Knex rbg pistol för nybörjareHej stötarna

Detta är en knex rbg pistol för nybörjare förvänta inte dig för mycket men det är verkligen lätt att bygga även för människor för mindre erfarenhet

låter start

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kompakt Knex RBG pistol med nya ratchet mech

Hej alla jag inte har postat en knex sak länge, butIi kommer att publicera mer snart. Här är en snygg ny RBG pistol thatIi gjort.Hej alla i knex mark detta är min nya kompakta Knex RBG pistol med en nya ratchet mech som gör pistolen kontrollerbar, de...

Jonaboys semi-auto Knex RBG pistol

detta är resultatet av mitt försök att göra en "billig" (använder några delar) semi-auto knex rbg. (rubberband gun) Jag fick lite trött på att hitta Knex rbg kanoner som är bra men ta en gazillion delar för att göra. Dessutom, ser det inte så il...

Warfire's Knex Rbg Pistol

denna pistol är min första instructable så skicka inte oförskämd kommentarer. Det skjuter en elastisk runt 25-30 ft. Om tillräckligt många människor gillar det jag kommer att publicera fler vapen som det eller du kunde rekommendera en pistol för mig...

Nybörjare enkel knex pistol

detta är en knex pistol som jag gjorde för nybörjare på att göra knex kanoner som skjuter ca 20-30 ft och du kanna mod att vilket sätt du önskar. Om du har några moddar skicka dem i ett meddelande eller en kommentar och berätta hur du gjorde det. Om...

X86 Knex nybörjare handhållna Minigat

detta är en ganska lätt att göra knex kulspruta. Du kan hålla den med en hand, eller med två. Det bränder bara åtta kulor men som ovanstående, är det en nybörjare kulspruta.V1.0: En liten handhållen minigunV1.1 en ännu mindre MGDETTA ÄR INTE MINI VOR...

Knex gummiband pistol (RBG) min ursprungliga DESIGN

Hey guys. Här är min enkla att göra knex gummiband pistol. Det är min första Insructable och jag hoppas du gillar den. Här kan du gå.Proffs-skjuter hårtsmå, goda i en knex krigNackdelar-Trigger inte bästinga mag för flera ammo anläggningSteg 1: hante...

Knex RBG: Halo plasma pistol

jag har inte utstationering många instructables nyligen, men jag har arbetat med flera projekt. En av dem är en knex RBG. Det finns en bugg med ett bildspel med det, och det har redan rapporterats. Det här är en video av det skytte.Den instructable ä...

Speedball utrustning för nybörjare

Okej, efter att ha sett mycket få speedball i'bles, och de som inte är här mycket bra, har jag beslutat att göra min egen.Nu det första du bör veta är att speedball skiljer sig mycket från woodsball. Woodsball är inte så snabbt tempo, och enligt min...

Lysdioder för nybörjare

Detta instructable visar hur tråd upp en eller flera lysdioder i en på ett grundläggande och tydligt sätt. Aldrig gjort någon träna innan med lysdioder och vet inte hur man använder dem? Dess ok, varken har jag.Om du har kopplats upp lysdioder innan,...

Knex RBG: Halo Plasma Rifle

en knex gummiband pistol som ser ut och bränder som Halo plasma gevär.Plasma PistolFördelar:-Automatisk och halvautomatisk-Ser och bränder som halo plasma rifle-Rymmer upp till 20 gummiband utan distanser och nästan ingen gräns med dem.Nackdelar:-Tri...

Airsoft: En nybörjare guide baserat på personlig erfarenhet.

Detta är min första instructable, så vänligen komma ihåg. Jag har sett ett par andra airsoft guider på instructables, men jag vill min att vara mycket mer omfattande och närmar sig hobby från ett perspektiv som tar hänsyn till de flesta av de farhågo...

En omfattande airsoft guide: nybörjare / intrade nivå.

Titta runt på webbplatsen, jag har sett en hel del instructables. "Airsoft: överleva kriget. Airsoft Guide. En Guide till airsoft". Några av dem är bra, och några av dem ser ut som de är kastas tillsammans i ett par minuter. Så är mitt mål att k...

Måla sprutning för nybörjare

Phil Parker med en enkel förklaring av Spray målning för nybörjare.Det har sagts att en bra lack kan göra en medioker modell till en superb. Det är också sant att fattiga målning kan förstöra även det största exemplet på modell-makers konsten. Efters...

Super enkel nybörjare Robot!

'''ROBOT VIDEO'' 'Här är en extern länk till video medan YouTube bearbetar den inbäddade versionen...Jag skapade detta Instructable för den absoluta n00by robot wannabe. Jag har märkt ett stort hopp i antalet nybörjare att komma in på hobby och antal...

Survival Guide till Airsoft: nybörjare

Hey guys,Detta är en överlevnadsguide till Airsoft innebar att hjälpa nybörjaren till Airsoft gemenskapen. Här kommer att steg för steg instruktioner att förvandla en nybörjare till en välutbildad expert.Steg 1: Att få kännedom Att få kännedom: med d...

Arduino nybörjare och grundläggande elektronik Kit Primer

lärde jag mig att en av mina systerdöttrar hade ett intresse för programmering. Hon arbetade med robotics på gymnasiet och har en sommar praktikplats där de hade Arduinos. Jag tror att hon kunde låna en Arduino för att experimentera med hemma men var...

Office vapen för nybörjare

i dessa anvisningar kommer jag visa dig hur göra enkla men destruktiva vapen av gemensammakontorsmaterial. Detta är del 1 för nybörjare. Jag kommer att ha andra postat till avancerade byggare.Steg 1: Den dubbla Maul Detta är den första pistolen ange...

Bartender för nybörjare: Växlande molnighet

För den sista delen av min bartender för nybörjare series beslöt jag att göra något lite annorlunda. Istället för att använda ett recept att rd ute, jag bestämde mig att ta 1 och sätta min egen varit på den. Denna cocktail är baserade bort av en anna...

Bartender för nybörjare: skruvmejsel

I denna delen av bartender för nybörjare kommer jag att visa dig hur man gör en mycket mycket enkel drink kallas en skruvmejsel. Om du gillar mimosas kommer du mer än sannolikt gillar skruvmejslar som du kan ganska mycket anser dem bror till mimosas....