Jollexs andra (K'nex) svärd (JSS)här är ett svärd som jag gjort efter att få idén att göra en riktigt stark. Här är instruktionerna men de är inte mycket detaljerade eftersom svärdet är mycket mycket svårt att ta isär och jag är för lat för att ta isär det. Du bör kunna lista ut det ändå.
Se Steg
Relaterade Ämnen

5 K' nex kanoner och 1 svärd. Instruktioner kommer snart!

Hello !Jag älskar K' nex, så jag skapa några K' nex vapen...Dessa är mina fyra vapen:I den första bilden, kan du se min "hämnd V.100". Det ' s en sniper och dess skott är mycket kraftfullt!I andra, detta är en variant: min "hämnd V.101. Des...

K'nex pistol samling av mina

Hej du stötarna dessa är mina k'nex vapen. Jag hoppas du gillar dem. Efter detta instructable, kommer jag att göra förhandsgranska dem. Denna en rätt här är i grunden en förhandsvisning. Jag hoppas du gillar det!Steg 1: Min allra första k'nex pistolD...

Min K'nex s pistol (Awesome Borttagbart magasin)

Detta är min vikbara K'nex s pistol (Awesome Borttagbart magasin).Det är min andra K'nex pistol instructable, men den första sög och var en fullständig katastrof, så jag tog ner.Denna pistol är mycket mycket bättre än den förra, det är fantastiskt, a...

K'nex semi-auto Revolver

första K'nex double action revolver, det har bara varit... oooh... minst 3 år för länge sedan jag först gjorde det men under den tiden jag har fifflat och fixade det till vad det är idag. Så det är äntligen här YAAAAAAYY!Den kan skjuta oodammo, blå,...

K'Nex fällbara compoundbåge

K'Nex fällbara compoundbågeJag har nyligen gjort detta K'Nex fällbara compoundbåge efter att ha sett bilder av andra K'Nex sammansatta bågar på internet. Det är 1'9 "lång och har fullt fungerande fällbara lemmar. Det bränder grå K'Nex stång, som lagr...

Min nya K'nex pistol: FRSS - 001 [sista hämnd slangbella Sniper] + 5 K'nex pistol i konstruktioner!

Hello !Detta är min nya K'nex pistol, FFRS - 001 eller om du slutliga hämnd Slinshot Sniper (Ammo: grå connector). Det är lite speciell, för normalt, jag skapar mycket liten pistol (om vi kan kallas det "Pistol", så de är så små...), och här, de...

K'nex Ball Machine Legacy Update

Hej alla! Här vad jag har gjort på min andra K'nex ball maskin, som kallas Legacy. Tyvärr kunde jag inte att helt avsluta det i tid för tävlingen. Så, jag bestämde mig att göra detta för att visa er vad jag har gjort hittills. Arvet har för närvarand...

K'nex Foos Hockey tabell

The K'nex Foos Hockey bord är skitkul att bygga och använda. Det är robust nog att användas så mycket som alla vanliga spelbord, plus att det är mycket roligt!Detta är en modell att bygga endast genom avancerade K'nex byggare, plus du måste ha en bra...

K'nex helautomatisk Burst gevär: K-2 v.2

en förbättring på min andra i en serie av nya och innovativa koncept kanoner, K-2 v.2 är mycket till skillnad från alla andra K'nex pistol ute. Jag använder en ny "två steg" pump som bara aktiveras geväret hammare när det skjuts, och deaktiverar...

K'nex modell jetmotor

jag tror detta är den första K'nex modell jetmotorn. Den har en vind upp motor i den så fläkten gör snurra. Det kommer inte driva något, inte heller kommer det att fungera som en anständig fläkt. Men det ser typ av intressanta så kan man använda det...

K'nex Shrapnel/Splodie Launcher

inte superpowered liksom många av de andra K'nex guns jag ser runt, men det är en ny design som vissa människor kan använda för att skapa sina egna. Kan starta ca 20 blå stavar på en gång, mindre stavar = mer makt.Obs: Söker trigger design (för närva...

K'nex Valentine Hearts

Hello Everyone!Ett tag nu, jag har inte postat en Instructable - min senaste en går tillbaka i sommar! Jag har velat bygga något ett tag men frågan är: vad? Jag sedan snubblat på alla hjärtans dag tävlingen och sedan tänkte lite, och började byggnade...

K'nex hjulet Launcher

jag ursprungligen ritades och byggdes detta gummisnodd armborst pistol tillbaka i 2008, innan jag hade upptäckt Instructibles.com eller sett några andra k'nex pistol idéer. En dag märkte jag att jag hade en ansenlig samling av hjul, så självklart had...

K'nex ball machine Edifice

Här är min åttonde ball maskin, byggnad! Tack till Sorunome för pumpen hissen, och alla andra K'nex byggare på YouTube och Instructables!Fakta:-16 banor-3 hissar-2 12v motorer-24 K'nex bollarHär några nya element...(Nya liften kommer snart...)...

K'nex ball machine Intertwined

Jag är stolt att presentera min senaste, största och bästa Förformning ball maskin ännu, Intertwined. Välkommen att ställa frågor!Några fakta:-14 låtar-5 nätverk-7 liftar-ett halvår att bygga tidSpeciellt tack till Sandroknexmaster (element), Sorunom...

Project PARAGON K'nex Ball Machine

Detta är min andra K'nex ball maskin. Jag avslutade konstruktion ca 4 månader sedan men bara sett till att publicera nu. Det är en stor boll maskin som står omkring 5 fot lång. Det finns totalt 15 element på 5 olika banor. Det finns också 4 av mina e...

SUPER DUPER mini k'nex pistol 9st

trots att jag har byggt många andra k'nex kanoner, detta är min första instructable, så var inte snål. Den kan skjuta ca 13 fot med ett gummiband. Förlåt KillerK jag tog typ av din design. Jag vet att det har en trigger block men det kunde inte vara...

Lyft upp och ner, K'nex ball maskin hiss

Hi kille, här är min andra K'nex boll lyft. Jag hoppas du gillar! Välkommen att ställa frågor... :)Steg 1: Ingången spår Steg 2: Mellersta del Steg 3: Motor del If you don't want to use a 12v motor you have to modify it by yourself.Steg 4: Motor del...

Ännu en annan K'nex Gun (YAKG)

låt oss inse det. Det finns en hel del K'nex kanoner på Instructables. Efter att ha tittat en de flesta av dem, jag var inte nöjd med något enda. Några hade bra idéer, som ett bra handtag, tändstiftet eller trigger, men hade ingen allt. Så, jag bestä...