Knex Bolt-Action Gun 1 (KNBAG1)Hej stötarna,

Detta är min bult åtgärd knex pistol.

funktioner:
-ur sikte.
-flyttbara mag.
-bekväma handtag.
-bolt action.
-sant trigger.
-lager.
-ljus vägt.

instruktioner här:

Relaterade Ämnen

Knex Bolt-Action Gun 1 (KNBAG1) instruktioner

Hej stötarna.här är instruktionerna för min Knex Bolt-Action Gun 1 (KNBAG1).funktioner:-flyttbara mag.-bra sikte.-bra utbud.-kraftfull.-bult-åtgärder.-trevlig lager.-valfria andra syn (se sista steget)Pro:-alla funktioner.CON:-kanske inte så stark.-l...

Knex Bolt Action Sniper

Hej min kollega knexers detta är min knex bolt åtgärd gevär. Detta gevär skjuter gula spön och rymmer 7 till 8 spön i mag.Okej kanske ni tycker denna pistol är en andra bolt action sniper och det är men denna version är tre gånger bättre än den andra...

Knex bolt action, shell utkastande gevär

Hej alla! Jag nyligen gjorde detta gevär, och jag ville Visa jag er alla. Det är inte den snyggaste geväret någonsin, men jag gillar. För att inte helt suga, La jag en skal mata ut mech. Det matar ut verklig pistol skal, och jag tror det är ganska co...

Knex Bolt Action Shotgun

Helloooooo!Min helt nya bolt action hagelgevär. 60ft intervall, grepp, cool sevärdheter höga gemensamma jordbrukspolitiken magazine, metall ram rod och bäst av allt, förvanskning av en riktig hagelgevär.Betygsätt, prenumerera och kommentar!Tack...

Knex Bolt-Action Pistol (UPDATE)

Hey once again, here is my new project. Jag gillade verkligen Bolt-Action Pistol idén om "Dr Richtofen," så jag använde tanken och gjorde en renare letar pistol (inte att hans var skit, det bara såg lite rörig). Även jag lagt till en säkerhetsfu...

How to make a bolt action gun {video}

Jag kommer att visa dig hur man gör en bolt action pistol som är lätt att göra om du har alla de saker som behövs. Videon förklarar hur för att göra det om du behöver något förtydligande bara be och sjuk lägga till steg....

KNEX Bolt Action horisontella Repeater Mech

so... yeahinte eld ännu, och behöver en bränning kammare, men detta är en demo av hur en sann horisontella magazine (Tänk p90) kan användas vari rundor är placerat vinkelrätt mot pipan, och snurrade så att de kan få sparken. För närvarande mag har 18...

Knex Bolt Action L96A1

Detta är min Knex L96A1även känt som: Magnum Sniperrifle, AWM, AWP (och gå)i de mest spel de ser stora och frightning: Pdess försköna! i verkliga dess bara en sniper häxa har en längd av 940mmDet finns vissa variationer häxa kan brand 50 cal. kulor.....

2014 Knex Bolt Action Rifle

Krediter: ingen.1) skjuter 20 FT.2) sanna trigger under fat stil.3) 5 runda hjul mag.4) realistisk bult åtgärd.5) tyst skytte.6) främre och bakre sevärdheter.7) Bi pod adapter.8) räckvidd skenor.9) robust robust design....

Knex Bolt Action Sniper Rifile

denna Sniper är gjord av blå mulle men jag heavally modifide vapnet.Spänna?spänna på detta pistol jag mycket bra eftersom det blir 20-30ft...

Knex Kar 98 (bolt action prototyp)

Hey guys detta är mitt första inlägg på denna hemsida så var inte hård vänligen :)Detta är mitt Kar 98 knex gevär. Det är främst för ser ut men det eld blå stavar och har en ny (jag tror) bult åtgärd systemet i den.Du lägger 5 kulor i toppen som den...

Sanna bolt action knex spolhandtaget

jag ville göra min egen sanna knex spolhandtaget, så jag försökte några olika jag idéer och jag tror ive komma upp med en ny utlösare. Jag ingen pistolen är ganska grundläggande men om du vill ha en lätt att göra sanna bolt action knex spolhandtaget...

Bolt-Action Knex Sniper rifle

Bolt-Action Knex Sniper rifleSteg 1: Huvuddelen Gör dettaSteg 2: lager Göra dettaSteg 3: Bolt-Action mekanism Gör dettaSteg 4: hantera Make thisSteg 5: Connecter till kroppen Göra detta är det enklaSteg 6: tändstiftet Mycket enkelSteg 7: räckvidd Bör...

Knex ABR (anpassningsbar Bolt-action Rifle)

det enda som är riktigt anpassningsbar om denna pistol är sevärdheter. Du kunde ha det att kunna ha en flyttbar mag men jag var för lat för att göra det. Pistolen ser mycket bättre när det faktiskt är i dina händer. Hur som helst, på för- och nackdel...

Bolt action knex pistol

detta är en liten grundläggande knex vapnet som har några aldrig tidigare sett funktioner.Det är bolt action med en (jag kallar det ett slagverk cap) att det kommer att skjuta oavsett när drabbas av ramär i fat ut med kraftSteg 1: reservdelslista beh...

Bolt action rifel(KNEX)

KNEX SIMPLE BOLT ACTION RIFLE!!!min första instructable så DONT vara hård!Om du har gärna några mods efter dem (du vet tweeks klipp vad du vill känna sig fri att göra som du grunder med det)============================================================...

Dubbel-barreled bolt-action knex vapen

jag lagt till vissa tillägg idag... Detta är en dubbel-barreled bolt action knex vapen häxa du kan skjuta oberoende av varje fat. Dess mycket kraftfull så se upp! = pmycket lätt att göra men du behöver en hel del gula kopplingar och grå kopplingar. r...

Knex BBAP (Bull-pup Bolt-action överfall Pistol)

här är en av mina senaste skapelser, BBAP. En av främsta anledningarna jag byggde denna pistol var Sharir's bolt-action pistol. * Beröm honom för handtag BTW.* jag ville bygga en lika fantastisk pistol jämfört med hans utan alla skurna delar krävs fö...

Knex bullpup sant bolt action pistol (preview)

vad är det? Nyligen gjorde jag denna pistol. Det är inte färdiga ännu (som ni nog ser av hur det ser ut). Det är sant bolt action, och tidningen är bakom greppet. Det är ganska kompakt, men den behöver ett lager, vilket gör det lite mindre. Jag måste...