Kid Safe kasta Star (Popsicle pinnar)När jag såg den instructable om spool racer:

Det förde mig tillbaka till min barndom där jag gjorde många av dessa, jag konstaterade att tänka tillbaka på de leksaker min far som lärde mig att göra på som var en triangel (eller torget om du var bättre) av Popsicle pinnar. När kastas det fungerade som en Frisbee men när den stöter i något vuxit det ifrån varandra i en liten explosion. Du kan måla dem så att det var mer färgglad inverkan ger en illusion av explosionen.

Detta är ungefär lika enkelt som det blir:

Material

5 Popsicle pinnar

Verktyg

Händerna

Jag tittade och hittade detta har gjorts innan ledsen om det upprepas, hoppas det finns lite info kan du få.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra en ordentlig schweizisk armé kniv med Popsicle pinnar (normal storlek.)

Detta är v1.0 som har 1 kniv. Detta är en enkel steg för steg-handledning och detta görs av väldigt billiga material. Redigera det och ladda upp bilder. Du kan även använda märket som i bild 6. Thats bäst märke men färga den mörka. Märket kommer se u...

Star Wars Death Star Popsicles

Hej, i detta instructable, vi kommer att fortsätta med Star Wars tema, senast instructable gjorde vi Star Wars Death Star Peanut Butter Cups ( i detta instructable gör vi Star Wars Death Star Popsicles. Så vi får verkligen stort värde ur våra Death S...

POPSICLE pinnar blomvas

Jag arbetar utanför mitt hemland. I slutet av denna månad ska jag mitt hem. Så jag tänkte om jag gåva något till min mamma hon kommer att bli mycket glad. Min mamma älskar blommor för att dekorera huset. Så jag tänkte att om jag gör en blomvas man st...

Hur man gör en gummiband pistol med Popsicle pinnar

Idag ville jag visa dig hur man gör en enkel Popsicle Stick gummiband pistol med en utlösare.-(TITTA PÅ VIDEO)-Detta cool pistol rymmer 2 gummiband, en på toppen och på botten. Det är lätt att lasta och kul att skjuta.Dessa är de saker som behövs:-3...

Telefon/iPod Charging Dock med Popsicle pinnar.

Jag byggde denna dockningsstation för min iPod 6 Gen med vissa Popsicle pinnar, varmt lim och en billig platt lightning kabel. Det är användbart för följande: iPod 5,6 iPhone 5, 5S, SE. Det kan lätt ändras för varje telefon. Kommentera om du gjorde d...

Telefon fall gjord av popsicle pinnar

Japp, är det en telefon så med fungerande knappar och en flippity lock, gjord av popsicle pinnar och limma. Det är ca 90% popsicle pinnar eftersom "grundläggande", om ni så vill, av panelerna på framsidan och baksidan är mappen ombord, det stötd...

Panther Tank gjorde från Popsicle pinnar

Jo jag hittade ett gäng popsicle pinnar i mitt garage och hade lite ledig tid på mina händer så jag beslöt att göra en Panther Tank från WW2.Steg 1: Att göra huvudsakliga skrovet Ta 4 vanliga storlek popsicle pinnar och jag extra stora och lägga dem...

Popsicle pinnar Slot & öga Reed för vävning (hög dpi)

jag ser människor bli smittade med "gör din egen vävning vävstol" sjukdom.En viktig detalj av vävstolen är vass... (två bättre än en!)Hur man gör det?från "hantverk pinnar"! (kallas även Popsicle pinnar)Steg 1: Alla försökt att här är...

Solros vägg skans gjord av Popsicle pinnar

kära Instructables karlar,Det är något med upplysta objekt, när jag gör jag känner en konstig tillfredsställelse:).Jag letade på internet för att hitta sätt för bockning playwood, på något sätt sökningen gick inte bra men i kursen jag hittade några a...

Hur man gör en enkel men dödliga kasta star.

Hi det!I denna film kommer jag att visa dig hur man gör en enkel men dödliga kasta star.Varning! Detta är otroligt farligt! Gör det på egen risk och inte kasta det på något som du inte avser att slå!Också kolla gärna in min YouTube-kanal att se fler...

Återanvända Popsicle pinnar

det finns ett talesätt som min mamma ofta använder när jag arbetar med projekt, "Ut med gammalt och in med det nya". Om jag inte får bort min gamla projekt, finns det inget utrymme för nya.Här är ett av de sätt jag har försökt att göra det genom...

Hus av popsicle pinnar

detta är en instructable på hur du kan göra ett hus gjort av popsicle pinnar. Det tar bara ca 30 minuter eller mer med upp till 1 timme om du ska göra det mycket utarbeta det är bara ett finare ord för fancy. LOL (skrattar högt). dthis-projektet komm...

Hur man gör svamp bollen Popsicle pinnar

material så många Popsicle pinnar som du vill 5 bomull bollar 5 olika färger av nagellack och jag rensa kappa nail polskaSteg 1: Start Öppnar en av dina 5 färger och stick en av bomull bollar in i buteljera eller du kunde bara måla det påSteg 2: Att...

Att göra en ordentlig schweizisk armé kniv med Popsicle pinnar (normal storlek.) V2.0

vad är nytt i v2.0Det finns en linjal i tumDet finns en sågDetta är en enkel steg för steg-handledning och detta görs av väldigt billiga material. Redigera det och ladda upp bilder. Jag vet inte hur att stoppa den. Prenumerera.Steg 1: Material som be...

Papper och popsicle pinnar svärd

det är lätt att göraSteg 1: att göra fästet, bara lager några papper, ca 36, lager för bas och 16 lager för designSteg 2: overlay popsicle pinnar för att göra det starkare, ca 2 lager varje sida skulle göraSteg 3: täcka uppSteg 4: Steg 5: mätta blade...

Exploderande Popsicle pinnar

Lär dig hur man gör en cool grej med bara 5 popsicle pinnar!Steg 1: Steg 1Först sätta två pinnar tillsammans i en vinkel som dennaSteg 2: Steg 2Sedan satte en pinne överlappar andra två pinnar så härSteg 3: Steg 3Lägga till en 4: e sticka överlappand...

Hur göra ett papper spetsiga Ninja Star (Origami kasta Star Shurikens)!

Hur göra ett papper Ninja Star (Shuriken)!Designad av: traditionellaDenna modell kan kräva lim om du planerar att kasta det som modulära bitar inte bo tillsammans för länge. Det är dock en utmärkt kasta stjärna och fungerar riktigt bra. Tänk bara på...

Hard Drive tallrik kasta Star

detta är hur man gör en kasta stjärna från en hårddisk tallrik. Med denna design har jag fått genomträngningen av om en halv tum i en bit av kortet ombord med praktiken.Varning : dessa är inte leksaker, du kunde allvarligt skadar dig själv samt andra...

GÖRA en SHURIKEN (NINJA kasta STAR)

Någonsin velat göra en Ninja krigare kastar stjärnan? Jag gjorde en och jag vill dela med er om hur man gör det.Steg 1: Titta på VIDEO!Låt oss göra det enkelt. Så du behöver inte läsa alla steg, gjorde jag en Video på hur man gör shuriken (ninja star...