Kamel Silhouette kortmin nan älskar att göra kort och hennes passion för craft har börjat smitta av sig på mig! Jag älskar alltid ta emot kort från henne på min födelsedag så jag tänkte jag skulle prova min hand på att göra en alltför.
Detta är en imponerande snygga 3D-kort som är relativt enkel att göra.
Se Steg
Relaterade Ämnen

"Jag saknar dig" kort

sikta och skjuta dina vänner och familj ett unikt kort berätta hur mycket du missar dem. Detta kort ser ut som en miniatyrversion av målet skytte silhuetter, förutom att du inte vill träffar detta mål, men bara skjuta runt det - "saknas". Du kan...

Skapa en anpassad kort + Silhouette funktioner handledning

En av mina favorit saker om Silhouette studio mjukvaran är möjligheten att ändra text till unika kort eller konstverk. Detta instructable visar hur man gör en anpassad kort med hjälp av din favorit teckensnitt och en anpassad säger.Det förklarar ocks...

Andy Warhol Style Butterfly kort

detta är ett riktigt enkelt sätt att använda silhuetter på ett kort.Leveranser:Silhouette CameoSvart papperVit kort (min är 4 inches av 5,5 inches)Lim eller klibbiga torgAtt skapa Cutout:Avgöra vilken väg du ska ha kortet. Min är landskap så min dime...

IoT Silhouette humör lampa (e-post och Twitter anmälaren)

Sakernas Internet (Internet of Things) blir mer och mer populär och fler antal mikro-kontrollanter är IoT aktiverat, beslutat jag att göra en serie av handledning på Sakernas Internet med hjälp av en partikel foton och en Intel Edison.Ska idag jag vi...

Stående silhouette scrapbook cover

från min resa till Bristol jag ville göra en klippbok med alla bilder, lurade, och andra saker!Boken du ser är faktiskt en skissbok, inte en scrapbook-bok. Anledningen till att jag har valt den här är kartong-ser omslaget häxan jag kan dekorera själv...

Text fönstret kort

Bröllop brevpapper kan vara förvånansvärt dyrt! Och det är inte alltid möjligt att skräddarsy den helt efter ditt eget tema eller behöver. Men, handmaking bokstavligen hundratals av kort, från spara datum och inbjudningar genom att beställningar av s...

Reparera kamel för "Kamel upp!"

"Camel Up!" är en rolig brädspel som innebär strategi, betting och lycka. Den viktigaste faktorn är en racerbana med stapelbara kameler som konkurrerar. Min vän, Josh, fick ett set med en orange kameler som var på ett ben kortare än det andra......

Popup-ordet kort

Detta instructable är en del av juni Instructables bygga natten med siluett på Taipei Hackerspace.Svårt att välja ett kort för dina vänner? Vad sägs om gör ett popup-kort själv. Med Silhouette, det är super lätt att göra en, och det är superkul! Här...

Silhouette: Faux glas etsning

Jag gör dekaler för en levande och har massor av knep för att dela. Ett knep är att använda specialitet vinyl. Det finns massor av vinyler (eller polyestrar, etc.) som inte ser ut som vinyl. Det finns material som ser ut som borstad aluminium, guld,...

Lyser upp Skyline hälsningen kort

Skapa ett tindrande ljus-up skyline hälsningskort.Steg 1: Material som behövs 1/2 ark vit kartong1/4 ark svart kartongKonduktiv koppar tejpLED klistermärken (visas i detta projekt är Chibitronics)Små bindemedel klipp3V batteriSteg 2: Förbered ditt ko...

När grisar har vingar pop up kort

Ett par år sedan, upptäckte jag pop up-kort och sliceforms. Jag har gjort en del sedan dess, men detta är min första sliceform jag förvandlas till ett pop up-kort. Jag kom med idén om en bevingad gris ett par veckor sedan när jag tänkte på omöjliga s...

Silhouette lampa

som många av er vet, jag älskar att göra lampor :)Jag har drömt om att göra nya lampor ett tag, men mitt hem är så full av lampor nu när jag höll mig från att göra en annan... men problemet är att när du får beroende av att göra lampor, kan du knappt...

Camp hälsningen kort

Göra ett läger cutout gratulationskort med siluett porträtt!Material:Silhouette porträttDator med programmet Silhouette StudioKortpappGlättat papperCutting matSpateln verktygLimSteg 1: Skapa och klippa din design!Öppna programvaran Silhouette Studio...

Clover Patch kort

kan du hitta de 4-blad klöver?Jag försökte dölja det, men du kommer förmodligen hitta det ganska snabbt :)Bara ett roligt och enkelt kort för St. Patrick's Day!Steg 1: leveranser Okej, här är vad du behöver.Leveranser:GrönbokenVitt papperGreeting Car...

Flera RAM kort

detta är ett enkelt sätt att göra intressant kort enkelt.Leveranser:Silhouette CameoSvart papperVit 4 x 5,5 kort (jag fick min i en förpackning från Michaels som följde med ett lika stort antal kuvert)Lim eller klibbiga torgDu kan hämta den bifogade...

CNC Silhouette Peel & Stick Glitter Art

Gör silhuetten DIY skala och stick glitter konstprojekt! Skriva ut och klippa din egen skal och sticka konstprojekt med en siluett fräs!Jag har experimenterat med en ny bilaga för min Silhouette porträtt. Enheten tillåter mig att använda silhuetten r...

Clover väva kort

en annan kul kort för St. Patrick's Day!Detta kort var inspirerad av detta kort jag såg bara efter alla hjärtans dag gjort av Kate över på minieco. Hon är också på Instructables. Jag älskar papperet hon på sitt kort. Jag tänkte jag skulle ta ett hugg...

Dolda påsk ägg kort

Dags för påskägg jakten! De är inte dolda så bra, men vad skulle vara roligt i det? De är alldeles för söt att gömma undan!Steg 1: leveranserHär är vad du behöver göra en av dessa kort själv.Leveranser:GrönbokenAndra färgade papper val (jag använde p...

Hur att designa pop-up kort

Jag har publicerat några instructables om hur man gör särskilda pop-up-kort (som duvan, popup-rummet eller presentkort), men denna gång vill jag dela tips om hur du skapar egna kort från grunden. Det finns många typer av popup-fönster, men för att hå...