Johns tidning - en jägare dagbokHallå där övernaturliga fans och John Winchester appreciators!

Denna följande handledning visar dig hur jag gjorde min läder John Winchesters Journal (för min cosplay).
Njut Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tidningen spis loggar

Så varför göra det så svårt och tidskrävande? Efter alla, använder du bara dem för att bränna. Jag använder metoden KISS. Keep It Simple Stupid!Först jag går till min lokala tidning och frågar om jag kan ta del av deras gamla avfall tidning att göra...

Nr-skriva dagbok/tidning

de flesta människor älskar att göra egna dagbok/tidning att hålla några av deras stunder i livet. Vi fyller dem med citationstecken, poesi och massor av andra saker. Jag har hållit vackra ännu inspirerande rader i min dagbok på ett annat sätt. Inte s...

Tacksamhet tidning (Online)

Människor förlorar journaler.Jag har försökt hålla mina personliga tankar i en journal för någon gång. Jag skulle skriva i det under lång tid och sedan skulle jag glömma att få det att fungera, eller på semester, eller jag skulle förlora det ett tag....

Wood bränsle från häckar - med John Whetman

Priset på bränsle på den öppna marknaden fortsätter att fluktuera vilt, som många jordbrukare och markägare i Storbritannien vill utnyttja deras häckar som en värdefull och tillförlitlig källa till bränsle för uppvärmning sina hem och sälja på ved. J...

Hur man kan börja tidning skriva

Som barn höll vi dagböcker. Som vuxna vi journal. Detta är en guide så att du kan börja vägen till tidning skriva.Du behöver:en tidning för att förstoraen pennatiden plats som du känner dig avslappnad och bekvämSteg 1: Din tidning borde passa din sti...

K'nex - James Bond - helikopter med sågar instruktioner

Hej killar och slumpmässiga James Bond fans och idag jag ge dig något från 1999 bond-filmen "världen är inte tillräckligt" som är helikoptern med sågar och naturligtvis, jag har gjort instruktioner för det så du kan ha din egen.SPOILER ALERTÅr s...

Läkare som dagbok

här är en stor gåva för den läkare som fan i ditt liv, en läkare som Tardis dagbok. Om du har sett de läkare som episoder du är förmodligen bekant med floden låtens dagbok. Det som ges till henne av läkare att hålla koll på deras möten och äventyr ti...

Gåva bågar (från återvunnet papper)

det är oundvikligt. Du är nästan färdig inslagning gåvor och du får slut på bågar!Nu finns det inget behov att köra tillbaka till affären, eller lämna ut fören alldeles återvunnet när du kan göra dina egna bågar med papper. Använda vänster över prese...

John o ' Groats till Lands End Bike Ride

Hey Guys!I sommar, cyklat jag själv och två vänner från John o ' Groats (den nordligaste punkten i Storbritannien) till Lands End (den sydligaste punkten).Detta är en guide om hur man kan planera resan, slutföra resan och tjäna mycket pengar till väl...

Tom Riddle dagbok

Eftersom jag besökte Wizarding World of Harry Potter, jag vill ha alla rekvisita från filmen. Idag har beslutat jag att göra Tom Riddle dagboken med Basilisk Fang. Här är vad du behöver:svart läder dagbok/tidning3D-skrivare för fangLite färg (svart,...

Hur att dekorera en dagbok eller journal

OHHHH Gud! Jag är uttråkad av dessa tråkiga färger bärbara datorer/tidning. Jag vill dekorera dem!Det finns flera sätt att dekorera en notebook/tidning. Så låt oss kolla in dem!Steg 1: Använd jeans UUAnvända jeans. Använda jeans som notebook locket o...

Personlig tidning och kritor

att få en liten present för en vuxen är inte alltför svårt. En låda med godis, några stearinljus. Men hur är barnen? Visst, du kan plocka upp en leksak du tror de skulle gilla, men det finns så många leksaker där ute, hur vet du de inte redan har det...

Hur man Refinish som bla gamla tidning och göra den din egen.

Jag älskar att skriva i min dagbok. Alla jag känner ger mig journaler av något slag. Några representerar min personlighet mer än andra. Det är när jag satte min egen personlig touch på den. vill du lära dig hur? Det är ganska enkelt och du kan lägga...

Hur man binda en dagbok

För en typisk collegestudent, kan en tidskrift vara användbara på många sätt. Som ett mångsidigt verktyg, kan journaler fungera i både personliga och akademiska inställningar. De kan användas till att befästa viktiga händelser, datum, anteckningar oc...

Skriva och hålla en tidning/Schreiben und Behalten ein Tagebuch

detta är min första Instructable på engelska och tyska. Min tyska är mycket dålig, så snälla hjälp.Jag är säker på att många människor hålla eller har försökt hålla en journal eller dagbok. Det här är en guide för att hjälpa en att starta sin första...

DIY bågar för broderi Floss

Jag gav upp alla broderier som ett förlorat fall - på om 12 år. Allt skulle bli till bollar av Morra. Jag är bara försöker det igen eftersom jag nyligen såg Floss bågar uppfanns av vissa geni.DMC varumärket säljs i förpackningar om 10 för ca $2 (på R...

Rosa fluffiga enhörningar dans på regnbågar

varje år, mina vänner kasta en awesome halloweenparty. Varje år finns det ett tema.Årets tema var "Internet Memes"Jag bestämde mig för jag var tvungen att göra rosa fluffiga enhörningar dans på regnbågar.Vad är PFUDOR du frågar?HÄR: http://www.y...

Pilbågar

enkelt satin rosetterSteg 1: krav du behöver1. sidenband2. stift Bobby/hår band/stift/gummiband.Steg 2: komma igång ta ett band med tjocklek på ungefär 3-4 cm och 15-20 cm långse till att du säkrar kanterna av ljuslåga att undvika threadingSteg 3: vi...

DIY hår bågar

jag fick mitt hår klippa flera månader sedan och slutligen hade en ursäkt för att använda en båge som jag hade köpt. Begränsad mängd kläder det gick med- och snubbla på en spännande mycket roligt kände på Hobby Lobby-jag bestämde mig för jag var tvun...