Knex Ball Machine: ParadoxMin långa förväntade stor boll maskin har äntligen kommit!

Hej alla!

Här är min 4: e stor boll maskin, Paradox.
Jag är mycket stolt över detta bygga och jag hoppas du kommer gilla det så mycket som jag gör.
Den har 10 liftar och 11 vägar, organiserade i 2 nätverk: nätverk 1 har 1 hiss och 3 banor och nätverk 2 innehåller 8 liftar och 8 banor också. 10. hissen är boll shooter i golvet. Jag räknar det som en hiss för eftersom det också lyfter bollen (inte så mycket men det kan vara högre eller lägre beroende på gummibandet)
4 nya hissar ingår: I nätverk 2 1: a, 3: e och 5: e hissen och liften i golvet. Även 2 nya väg-seperator (varje nätverk en) och vissa nya element.
Denna maskin höjd är 2m90cm, bredd 1m85cm och djup 1m25cm.
Byggd tid: 2 december 2012 - 17 maj 2013
Bitar: 30674

Tack:
-Intro 20th century fox och Paradox titeln skapad med ivipid.com.
-Musik av en vän.
-Min syster för att hjälpa mig med filmning.
-Min pappas stege.
- Och offcourse alla knexers som inspirerat mig!

Instruktioner:
Nya delar
1. nya liften
2. nya liften
3. nya liften
4. nya liften
1. nya sökvägen separator
2. nya sökvägen separator

Paradox är vinnare av den leksak stavar och kopplingar tävling!
Jag känner mig så glad över denna, tack så mycket för att rösta och stödja mig!

Tack för att titta på och njuta av!

~ Sandroknexmaster ~

Relaterade Ämnen

Disco Track Knex Ball Machine

This is a knex ball machine that is supposed to have a disco ball at the top. Jag försökte den bästa discomusik som jag kunde.Det finns 5 banor, och en sökväg är typ av en dubbel; Där går 2 bollar på samma gång.Jag hade mycket roligt att göra videon,...

Knex ball machine nemesis

this is my first knex ball machine. Den har 7 banor. Jag kommer att få instruktioner av hissen....

FireFly - A Knex Ball Machine

Hej alla,Jag är en 13 år gammal pojke från Ontario och jag vill visa dig min allra första Knex Ball maskin. Jag byggde denna maskin med hjälp av min lillebror 11 år gammal utan hjälp av alla vuxna.Jag har tillbringat mycket tid designa och bygga denn...

Konfiguration - KNEX Ball Machine

detta är min mest komplexa (inte största) KNEX ball maskin upp till datum. Det har Sathoty's circle lift, två nätverk, sex banor och nya element.HÄR ÄR VIDEON:Steg 1: Vita golv och nätverk start Detta är den vita golv där bollar (inte från banor 2 &...

Excalibur Knex Ball Machine

Welcome to my biggest and greatest k'nex ball machine built to date, Excalibur! Den har 8 banor, 6 nya element, och använder 2 motorer, ta två månader att bygga. Detta är också första gången jag använder tube spår samt guld kontakter och spåra riggar...

Knex - Ball Machine (1)

Välkommen till min kanal. Detta är min första någonsin knex ball maskin, det är ganska liten men nästa kommer att vara mycket större. Vänligen lämna kommentarer på vad jag kan förbättra....

Knex - Ball Machine (2)

Hej alla, detta är min andra knex ball maskin. den har 2 hissar, 8 banor och massor av coola element hoppas du njuter! :)...

Knex Ball Machine Bromine

Here we are. Min 4: e knex ball maskin. Det har totalt 9,2 banor, 7 nya element, ca 50' av spår och 4 liftar, inklusive Shadowman39's dubbelspiral lyft. Det tog mig ca 3 månader att bygga och redigera den. Njut av videon....

Knex Ball Machine ECLIPSE

Hej alla,Välkommen till min Instructable sida där jag visar dig min senaste skapelse. Under de senaste 19 månaderna har jag byggt min största Knex Ball maskin till detta datum. Den innehåller 16 separatorer, 8 liftar, 17 banor, 12 motorer och 41 nya...

Knex Ball Machine Magnesium/ with video

This is my biggest ball machine so far. Den har 13 banor, 7 liftar, 5 nätverk, 2 nya arm hissar och 7 nya element. Det har floris2burn's alternativa kedja lift och Mill lift, Shadowman39's trapphiss och bezempje95's Jigsaw lift. En av dess coolaste f...

Knex Ball Machine Metaloid

Fint är det här! Min första knex ball maskin. Hotellet har 8 banor och 3 nya element. Det tog cirka två månader för att slutföra. Jag byggde den här ett tag sedan, jag aldrig sett till att bokföra den, njuta....

Knex Ball Machine- Jugular

Hej presentera killar, det är knextremist och jag en helt ny Knex ball maskin! Detta är det tyvärr jag har inte alltför många specifika bilder, främst bara videon. Jag gjorde detta år sedan (nästan 3 år sedan att vara exakt)... Så har jag en video av...

Knex Ball Machine: Dragonfire, elements

Hej allaHär är några bilder och instruktioner av min nya delar.Du hittar dem alla i min andra knex ball maskin Dragonfire, om du vill se dem arbeta.Jag hoppas att allt är klart nog, om inte gärna fråga.Och nu Låt oss få byggnad!~ Sandroknexmaster ~St...

Knex Ball Machine: Nebula

Jag är stolt att presentera för er, min första Knex ball maskin, nebulosa!Detta projekt har "varit på gång" för mer än ett år, men realistiskt endast 2-3 månader som var själva byggandet. Till slut beslutat jag att inte avsluta banor 5 & 6,...

Mutualism - KNEX Ball Machine

detta är min 7: e KNEX ball maskin "Mutualism." Detta tog lite över en månad att bygga med 2 hissar och 5 banor, här är mer detaljer.HÄR är THE VIDEO om du inte har sett detta ännu:Steg 1: Botten & nätverk Detta är där bollarna land när de n...

Projektet lyfter Knex Ball Machine

en knex ball maskin med en normal kedja hiss och en ändring av jag är Kanadensiskas lift. Det har också Darth Trainman röd boll släppa. Vevarmarna är tänkta för att användas eftersom de är snabbare och har bättre precision och styrka än motorer....

Skyskrapa - KNEX Ball Machine

detta är "Skyskrapa", min största KNEX ball maskin upp till datum. Eftersom jag aldrig gjort en instructable för någon av min boll maskiner innan, jag bestämde mig att göra detta så jag kommer inte missa detta alltför mycket när detta är borta.H...

Two knex ball machine elements

okay so I have built 2 of these cool ball machine elements( spiral and stair).Vänligen Betygsätt och prenumerera!Steg 1: Spiral Detta är lätt Följ stegenSteg 2: trappor Detta är mycket svårare än spiral...

Parallax-A Knex Ball Machine

detta är min andra ball maskin på instructables... Parallax! Definitionen för den nyfikne: (Parallax-en term som hänvisar till en teknik i astronomi används för att hitta avståndet till en stjärna). Hur som helst, denna maskin har fyra banor och viss...