Knex Gun: SentinelHej killar, detta är min senaste pistol, ledsen för inaktiviteten men jag har varit väldigt upptagen med läxor och annat, men här är min pistol, det är mycket bra, och jag hoppas du gillar det :)

Fördelar:
-Mycket bekväma
-Pin guide
-Exakt
-Stark
-Sant trigger

Nackdelar:
-Mag är inte flyttbar
-Skär bitar

Utbud:
-Inte vet ännu

Tack killar, Vänligen Betygsätt, kommentera och prenumerera!

UPPDATERING 1: ~
Tja, jag gjorde fat lite tunnare, låt mig veta vad du tycker, jag kan ändra beståndet lite men, verkar lite stor.

Relaterade Ämnen

Knex Gun: Sentinel [uppdatering 1]

Hej killar, detta är den nyaste versionen av sentinel, jag hoppas du gillar!: Uppdatering 1 ~Hej, ledsen för inaktivitet på instructables, jag har varit riktigt upptagen nyligen, särskilt med skolarbetet. Men hur som helst, jag gjorde en ny utlösare,...

A Collection Of Knex Gun Reviews

Ever wanted to build a gun but want to know about it first? Titta här först! Det är en samling av så många recensioner av knex vapen som jag kunde hitta! Jag tar ingen kredit för någon av recensionerna utom kavaj.Om du inte har allsteps, det finns bi...

Mini knex gun

make a tiny but powerfull knex gunSteg 1: skaffa knex behöver du:2 blå stavar2 gröna stavar1 gula rod1 orange klipp4 två rod snickare3 grå clips2 svarta klipp1 elastiskt band (eller 2 för mer makt)Steg 2: gör pistolen just follow the pictures below t...

S.S.R.O.S - Knex Gun

My new knex gunSling Shot gevär ett skottDen har:En en sköt system: |Top laddar fat:)45 ft intervall med 2 band!:)Bekväma handtag:)Inte så bra ser ut :(Långsam eldhastighet :(Kredit till:KIller-Safecraker för utlösaren...

--::::powerful knex gun::::--

an easy and fun knex gun that can fire through paperJag kommer att göra en annan instructable om speciell ammo med F.T.P. (brand genom papper) teknikJag kommer att göra den hjulförsedda base/bipod instructable om enough(10) människor pm migSteg 1: de...

Hur man gör en mini knex gun

detta instructable visar hur man gör en mini knex pistol med 12 delar totalt!PS Detta är min första instructable så inte säga dåliga saker om den.Steg 1: Samla delar Att göra detta behöver du:-2 blå stavar-2 gröna stavar-2 orange anslutningar-2 grå a...

Jonnybgood's Mousetrap drivs Knex Gun V1

råttfälla och en pistol tydligen fungerar ganska bra tillsammans. Hur kom denna pistol? Jo denna idé började med Potatocoffees länk till Det såg jag att de använde en fjäder och tänkte "Wow det är olika, vad ska jag använda med knex som skiljer"...

Knex Gun : Decimation

This is my new gun, Decimation. Så jag letade igenom alla kanoner som jag har skrivit på denna sida och tänkte, har inte jag byggt en futuristiska vapen ännu! Så detta är mitt första försök på en, ska jag vara ärlig var jag inte riktigt nöjd med hur...

Knex Gun: Savage

Hi guys, jag är tillbaka efter ganska lång paus! Det här är min nyaste Knex pistol och en som jag byggt tillbaka förra sommaren och även en som jag tycker ganska mycket. Först nu har jag ens brytt sig om ladda upp bilderna till min mac.Så vad är cool...

New Knex Gun (Overkill)

Min senaste knex pistol är Overkill. Det är faktiskt två kanoner i en, en revolver pistol och en slangbella pistol. Denna massiva gun använder ett enormt bitar och väger ca 2,5 lb. Det finns två enskilda handtag och utlösare så att du kan skjuta som...

Knex Gun Gallery

ja jag har inga intentioner att skapa en instructable om dessa vapen... jag tänkte jag skulle dela vad ive gjort och se vad du ppl think em: PVarje steg innehåller fördelar och nackdelar med kanoner.BTW om any1 vet var man kan hitta gamla skolan vet...

OSNJCKMA2 Knex Gun Power Mod: OSNJCKMAEH

viktigt! Läs beskrivningen innan du postar kommentarer!Damer och herrar. Med stor stolthet. Jag presentera... Oh-Shit-Now-James-Can-Kick-My-Ass-Even-Harder!Nyligen, min granne, god vän och biträdande Warking71 och min brorson Joep och några andra gra...

Knex Gun: LR2 (uppdaterad)

Hey guys! Det här är min nyaste bössa i LR-serien. Här pistolen skjuter riktiga pilar och är dubbelt så kraftfull som LKSS. Detta använder 5 fot lång 20lb kirurgiska slangar. Teoretiskt sett har detta tillräckligt med kraft för att ta ner ett rådjur...

Knex Gun: Velocity

Hej Karl Idag ge mig och Knextremely dum, eller Jaredb1, dig, hastighet.Du kan hitta många railguns på denna webbplats, men få faktiskt skjuta. Denna pistol är en 100% monster power house. Några railgun kunde stå nära denna Best.Innan vi kommer till...

E.P.13S.K.G. (epicpenguin13's små knex gun)

Detta är min nya knex pistol. Det skjuter ca 20-30 fot, beroende på gummiband. Det brukade vara ett armborst men det var inte robust nog, så jag ändrade det till en pistol.Fördelar:Bit effektivBra utbud för vad det ärSanna triggerInga ändrade bitarNa...

Knex Gun

Detta är min knex pistol, du kan lagra ammunition på toppen (som sett) och du har även sevärdheter. Vänligen testa detta och se sortimentet. Jag skriver inte allmänt spänner så det skiljer sig på vinkeln och gummiband. Detta är min första pistol inst...

Knex Gun samverkansprojekt

en vän utmanade mig till en v en knex pistol krig det enda problemet var inget torn kanoner tillåtet så min plågoande inte skulle tillåtas. Jag behöver en ny pistol för inomhus-bakgård krigföringSkulle någon vara villig att göra en slutlig inomhus/ut...

Knex Gun lätt

Steg 1: Använd vit och Orange gör ett fat Steg 2: Lägg till Red stöd barerSteg 3: Gör bränning mekanism Användning 2 vita bitar 1 lila och 1blue + ett gummibandSteg 4: Lägga till GunSteg 5: Bränning och ammunition Använda en penna bläck pinne som amm...

Knex Gun mål

detta mål fungerar för varje knex människor är enkelt att göraSteg 1: Först göra dettaSteg 2: Nästa göra dettaSteg 3: Sedan göra denna x2Steg 4: Då dettaSteg 5: Sedan göra dettaSteg 6: Sedan bifoga deSteg 7: Sedan ta en bit wight och koppla demSteg 8...