KNEX ACTION figur MINEING lastbilHej instructables jag heter yuma jag vill visa dig min miner fartyget kan du sätta actionfigurer inuti den har kort räckvidd harpun jag kommer att göra det längre har en borr på framsidan och det har plats för upp till fem personer hittills
Relaterade Ämnen

ACTION figur SMARTPHONE innehavaren

HEJ KILLAR ÄR MYCKET ANVÄNDBAR SAK DU ALDRIG SETT I DITT LIV EN ÅTGÄRD RÄKNA SMARTPHONE INNEHAVARENSteg 1: Saker du behöver 1. ÅTGÄRD FIGUR 1 ELLER 2 DITT VAL2.A SMARTPHONE3.A VIDEO ELLER ETT SPEL ELLER EN WEBBLÄSARE OSV...Steg 2: att göra ALLT DU BE...

Hur till allmänt åtlöje Chris Christie med en 3d tryckt action figur

jag varit att göra 3d utskrifter ett tag nu... jag nyligen vågade i färg 3d-utskrifter och sätta par modeller till försäljning... Samtidigt tänka på idéer för actionfigurer såg jag Chris Christies intervju där han skämtade om Bridgegate skandalen.Han...

Terminator T-2000 Action figure

Är du en terminator/Sci-Fi-Hi-Fi fan? Tja, är jag. En avancerad robot(android) från en annan tid skickas tillbaka till vår tid att rädda någon ~ det är en rad sammanfattningen av terminator-serien. Nu är inte det coolt?Du kan ha att fantasy där samma...

Namnge varje fiktiv film leksak och Action figur från varje film från Cgi till Live Action

det finns tusentals fiktiv film leksaker någonsin visas på en film som du önskar bara att de fanns eller de skulle ha en bättre replikerade version av dem i verkliga livet. Det finns några fiktiv film leksaker som var en besvikelse på hur de tillverk...

Knex 4 x 6 lastbil

detta är en knex lastbil jag gjorde förra sommaren och jag har varit att lägga på den sedan dess för att göra det bättre. Denna lastbil är en 4 x 6 med Framvagn. Skuldsättningsgraden i ryggen är 2 blå gears och 2 röd (eller gul) redskap, och det är i...

Action figur foten står

har du actionfigurer eller andra ben leksaker som inte gillar att stå på sina egna? Väl är här hur du knäppa de lata G.I. Joes i form! Inte bara att du faktiskt kan få vissa användning av dessa irriterande prenumeration Underklänningar från tidningar...

Action figur raket

alla vill luanch en siffra i en raket, så du bör luanch dem och dessa instruktioner hjälper dig.Steg 1: Siffran Någon actionfigur kommer att fungera så länge som dess botten är större i diameter än din modellen raketmotor. Jag gillar att använda den...

Hur man gör en knex trailer och lås för en knex mini fjädring lastbil

du behöver antingen en mini fjädring lastbil eller något liknandeSteg 1: att göra hitch ta bort av lastbil och ad på den bakre delen som visasSteg 2: byta bitar byta ut två gula lappar med två orange bitarSteg 3: bygga trailern det spelar ingen roll...

Knex 5. rullar åker lastbil

relativt nya 5: e hjulet version lastbilBladfjädrar på framsidan och en inga namn typ i ryggen...

Knex slaget bil: Raket lastbil

Detta är nästa avbetalning av min Knex slaget vid bil-serien, jag gjorde detta förra året men jag nu har tid att lägga upp den. Det främsta vapnet på denna bil är tre raketer på ryggen (vapen trigger bara enkel block). Jag kommer så småningom att arb...

Posable Action figur Building System

en anpassad åtgärd figur gåva: en "Bygg din egen modell kvinnan" kit, med magnetiska lederna, tvättbar färg och ett vakuum bildas förpackningar.Jag har gjort ett par porträtt mode dockor (tror "Barbie style" dockor) eller actionfigurer...

Action figur ram

Hej, jag ville visa några siffror som jag har hemma, men jag har fått två små flickor, de 7 och den andra 1, och de små delarna med siffrorna och frestelsen att leka med dem är för högt för dem så jag tänkte jag skulle Rama in dem som en liten helg p...

Bygga en action figur lampa

Hej du! Gå ta grejer från ditt hus och limma den mot andra saker och göra fina saker! Det är enkelt och nästan gratis och alla dina besökande släktingar kommer att säga "Åh, han är så kreativ" och sedan kan du ge det till dem för deras födelseda...

K-4DO The Action figur förr

damer och herrar, leksaken av förr, K-4DO. En alla metal robot leksak byggt för att underhålla barn. K-4 har fullt ledade armar och står på egna ben. Det är beväpnad med ett svärd och sköld (flyttbara). Robotens huvud är en mässing klocka, den har en...

《 ACTION figur lampa 》

billigt sätt att återanvända gamla leksaker kul!Steg 1: material Det mesta jag redan hade men ifall du inte detta är vad du behöver:1.LAMP (Goodwill $2,50)2.Toys (alla kommer att göra jag gick för en Star Wars tema $10.00)3. sprayfärg (METALLISKT gul...

Mod att knex fjädring pickup lastbil

den ursprungliga Detta tog mig 3 timmar att utformaUppdatering, nu postat!...

"Jag är GROOT!" - Action Figure - väktare galaxen

"ahahahJag är helt såld på en känslaJag är hög på att troAtt du är kär i mig"Vi gör det här tydligt att detta är min första actionfigur jag någonsin modelleras och aldrig försökt göra, så om du har något fel eller som inte matchar ursprungliga,...

Anpassad Steampunk Mutant parasit åtgärden figur satt

detta är en handgjord anpassad åtgärd figur uppsättning "en la steampunk apokalyptiska stil" tillverkad av följande material:1. en rå, gemensamma plast actionfigur.2. naglar. (många naglar!)3. en gammal cellsbatteri4. smycken pärlor - korall pär...

En Matchbox bil, en transformator

som barn, jag älskade att spela med leksaksbilar. Men när jag först lärde mig om transformatorer, jag önskade att jag hade min egen transformator, inte en liten, ynklig leksaksbil. Nyligen, jag var i en leksaksaffär och såg dessa matchbox bilar som o...