Kaffe runt världen-skapa dina egna anpassade soffbordVill du ha kaffe i Europa, ta ut i Kina och en hamburgare i USA på samma gång? Så skulle jag! Tyvärr är detta inte en Instructable om hur man kan vara i mer än ett ställe i taget eller resa världen. Men med din egen anpassade världen karta soffbord kan du använda din fantasi och det skulle nästan vara samma! I detta Instructable visar jag hur vissa grundläggande trä fungerande färdigheter och verktyg kan användas för att skapa gränslösa möjligheter av soffbord.

Den ursprungliga idén till detta projekt kom om detta senaste året när jag såg en bild av en Risk soffbord på internet. Jag älskar brädspelet Risk och beslöt att ge en en gå. Tabellen visade sig utmärkt och jag är mycket tacksam till den som hade den ursprungliga idén! Därifrån beslutat jag att göra en mer praktisk tabell för icke-board-spel-entusiast typer. För mig medför en världskarta alltid en känsla av reslust, och vad bättre sätt finns det att börja en dag förutom reslust och kaffe. Detta Instructable kommer att fokusera på hur jag gjorde världen karta soffbordet, men jag lägger några bilder på andra tabeller som jag har gjort i slutet av detta och om du har några frågor om hur man gör dem gärna fråga! Hoppas du njuter!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Utforma och skapa dina egna anpassade par solglasögon

för att bygga en "arbetande" par anpassade solglasögon, jag använde linser från ett befintligt nyckelpar med min äldre solglasögon. Du kan också bara köpa ett par för linser för några dollar i hörnet butiken.Jag tog min gamla par solglasögon til...

Skapa dina egna anpassade, personliga armatur

detta är en instructable som guidar dig genom den process som jag använde i våren 2012 som en del av min inskrivning i Igor Siddiqui prototyp Seminariekurs. Jag arbetade i samarbete med Jeff McCord på detta under en termin utveckla konceptet, bra stä...

Skapa dina egna visitkort Design från början

Skapa personliga visitkort design med online-verktyg gör det ofta enkelt för någon att få vad de behöver. För denna tutorial, kommer att vi fokusera på att skapa dina egna visitkort design med digitalroom.com Design skapande verktyg.Steg 1: Steg 1. S...

Skapa dina egna kommandon med hjälp av Batch

--EDIT1--Rättat felaktig information på steg 2 (att göra med begränsningar med parametrar).--EDIT2--Lade till ett par rader om en auto-installer i steg 4.Detta instructable täcker grunderna i att skapa dina egna kommandon (och även installera dem på...

Skapa dina egna broderi mönster

om du är som mig, du har ett visst bestämt utseende du går för när det kommer till broderi. Jag kan beundra många av de mönster jag har sett ut där, och jag älskar även en bra vintage mönster, men ibland jag kan bara hitta inte vad jag söker i form a...

Hur till skapa din egna teckensnitt

detta Instructable visar dig hur du skapar ditt eget handskrivna typsnitt. Du behöver: en skrivare och skanner (allt-i-enheter fungerar bra). Obs: Jag äger inte och är inte associerat med myscriptfont.com.Steg 1: Hämta och skriva ut mall Högerklicka...

Skapa din egna djur spel

vad du behöver:• Papper• Ritning redskapen• Något att färg med (valfritt)Obs: Du kan förmodligen göra detta på en ipad. Jag har inte en, dock så jag inte vet vad app måste du vill.Här är en rolig resa spel som används för att underhålla mina systrar...

Skapa din Amiibo Alter Ego

Skapa dina egna anpassade amiibo genom att ersätta den med en actionfigur av ditt val.Steg 1: De varor du behöver För detta projekt behöver du en amiibo, actionfigur, såg, sand papper, limpistol, brytkniv, sprejlim, mod podge och en bild av din figur...

Gör din egen anpassade mynt

Länk till videon ifall det inte dyker upp: http://www.youtube.com/watch?v=jhASjoxSpkEHar du någonsin undrat om du skulle se bra ut på ett mynt? Detta är din chans att ta reda på!I den senaste gör var egna mynt en pärs och en halv, med att mejsla ut e...

Hur man gör dina egna ljus

Att göra din egen ljus är enkelt, Billigt och roligt. De gör också stora gåvor, speciellt till jul. Du kan färga dem hur du vill och du kan också skapa dina egna dofter. I detta instructable jag kommer att visa dig hur lätt det är att göra.Steg 1: Sa...

Gör dina egna präglade visitkort med syra etsning

Etch. Tryck på. Skriv ut. Vill du lära dig att emboss papper för dina egna visitkort? Skapa dina egna mönster på datorn och etch det in en mässingsskylt.Jag har velat göra mitt eget präglade visitkort sedan jag lämnade en verkligen otroligt en på en...

Hur du gör din egen timmer soffbord

Hur man bygger en anpassad timmer soffbord.En ganska enkel steg för steg om hur man bygger din egna timmer soffbord. Det här är ett odjur* vara noga med att arbeta med hand & power tools. Jag är inte ansvarig för personskada.Uppmärksamma, mäta 3 gång...

Hur man gör dina egna kaffe skida

om du har en kaffebryggare som fungerar med pods, detta är en bra Instructable för dig om du behöver kaffe i en nypa eller behöver en pengar att spara metod för att skapa din morgon kopp java. I mitt fall, det var helt gratis med lite billigt kaffe e...

Skapa och spara dina egna gränssnitt i Cinema 4D

Skapa och spara dina egna användargränssnitt i Cinema 4D...

Hur till skapa din mycket egna komiska

någon gång under din barndom, du trodde att du var den bästa artisten i hela du kindergarten klass. Ännu mer så, du förmodligen strävade efter att behärska dina kunskaper och göra något bra med din nyfunna talang, oavsett om det är animering eller de...

Skapa din egen förlovningsring och spara pengar?

Idag lär du dig att skapa din egen en av en slag förlovningsring. Samma process kan användas för alla smycken inklusive bröllop band.Jag fick nyligen förlovad och var tvungen att gå genom upp-och nedgångar för att försöka köpa en förlovningsring. För...

Hur komma åt medieinnehållet var som helst genom att vara värd dina egna moln!

JAG HAR UPPDATERAT DENNA GUIDE ***Vänligen se den nya versionen av handboken här.Har du någonsin drömt om att komma åt dina media från någonstans i världen? Denna tutorial ska show dig hur man värd för din egen moln hemma som gör att du kan komma åt...

Skapa din egen VR erfarenhet med DODOcase virtuell verklighet Viewer

The Google kartong och DODOcase virtuella verkligheten Viewer är snyggt, billigt sätt att uppleva verklighetstrogen virtuell verklighet med huvudet spårning navigering. Jag ville hitta några bra exempel på VR Apps och särskilt att skapa en anpassad V...

Hur du skapar din egen anpassade 3D tryckt iPhone Case

kolla gärna in min Shapeways butik där du kan köpa iPhone fall som den här och andra som TriStand - iPhone fall med 3 i 1 byggdes flip ut cykelställs för 3d utskrift av Shapeways (3d tryckeriet).En iPhone fall säger mycket om en person, det är därför...