K'nex semi-auto bälte-Fed gevär(Läs allt)

Tja, efter två veckor av hårt arbete och misslyckanden... är här min semi-auto K'nex pistol. Detta system av semi-auto har aldrig tidigare använts, eftersom de flesta semi-Autos på denna webbplats är hammare åtgärder. Denna version av semi-auto körs på en inre bild, och en glidande utlösare. I steg ett, du kan se hur mekanismen fungerar och jag kommer att lägga ut en video. Det har inte så bra utbud, men det är bättre än de flesta och är tillförlitlig.

Det ursprungligen var tänkt att vara mitt bälte Fed gevär med Oodalump's K'nex W.A.S.P blandas in i det, men jag är inte ett stort fan av kopiering av människors arbete, även om jag vill ge dem kredit. Så gjorde jag mitt eget semi-auto system. Jag kommer att ta åt sig äran för detta, och om någon vill använda det, Känn dig fri. Men snälla kredit mig för systemet.

Också, denna pistol är ännu inte avslutat. Jag kommer att komma ut med en V2 i en vecka eller så, och om du bygger det och mod det, jag kan inkludera några mods som du gjort till den.

Dessutom är jag även bilder på min ursprungliga utkast och mönster, så du kan få känslan av hur jag arbetar genom en pistol, och kanske även hjälpa er med planering och skapa din egen semi-auto. Några av dessa idéer kunde vara redigerad av er killar, eller vad du vill. Du behöver inte titta på dem, men jag trodde det skulle vara coolt att visa er.

.

Stat: s/Pro är och Con's

.

-Pro-

Semi-auto

Robust

Bälte Fed

Rymmer 15 rundor +

2 tum pullback (ganska bra för semi-auto)

Enligt min mening ser denna pistol fantastiskt. Slags futuristisk.

-Con-

Inte-så-bra sträcker sig 15-20 ft.

Trigger har en stor press på den. Om du inte förstärka den med tejp, kommer att det bryta så småningom.

LÅNGA utlösa pull. Jag tycker egentligen inte det, men det är det enda sättet just nu. Dina händer kommer att behöva sträcka ut lite.

9 skär bitar... 8 av dem krävs :(ledsen

.

Tja, det är allt för pistolen. Jag hoppas ni gillar det, och gärna mod detta enligt dina önskemål. Om du bygger det / mod, posta dina framsteg i kommentarerna och jag lägger dem i detta instructable.

.

Tyvärr, jag kommer bara att lägga upp instruktioner för mech.... Jag vill inte spendera mycket tid på resten, eftersom det är faktiskt en förvirrande främre delen av pistolen, och det skulle vara svårt att förklara med bilder. Känn dig fri att göra detta till en revolver pistol, en mag matad pistol eller en annan version av ett bälte matad. Totalt har bara roligt med den. Också gärna mod upp mekanismen, och se det du kan skapa ett system med mindre bitar, eller ännu bättre, inga bitar.

.

En sista sak, jag vet inte vad att bygga nästa, så det skulle uppskatta mig om någon gav mig några idéer och förslag. Jag funderar på en full-auto mekanism, men jag får inte mycket långt just nu. Det är ganska utmanande.

.

Lämna gärna dina tankar i en kommentar. Snälla, snälla, snälla. Jag vill verkligen feedback på denna pistol, bara för att det är en sådan cool begrepp, (enligt min åsikt). Detta är en pistol som jag verkligen vill ha din kritik på också, haha, vill jag bara veta vad som skulle göra det bättre.

Se Steg
Relaterade Ämnen

K'nex bälte-Fed gevär

Ja, som rubriken säger, är detta en K'nex bälte Fed gevär. Jag är ganska säker på att detta är först i sitt slag som inte kräver en motor, och inte är bara en massa block utlösare. Jag tog en bit av torn, gjorde det en smula större, då gjorde mer och...

K'nex semi-auto Revolver

första K'nex double action revolver, det har bara varit... oooh... minst 3 år för länge sedan jag först gjorde det men under den tiden jag har fifflat och fixade det till vad det är idag. Så det är äntligen här YAAAAAAYY!Den kan skjuta oodammo, blå,...

K'nex semi-auto-Automatic/Repeater/Shotgun

Obs: genom att läsa detta, du accepterar "Villkor och avtalen" nedan.Regler och avtal:Smärtor orsakade av denna "gun" eller din egen idioti vid försök att bygga "gun" är inte mitt fel. Beslutar att skjuta din vän / din leksak...

K'Nex semi-auto

detta är en pistol som jag gjorde på min fritid, och min nya hobby är att göra ofarliga och värdelös vapen från hushåll skräp. Min första är min K'Nex 3 runda halvautomatiska gummiband shooter. Obs: detta är en prototyp! Jag vet att jag kan göra det...

