Kaffe/Living Room/General användningstabell för under $50jag behövde en ny tabell för mitt vardagsrum och beslutade att det bästa sättet var att göra en själv. Försöker hålla det enkelt jag drog upp och gjorde denna tabell i några timmar.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Living Room bord från träpallar

börja jag ska skriva Grattis till instrctructables.com och att jag är ett stort fan av det. Jag är ledsen för misstag i grammatik eller vad ska jag göra, jag cypriotiska.Även vi (cyprioterna) vi inte använder några skyddsglasögon, handskar, stövlar e...

Living Room arbetsbänk

Nöden är verkligen mamma till alla uppfinningar...Eftersom jag för närvarande bor i en lägenhet utan något extra rum som jag skulle kunna förvandlas till en verkstad, hade jag att komma med ett sätt att klämma en arbetsbänk i vad jag hade. Lyckligtvi...

Living Room kretsloppsodling

Denna snabba och smutsiga uppsättning är billigt och fungerar utmärkt för högskolestudenter, i en lya, eller bara i en lägenhet med vardagsrum. Min inställning är framför ett enda glasfönster, som är bäst för anläggningen belysning, men för vintern,...

Living Room tältkåta

med tyg, dymlingar och färger, kan du göra ett uppfällbart indiantält som Crazy Horse skulle vara stolt över. Denna design kom från en 1978 "hushållsarbete broschyr" som min mamma har i sin bok-trove. Hon gjorde en större version som jag minns a...

$5 makroobjektiv - för användning ovan och under vågorna

detta är hur man gör en billiga makroobjektiv för en kamera som inte har en inbyggd makro-funktionen. Det som jag visar här är designad runt en hölje för min billiga undervattenskamera, men du kan enkelt re-design detta att passa oavsett vilken kamer...

Kall brygga kaffe

Jag har varit en Barista i hög slut kaffe i ca 4 år nu. En av de saker du lär dig tidigt är att det är osmakligt att någonsin is espresso. Många går framåt aldrig ifrågasätta varför detta är en så dålig idé, men jag har en nyfiken sinne och tittade i...

Kallt kaffe drycker utan särskild utrustning

bli trött på att betala $5 en pop för en kallt kaffe drink, jag satt om att lära sig hur jag kan göra min egen. Den enda frågan var, jag hade ingen espressomaskin, jag vill inte heller särskilt en. Gjutning på webben, som bestod av frågar en online-v...

Franska tryck kall brygga kaffe

Jag älskar kaffe - men min tillägg blir dyr när jag måste punga ut $4 för en liten kartong kall brygga kaffe från min favorit lokala kaféet. Jag också älskar iskaffe, men kryper i mig när en barista häller hett kaffe över is: det är bitter & nu är de...

Ghost Chili (hetaste peppar i världen) pumpa krydda kaffe

har du hört talas om The Ghost pepper? Om du inte har, är det hetaste chili peppar i världen. Det kommer att orsaka vuxna män att fälla tårar, på allvar. Jag ville hitta ett recept med Naga Ghost peppar för att göra en kanna kaffe för min man. Jag tr...

Hur man gör den bästa kaffe perioden!

Jag är inte en foodie, men jag älskar gott kaffe, och jag kan aldrig få det bättre än vad jag kan göra det. Jag känner, jag har ingen nonsens metod som inte slarva men är fortfarande snabbt, enkelt och billigare än att köpa en sämre cup på Starbucks...

Gör kaffe med fransk Press

Ah, fransmännen tryck. Mer korrekt kallas Cafétiére, (tack twocvbloke för info!) För vissa är det inget annat än en gåta som bara de största kaffe kännare kan använda, men inte! Den franska pressen gör, i min mening en av de bästa kopparna kaffe tänk...

Att göra kaffe

Kaffe är bränslen i det moderna samhället. Personligen, jag älskar kaffe, och vid varje given tidpunkt, mitt blod är 95% koffein.Men vad gör du om du inte har en kaffebryggare? Här kommer jag visa dig två gamla skolan metoder för att göra kaffe.Steg...

En kopp kaffe brygga, Billigt (gratis!) och lätt!

På mitt arbete har vi en herr kaffe, och det fungerar bra. Vi har också en $5.000 espressomaskin, det fungerar också bra. Ibland ändå, jag vill bara en jävla kopp droppe brygga kaffe. Sent på eftermiddagen, när herr kaffe har fått till den skrämmande...

Rosta kaffe med saker du redan har

Först beslutade efter att ha läst på olika kaffe rostning metoder, jag den populära Whirly-Pop popcorn maker för min Kafferostningsföretagen. Men på grund av de höga temperaturerna på denna process, plast fönstret på den smälte in i potten och inte s...

Naturliga dör med te & kaffe

Det snabbt och enkelt sättet att ge naturliga fiber tyger, Garner och även papper, en äldre och antikt utseende är att prova naturliga dör med te och kaffe. Detta låg kostnad, alla naturliga teknik skapar varm tonala resultat för att hjälpa purposefu...

Mobil kaffe Kit

denna tutorial ska show dig hur man sätter ihop en kaffe kit som kan användas för att göra en stor kopp kaffe på väg, camping eller bara på din baksidan däck. En av de saker som jag omhuldar är en stor kopp kaffe, oavsett om det är tillverkad av en t...

Slagna kaffe

Hej alla... i detta instructable, vi kommer att göra cappuccino stil kaffe utan någon speciell apparat och bara 3 ingredienser!Detta är min mors favorit metod för att förbereda krämig och löddrig kaffe som brukade vara min Frälsare speciellt under se...

CaffeIOT - smarta kaffebryggare för "kaffe" och "hälsa" älskare med Intel Edison

HejDetta var vårt första IOT baserat projekt och vad kan du förvänta dig mer när du ta chansen att arbeta på den smartaste chippet tillgängliga på marknaden - "The Intel Edison".Idén Inspiration : ett ordinarie 9 timmar jobb med en massor av kaf...

ACORN kaffe

Acorn kaffe...?!?Tja, jag har hört om detta i år och att vara i bushcrafting har jag alltid tyckte försöker det ut för mig själv.Tidigare i år när jag märkte en bra acorn beskära från flera mäktiga ekar, trodde jag jag skulle ge det en chans.* Bara e...