavet dykare kostym är v...

Stadens ljus

City lights är ett roligt projekt för barn i alla åldrar att börja lära sig lite om mjuk kretsar och en möjlighet att skapa en rolig hemma projekt baserat antingen på din hemstad eller en i din fantasi. Du kommer att bygga enkel block stil byggnader...

Design-det-själv Tato Origami

Detta är en instructable om hur du skapar din egen vackra vikning papper skulptur. Denna typ av origami kallas tato och kan vara lite svårt att vika för nybörjare. De kan vara perfekt för christmas ornament eller LED nyanser.Steg 1: Hämta Ori-Revo av...

Brand i ett kuvert

Ett 3D kort för varm säsongsbetonade önskemål. En vikbar shadow box designvad som behövs:Svart papper A4 120 gramoff-White papper A4 120 gramröd foliesmå dekorerade papper (Origami)saxpennalinjalenlimSteg 1: Svart formerSkär 6 former av svart papper....