K'NEX pistol / Pistolen mycket lätt att bygga K'NEX pistol med bara grundläggande bitar och gummiband som är förvånansvärt stark och extremt kraftfull. Detta kan vara en leksak men det är mycket mer kraftfull än din genomsnittliga dart pistol så var försiktig med den.

Bygga tid: ~ 10-15min
Avstånd: uppskattningsvis 70-80ft (detta inte har testats och inte heller har jag satte den maximala mängden gummiband på pistolen)

Bitar behövs:
Anslutningar:

 • 11 vit
 • 7 gul
 • 6-7 grön
 • 8 röda
 • 1 ljusgrå
 • 2 mörkgrå
 • 1 apelsin

Stavar

 • 2 blå
 • 19 vit
 • 34 grön

Tändstiftet

 • 1 svart stav (längd grå stav men starkare)
 • 1 vit stav
 • 1 orange kontakt
 • 1 tan klipp

Icke-K'NEX delar

 • svart tejp (aka Elektriskt isolerande band)
 • gummiband (I got mine från Hobby Lobby, de är gjorda för att hålla vingen på ett plan som modell, men jag är säker broccoli banden skulle fungera)
Se Steg
Relaterade Ämnen

AP4 K'nex pistol av Oblivitus

K'nex Gun namn: AP4 (överfall Pistol 4)Beskrivning: Detta är en liten, robust k'nex pistol som fungerar felfritt. Detta instructable visar dig hur man gör AP3, AP4 mods på steg 7.Influenser: Jag designade hela pistolen utom tillbaka handtaget, som ja...

Fantastiska K'nex pistol

denna fantastiska K'nex skjuter ett gummiband nästan 20ft!!! Gun har stor noggrannhet och stor kropp!!! Ha kul att göra och skytte pistolen! :):) Jag gjorde en fantastisk K'nex pistol som skjuter gummiband, skojar jag inte!! Jag gjorde det genom att...

K'nex pistol samling av mina

Hej du stötarna dessa är mina k'nex vapen. Jag hoppas du gillar dem. Efter detta instructable, kommer jag att göra förhandsgranska dem. Denna en rätt här är i grunden en förhandsvisning. Jag hoppas du gillar det!Steg 1: Min allra första k'nex pistolD...

K'nex pistol

Hej du stötarna detta är min allra första k'nex pistol. Det är ett gevär som jag hoppas du gillar det intervallet är 60-70 fot!...

Dubbla sköt K'nex pistol

detta är en dubbel shot ändring av min K'nex pistol.Originalet finns här:Steg 1: Samla delarna (Delarna är sade i standardfärgerna. Bilderna kan variera något.)2 enkelsängar sköt K'nex vapen här.2 kulor2 vita stavar2 grå anslutningarSteg 2: montera 1...

Små K'NEX pistol

detta är min design för en liten K'NEX pistol jag kalla "Big Trouble." Om detta är något som du gjort, eller liknar något du gjort, låt mig veta och jag kommer att ta bort eller redigera den för att ge kredit dig. Men på en mer kul/spännande not...

K'nex pistol - Gladiator

Detta är min senaste K'nex pistol. Den har fyra torn bifogas en jätte torn och har 32 omgångar när fullastad. Den väger ca fem pounds och ser ganska bra. Den använder 162 grå två-Slot kopplingar, vilket är nästan allt till mig. Jag måste bara ställa...

Min nya K'nex pistol: FRSS - 001 [sista hämnd slangbella Sniper] + 5 K'nex pistol i konstruktioner!

Hello !Detta är min nya K'nex pistol, FFRS - 001 eller om du slutliga hämnd Slinshot Sniper (Ammo: grå connector). Det är lite speciell, för normalt, jag skapar mycket liten pistol (om vi kan kallas det "Pistol", så de är så små...), och här, de...

K'nex pistol / pilen shooter

detta är en stor pistol och jag kommer att göra en video för every1 att se det dess mycket kraftfullt det skjuter upp till och förmodligen mer än 20 fot OK ingen jok men jag ingen design är enkel men jag kommer att göra det bättre och uppdatera den n...

Dutchjs halvautomatisk K'nex pistol

Tja, här är det. Min blå rod skytte, shot 7 halvautomatiska k'nex pistol.Det är varken mer eller mindre kraftfull än mest sub automater och är mycket pålitlig (det ibland misständningar, men det aldrig sylt).Det är inte en perfekt semi-auto, eftersom...

Ganska stora K'nex pistol-single shot

detta är min favorit egentillverkade K'nex pistol. Det är enda skott men kan vara mycket kraftfullt beroende på hur många gummiband lägger du till skjuter mekanism. Jag gillar den här eftersom det gör bra användning av flex bitar. Arbeta vapnet genom...

Första k'nex pistol (med hopper)

detta är min första k'nex pistol, och som titeln säger, den har också en tidning på toppen.Jag använde 4 gummiband, men du kan lägga till så många du vill.Fördelar:15-round MagazineSanna trigger :DGanska kraftignästan aldrig syltNackdelar:handtaget ä...

Första k'nex pistol, med mag

detta är min första någonsin k'nex pistol (jag anser att det mitt första som ändå), jag tror det kan vara värt att göra en instructable av. Det blev OK makt, det är inte för sårade människor, så det är för inne. Inte gå så långt, men mer gummiband lö...

K'nex pistol repeater

detta är min första k'nex pistol jag har byggt. Det blir riktigt bra spänner, och är mycket tålig. Den har en stark trigger och RAM så kan du lägga på elastisk makt. Utlösaren har aldrig faultered, inte heller har pistolen fastnat. Det är så tillförl...

K'nex pistol update

Hej alla, detta är min k'nex pistol uppdatering. De som vet om min pistol innan detta en, väl nu det är uppdaterad. Det har nu en helt ny fantastisk syn. Det har också ett mycket bättre handtag, det är mycket skönare än innan. Det har också denna sak...

MFGKG bult åtgärd K'nex pistol med 12 runda klipp

detta är min 4: e k'nex pistol, det är mycket kompakt med massor av ammunition möjligen en sann utlösare (jag '' m inte riktigt säker på vad en sann utlösare är men det drar tillbaka raka) den har ganska bra effekt och noggrannhet och enda jam på i f...

Minuten-K'Nex Pistol

minuten K'Nex PistolFörst och främst måste alla de saker som visas i bilden. Få dem tillsammans.Denna pistol är en måttligt stark K'Nex pistol, som jag gjorde för att vara så liten och bärbar som möjligt. Njut!Steg 1: Bygga fat 1. få en blå spö och s...

Min bult åtgärd Luger K'Nex Pistol

detta är min K'Nex pistol var du dra tillbaka tändstiftet då upll utlösaren. Den är baserad på Luger pistol och en M4 carbine. Om du vill ha instruktioner Låt mig veta...

Min första K'NEX pistol!

Hi,Jag var dåligt idag så jag gjorde en K'NEX pistol! Handtaget är bygga upp KSFS Mr Doomsday och resten är min.Det har en tactical rail (kinda) och går ca 60ft.Säg vad man vill om det och vad du inte.Awesome urval!Bekväma handtag!TAC. järnväg!Oodamm...