Konkreta stapelbara lampaDen grundläggande idén är att ha flera konkreta kuber att göra ljus från ena sidan och att ha makt på botten och toppen. Detta sätt du kan stapla flera lampor med tanke på rätt spänning och ampere varje gång du lägger till en lampa.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Konkreta moderna lampa

Idag kommer jag att visa dig hur jag gjorde denna enkla & moderna letar konkreta hängande lampa.Låt oss komma igång!Steg 1: Strukturlistan. Här är vad du behöver:Platta aluminium stång, jag valde 2 mm x 10 mm x 2 m för detta ändamål (jag använde 2 av...

Concrete LED Lamp

Vi behövde en skrivbordslampa och en DVD-spelare står; Jag hade några återstående lysdioder och ville göra något snygg med betong...Så byggde jag detta konkreta skrivbord lampa med:-Infällbar tangentbord belysning-Telefon laddare-Pennhållare-DVD-enhe...

Kastar en konkret lampa skulptur med en CNC frästa styrofoam mögel

I detta Instructable ska jag visa dig ett snabbt och enkelt sätt att göra en konkret skulptur med en CNC router och en förlorad styrofoam mögel.Steg 1: CAD Design CAD-modellen är bara en snabb skiss med några bågar och linjer för att skapa en "låga&q...

Hemgjord moderna DIY konkreta lampa

Denna DIY konkreta lampa är gjutna i en tom mjölkkartong. Dess lilla storlek gör en stor förrätt projekt för människor som inte har arbetat med betong innan. Den enda kostnaden är för några pounds av cement och armaturen.Steg 1: Leveranser + verktyg...

Spetsiga konkreta lampa

märkte projektet presenteras av där han gjorde ett bra jobb och jag bestämde mig att skapa en själv (har tidigare erfarenhet i betong) med alla steg som krävs, och jag hoppas, mycket bra steg för dig att följa och blanda med din egen awesome kreativi...

Konkreta lampa DIY

Det här är en guide för att göra en enkel och billig konkreta lampa.Steg 1: Delar & verktygHär är de delar och verktyg du behöver för att bygga detta. Du behöver också något att hålla lampan uttaget på plats medan betongen torkning, som till exempel...

Hängande konkreta lampa

detta är en semi misslyckades men kul hängande konkreta lampa. Det var ursprungligen ett försök att slip gjuten betong, som inte funkade så hamnade jag snärta och utjämning av betong på. Detta ger det en grov interiör och smidigt elegant yttre skal s...

Konkreta lampa

detta är en lampa i betong, glas och stål.Detta är ett projekt för futurecraft (blogg här)Steg 1: saker du behöverDu behöver:betong (rockite fungerar bäst). något att blanda det i/mednågot att göra gjutformar. Plywood eller melamin fungerar bra. Foam...

Konkreta lampa bas med 3D tryckt skugga

Detta är en enkel lampa projekt bestående av en standard glödlampa uttag kastade i en betong kub, med valfria tillägg av en 3D tryckta lampskärm på toppen.Material som krävs:-Betong pulver: Jag använde Shapecrete, som hade tydliga anvisningar på pake...

Ashley möbler Maxine LED lampa

Efter en senare resa till Ashley Furniture gick min flickvän och jag ut ur butiken köper en sovrumssvit som hade en samtida, modern look. En av fördelarna med försäljning var två gratis lampor av vårt val. Med tanke på storleken på lyktorna de hade t...

Burnout lampa

lysrör är synonymt med de mest deprimerande aspekterna av det moderna livet: deras själlösa flimmer presiderar över stora gångarna i stora lådan butiker, servergrupper, bås och parkeringsgarage. Ännu, som enskilda objekt, är de glatt, glänsande vita...

Gjuten betong lampa

Jag tror att detta är ett ganska enkelt projekt för dig som vill få din fot våt gjutning konkreta. Detta var det andra gjutna konkreta projekt som jag någonsin provat och jag tror att det visade sig ganska bra. Det finns några nyanser som gör det lit...

Betong lampa Coat Rack med regenererats trä

vi har bott i vårt hus i fem år nu, och i fem år har vi hade denna hemska coat rack i vår källare korridoren. Det har dessa gamla tråd krokar som kommer spänne under den minsta pressen. Om du av en slump får en av dina kappor bo upp, när du borstar a...

Concrtete lampa

Hej folket! Jag använde några tomma flaskor av mjölk och några konkreta som fanns kvar, och jag gjorde denna lampskärm!Jag hoppas du gillar det!Steg 1: material För detta projekt använde jag1. två tomma flaskor o f mjölk (en stor och en mindre en),2....

DIY - betong lampa

En lampa från betong kan lätt göras själv med ganska enkla verktyg och material. Det finns naturligtvis vissa steg måste noteras för att uppnå goda resultat. Exakt dessa åtgärder jag skulle vilja visa en kort video.Jag skulle vara behagat om du vill...

Betong lampa - detta var ett misslyckande

För några veckor sedan min fru kom hem från IKEA och hon fick mig denna NITTIO lampa. Ganska en stund jag visste inte var att använda den tills jag såg några videos på Youtube av människor med betong för basen på lampan. Jag ville ge detta ett försök...

Lodräta träd lampa

Du behöver:-ett träd-en såg att klippa ner trädet-en hammare och mejsel-(valfritt) en borr och forstner borrspets att påskynda (eller router)-quick ställa konkreta-en uppoffrande hink-en under counter ljus kit (jag använde en från Ikea)Steg 1: Hugga...

Wood industriella lampa skrivbord

Trä industriella lampa skrivbord bygga med IKEA RANARP vägg/klämma spotlight.För den här artikeln måste du:IKEA RANARP vägg/klämma spotlight (ranarp vägg/klämma)Wood cleat (13 x 25 X 200 mm)skruvgrå murbruk /cementplastlådaEpoxy limpolska/lackSteg 1:...

Träd gren lampa

Om du är lika mycket ett fan av naturen som jag är, då du redan förstår att införliva trä i ditt hem kan gå långt för att instängd minska stress och ångest känsla inomhus. Särskilt om du bor i en storstad! Återvinning av fallit eller hackade upp träd...