Recension: Blå Mulles K'NEX Semi Auto Blowback Pistol

Jag låter bara videon tala för det är själv. BTW, jag säger inte att vapnet fungerar inte någonsin, men jag säger att det definitivt inte fungerade för mig. Välkommen att lämna en kommentar.-Röda boken av Westmarch...

K'nex semi-auto-Automatic/Single Action

dra tillbaka bildenSanna Trigger6 -rd tidskrift av skortest kontakterutökade fatkunna skjuta gula pinnar ca 10 meter exakt med 4 gummiband menledsen killar, men du måste dra tillbaka bilden varje gång till brand, kan du ersätta några av vit snöflinga...

Enkel förvaring för en Semi Auto gevär

verkar som pinterest länken fungerar bäst att se stegen och att kunna läsa texten.Prova det här.http://simple lagring för en Semi Auto gevärDe följande sidorna är inte så informativ.Steg 1: Enkel förvaring för en Semi Auto gevär I bilden ser du stege...

Sann semi-auto-rubberband K'nex pistol.

Hello !Detta är en semi-auto-K'nex pistol bygga med mekanismen av S - 71 (se L-K maskiner).Detta är ett riktigt bra system.+- Semi - auto-Enkel-Trigger är mycket bra-Kraftfull--Kan har endast 3 rubberband att ladda-Inte mycket exaktSer du min nästa p...

Storm 222 V1.1 knex pseudo semi auto gevär

Hej killar, detta är min tredje instructable, och tredje av fem i storm serien. Jag anser att detta gevär är först i sitt slag. Den använder en mekanism att jag uppfunnit, och en liknande en till detta släpptes av banan uppfinnare, men den använder s...

Semi-auto knex gevär (S.A.K.A.R.)

Detta är bara ett begrepp, så jag inte vet om jag kommer efter :(är det det enda knex geväret med sin Mek (som jag har sett) jag hoppas du kan finska den... det skjuter två skott semi-auto då måste man kuk. den har en enkel kropp och struktur, den ar...

Semi-auto K'NEX pistol

denna pistol är en 8 skott semi-auto gummiband pistol med en twist, dess gjord helt från K'NEX!!! När du tänker på det är det en mycket enkel mechinism, kom jag över det när jag försökte bromsa elden i en helt automatisk pistol (fullt auto pistolen v...

K'nex Pseudo Semi Auto Pistol V2

detta är version 2 av min pseudo semi auto pistol. Det första la jag grå rod bränning stift i stället för röda stavar för att öka effekten.Jag har också gjort en liten ändring till utlösningsmekanism. Jag gjorde också pistolen längre att rymma längre...

K'nex Pseudo Semi Auto Pistol.

Detta är en pseudo semi auto pistol som jag gjort. Den använder begreppet alternerande utlösare av Oblivitus. Jag ger kredit till honom försom. Detta har två bränning stift sida vid sida, så du får två skott av semi-auto. Utlösare blocket bakom handt...

Motabois semi-auto Knex gevär med instruktioner! 1

OK, detta är min semi-auto som jag arbetar på ett bra tag, jag började innan min M4. Det blir omkring 30 fot med en elastisk, om jag sätter två då avtryckaren exploderar. Så tekniskt, det är inte ens en semi-auto tills jag förstärka utlösaren med lit...

K-1: Fullt/Semi Auto K'nex konceptet pistol

under de närmaste månaderna kommer jag att presentera en serie nya och oanvända begrepp i hopp om att gemenskapen kanske kan se något som de kan använda i dessa vapen, även om det bara vara hammaren jag använde i denna pistol. Det finns hundratals av...

Verkligen Semi Auto

jag har läst igenom försöker hitta en K'nex pistol som är verkligen semi automatisk (och skjuter mer än 6 fot). Mitt sökande kom upp med ingenting. Jag menar verkligen semi-auto, en pistol som behöver inte pumpas sträckt. bultad, eller har en ram som...

Hur man gör en lätt semi-auto Spud pistol från en brandsläckare plus räffla

Detta Instructable visar dig hur man gör en air kanon ur en brandsläckare och PVC och hur man gör en räfflad pipa utan några komplicerade maskiner. I slutet av detta Instructable, kommer du lära dig hur man gör en spud pistol som kan hålla ≤200 psi u...

Knex Mini Semi Auto gummiband Gun (MSARBG)

Här är några instruktioner till min K'NEX MSARBG eller Mini Semi Auto gummiband pistol. Utan någon ytterligare adjö, låt oss gå direkt till instruktionerna.Steg 1: Saker du behöverSaker du behöverSteg 2: Handtag, kropp, hjul och trigger Här är handta...

Jonaboys semi-auto Knex RBG pistol

detta är resultatet av mitt försök att göra en "billig" (använder några delar) semi-auto knex rbg. (rubberband gun) Jag fick lite trött på att hitta Knex rbg kanoner som är bra men ta en gazillion delar för att göra. Dessutom, ser det inte så il...