Kände ram handväska med Laser skär detaljjag förmodligen spenderat 2 timmar letar efter en anständig små över kroppen handväska under $50 innan man beslutar att jag kunde spendera den tiden att göra min egen. Under åren har jag samlat ett antal handväska delar inklusive söta ramar och kedjor, klart fören ram jag fick på etsy. Det är faktiskt ganska lätt att göra en egen ram plånboken för hand utan en symaskin, särskilt i filt som är mycket förlåtande.
Att göra mönstret är svåraste, men av digitalisering av det och sedan laserskärning det, såg att båda bitarna var identiska, skulle passa perfekt i ramen, och utstansade mönstret var bara för flinar. Du kunde lika gärna göra ett mönster på papper och skär den av papper, men jag använder filt eftersom jag slipper binda kanterna. Kände inte att Frans.

Gula filten är extra tjocka, köpas online på TheFeltPeople.com (passande namn, va), grå är bara generiska saker från någon gammal hobby butik. Jag föredrar akryl filt för laser skärning eftersom kanterna smälta något och inte bli svart eller stinker som ull filt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Clutch väska / Naruto Ninja läderväska (ninja handväska med benet stängning)

Twas natten innan jul och genom hela huset alla hade svept presenterar utom jag. Inte en butik var öppen inte ens en lokala hantverk butik. Åh $#! + eh; vad man ska göra... Göra en väska. A handväska/väska som de dem från Naruto är ganska cool, hur '...

Oreo handväska med silvertejp (Upcycle)

jag gjorde denna handväska för min fru ur hennes favorit cookie förpackningar. Det är i huvudsak en duct tape plånbok men plast omslag gör för en snyggare väska. Min inspiration kommer från ett företag som jag verkligen gillar www.TERRACYCLE.net de g...

Dragsko handväska med inuti Cubbies

hittade denna stora idé i avsnitt 107 quiltning Arts TV. De har några instruktioner på deras hemsida att gå med video. Jag gjorde ett par väskor under helgen att prova enkel konstruktion.Steg 1: Skär och pussla ihop tygerna Du är i princip bara använ...

Göra en Denim handväska med kartong

jag kom upp med idén att göra en "denim" omfattas plånboken ur kartong och akryl färg.Steg 1: Skär bitar av kartong För denna handväska, längd är 7 och 1/2 inches. En bit är tillskurna till en bredd av 3 och 1/2 tum, medan de stora, triangel for...

REVERSIBEL handväska med RE-PURPOSED handtag

jag ville göra mitt barnbarn en handväska för hennes födelsedag. Jag ville ha något enkelt, men med kraftiga handtag. Jag först gjort en till mig själv med denna design, men kommer göra henne mindre. Detta använder åter utlovat handtag från 5 gallon...

Dekorera en väska med färgglada knappar

Lägg till din egen unika touch genom ljusnar en vanlig letar du handväska med knappar.Steg 1: Handväska Mina kriterier för valet av väska var följande;enkelt svart - färgerna bör från knapparna, vit fungerar också,enkel stil - alltför många dinglande...

Upcycled Denim handväska

detta är en handledning för en Upcycled Denim handväska med hjälp av olika delar från ett par jeans, en liten mängd foder, vissa kreativa broderi och 4 uppsättningar av skruvar och muttrar. Flower Power handväskaSteg 1: Steg 1: Hitta ett par jeans so...

DOB konceptet Macrame handväska

detta är en handvävd handväska med olika knutar och design. Jag använde alternerande square knop och keltiska knutar Design.its fashionabel handväska för alla damer.Steg 1: steg 1 Få 2 metrevar och mäta 100 inches av en taperule. göra 48 strängar 100...

LEGO handväska

ta din Legos ur toybox och in i din garderob med denna super cool väska som kommer att vända huvuden!Material-Tulip® 3D mode färg - svart-Flytande Fusion® klart uretan lim-Tulip® Glam-It-Up!™ mode Art Tweezers™-Tulip® Glam-It-Up!™ Iron-On Crystals™-3...

Hur man gör en handväska från ett linne

jag var shopping i Wally World och jag såg denna ganska blommiga linne på avslut. Jag visste att jag kunde skapa en stor handväska med det så för $1,50 jag köpte den och tog hem. En dag när jag var på en sömnad tokig, gjorde jag den till en underbar...

Hur man gör en snabb handväska

Detta är ett mycket snabbt och enkelt projekt.Steg 1: Steg för steg-video instruktionerGör det själv (DIY) enkel söt handväska med D-ringar och remmar läder. Denna snabba och enkla moderiktiga dragkedja handväskan. Du kan använda en variant eller tyg...

Hur till ta bort bläck från en handväska foder

detta är en annan Instructable skapas för att lösa ett problem till mig. Jag vet att jag inte kan vara den enda som har haft en handväska som förstört av en exploderande penna. Här är hur jag gjorde det.Steg 1: Samla dina leveranser Samla allt du beh...

Återvunnet handväska från Denim Jeans

Här är den Instructable jag lovade medan jag gjorde min Denim högspänningsnätet Quilt. Det är tillverkat i ett enda par jeans och kan utföras i mindre än en timme. Först måste du samla ditt material.Du behöver:-par jeans (inte för liten eller för sto...

Hur du bifogar en handväska på en sy-på-ram

denna video tutorial är att visa dig hur du bifogar en handväska på en sy-på handväska ram. En virkad väska används i den här videon men metoden kommer att gälla för alla typer av plånböcker (stickat, sytt etc).Om du vill ha en steg för steg-instrukt...

Kvinnans handväska gjord av laserskurna läder med telefonladdare och LED-ljus

Denna väska var utformade och gjorda för min fru. Det är en fin läder handväska för kvinnor och skapade med en Epilog Laser i min favorit Hackerspacelab i Wien.Det har följande funktioner:Alla handgjordaIntegrerad iPhone laddareIntegrerade LED-belysn...

Sömnad för nybörjare - fodrad, med dragkedja förändring handväska

det finns ingen synålar i detta projekt! Min hand sömnad färdigheter är... begränsad... så jag tenderar att undvika att göra det så mycket som möjligt.Detta mönster gör en förändring handväska som är 4 "x 3 1/4" (10 x 8 cm). Genom att öka storle...

Lära sig att sy - hur man gör en handväska "New Yorker" med kärlek till sy

älskar att sy sy Studio visar hur man syr en handväska, "The New Yorker". Denna enkla men effektiva handväska är lätt att göra för både nybörjare och avancerade kloakerna. Den har en lång rem och ser ut som en korsning mellan en clutch väska och...

Kamera väska handväska

som en kvinnlig fotograf, jag alltid önskat att jag kunde kombinera min handväska och min kamera väska så jag kände sådan clunky dum vandra runt med två väskor. Jag gjorde en del efterforskningar och fann att riktiga designer kamera väskor är en rejä...

DIY Millennium Falcon handväska

Som många andra människor i galaxen, har jag tillbringat en stor del av 2015 darrade av förväntan för frigöraren av första nya Star Wars-filmen, The Force vaknar. Naturligtvis, jag har försökt att balansera min upphetsning med en hälsosam dos av skep...