Knex Sniper med nya Firing Systemdetta är min första Instructable och det utilizies en ny bränning system helt olik alla andra knex kanoner på denna webbplats. Den använder en "katapult" system där ett gummiband dras tillbaka och över en kula i tunnan och slungades fram av gummibandet. Det är svårt att förstå från skrift, men göra detta pistol (eller något liknande det) och ta reda på hur häftigt det är! (Jag fick denna pistol skjuta 60 + fötter, och detta nya bränning system är effektivare per rubberband, så kulorna flyga snabbare också)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkla knex pistol med nya triger

det är en enkel knex pistol med nya triger ledsen för små bilder jag använde min telefonSteg 1: fat bara sätta 11 röda kontakterna på en röd stavSteg 2: trigger se bara här 2 orange anslutningar på en vit stavSteg 3: hantera! utan detta du inte kunde...

Knex Sniper med Mag

detta är min Knex sniper byggde jag med min bror. Det är ca 3 fot lång och har ett bra utbud av ca 40 ft med 1 rubberband.Här är för- och nackdelar:Proffsen-hög effekt-lätta för sin storlek-lätt att lasta-har en mag-robust-har lagring mag ocksåNackde...

Knex sniper med mag instruktioner

här är instruktionerna till en mycket bra sniper i strid. Den har ett stort utbud och arbetande räckvidd (ingår ej). Det bör inte ta massor av bitar eller tid det är bara en enkel sniper.Steg 1: Lagring och lager Detta är valfri men gör det ser ut so...

Grundläggande Knex lastbil med nya alternativ

detta är min knex lastbil som kan ändras på olika sätt. Den grundläggande lastbilen har bakre bladfjäder fjädring (ingen Framvagn på grund av speciella delar men det är i den mod delen av instructable), falska motor, och stark kropp. Efter lastbil in...

NYA FIRING SYSTEM---inte bara ett K'NEX pistol!

Först och främst, detta är inte en block utlösare eller sears system trigger! Detta är min nya uppfinningen av en utlösare som kallas den "friktion hantera och Trigger" "FHAT" systemet använder gummiband för att hålla avtryckaren det p...

Visste Sniper med ny Trigger System

Steg 1: Räckvidd, Bi-Pod, tidningen 1 - the scope when finished2 - gör dessa3 - och dessa4- och lite mer5 - ena änden av tillämpningsområdet, se till att du inte gå med alla andra röda staven till ena änden6 - den andra änden av tillämpningsområdet,...

Göra sval sett räckvidd + showoff nya firing system

Hej, någon ber mig att göra en instructable räckvidd du kunde se på min L96. Väl upptäckte här är det och jag fick en annan överraskning, jag en ny bränning system (Vänligen säga om den redan finns)Ha det så kul...Skål.Steg 1: steg ett se bara så vis...

Knex sniper med shell ejektor och beskyddare grejen

här är min nya snier har en shell ejektor mekanism men jou heve dra beskyddaren grejen bach shell falla ur pistolen. Jag använde killerk boll socket mekanism så utbudet är ungefär 70 till 80 fot.Jag använde ironman järnvägssystemetJag gillar utformni...

Min Knex Pistol med Sear-system utlösa

här är min knex pistol. Jag gjorde det efter att bli uttråkad med att se samma gamla killerk ripoffs om och om igen. Det är enda skott med en sear-system utlösare. Om du använder rätt band, kan du få det att gå ca 30ft.Detta är min första Instructabl...

Dubbla bränning, Knex sniper, sanna trigger med räckvidd.

Lätt att göra sniper med räckvidd och en sann utlösare. OBS! I slutet av detta instructable, elastiska band och svårt att lägga på ordentligt. Det kan inte skjuta grön, vit eller blå stavar exakt men det kan skjuta större stavarna och slå på mål väl....

Projektet X Knex Sniper Rifle

min första helt kompletta prickskyttegevär. Detta är enda version en min sniper men tro mig det kommer bli bättre. Jag ville visa vad jag gjorde så jag kunde äntligen få något på min sida.Sniper som jag kallar Project X har några idéer bygger bort nå...

Uppgradera tube radio med nya mössor och IPOD/AUX input

Efter fastställande av upp skåpet till denna radio och njuta stirrade på det ett tag, är det äntligen dags för att ta en smäll på chassit. Det fungerade ganska bra som det var men det hade ett brummande som alltid i bakgrunden som blir ganska irriter...

KNEX SNIPER RIFLE

HI min KNEX SNIPER RIFLE har CM perfekt sevärdheter för lång räckvidd skytte samt en monter för intensiv nära bekämpa krig! DESSUTOM DÖDAR DENNA PISTOL ABSOLUTLY DÅLIGT OM DU FÅ SKOTT MED DENNA PISTOL! SIKTA BRA. OM NÅGON HAR EN 3DS ELLER 3DS XL, ÄR...

Knex Sniper

Hej detta är min knex sniper som kan skjuta över 100ft med en röd stav med röda kontakt på slutet. Det skjuter ca 50 ft med en blå spö av tidningen. Så här är det.Steg 1: ReservdelslistaAnslutningar:Vit: 27(all can be substituted for blue connectors)...

Knex Sniper räckvidd

detta är min nya knex sniper scope.it är enkel och grundläggande. Det behöver inte tilldela av bitar. Inte som andra ryms det nästan alla sniper gevär. NJUT!Steg 1: Bitar Stavargrå spö = 7___________KONTAKTDONvit (snow flake) = 2mörkgrå (kan vara lil...

Knex Sniper Thingamabob

kolla V2!Denna Knex Sniper Thingamabob är en sniper + pistolDetta är min första instructable och min stavning sugerSteg 1: hantera detta handtagSteg 2: Fat 2 Denna del 2 av fat påminnelse: här går på 1: aSteg 3: triigertriger jag bara ett block trige...

My Knex Sniper Scope

Detta är min knex sniper räckvidd jag gjorde det för en krypskytt som jag arbetar på och den är också kompatibel med en nerf pistol. Jag kommer också att utstationering instruktioner och hur du montera den på en nerf pistol. Jag hoppas ni gillar det...

Random knex sniper

ja det är min nya knex sniper. dess jävla awesome = D eftersom den skjuter insanly bra och känns bra. Det ser inte bra men jag gillar det. Vad är nästa?...

Bolt-Action Knex Sniper rifle

Bolt-Action Knex Sniper rifleSteg 1: Huvuddelen Gör dettaSteg 2: lager Göra dettaSteg 3: Bolt-Action mekanism Gör dettaSteg 4: hantera Make thisSteg 5: Connecter till kroppen Göra detta är det enklaSteg 6: tändstiftet Mycket enkelSteg 7: räckvidd Bör...