Kör mini PCI-e 3G-kort med USB - mini PCI-e till USB - enklaste sättethär jag kommer att dela min experiment (kväll) för att konvertera MINI PCIe-kort för att kunna köra med USB-port

SÅ LÅT OSS BÖRJA

Vad du behöver:

  • Mini-PCI-e-kort - (alternativet GMT380 med GPS-funktion) är jag inte prova en annan typ / varumärke kort ännu, eftersom detta kort är endast den jag har på handen just nu, senare om jag har en förändring och få ett annat kort, för att jag ska testa det. MEN om vi hänvisar till den PCI-e-kontakten tror jag de flesta kort fungerar också.
  • 3.3 spänningsregulator, här använder jag lm1117 som är ta förutom min externa disk adapter ombord. MEN observera om du använder den gamla delen måste du se till att det fortfarande är arbete som det har anta till vara.
  • USB-kabel / sladd, här är jag offra min skrivarkabeln :)...
  • Antenn / kabel
  • SIM-kortet kortplats - att göra lätt för oss att ändra / byta SIMKORT (annars du kan bara löda kabeln direkt till SIM-pin)
  • en kopp kaffe och på kurs en lödkolv och vän.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pointilist Edge Lit kort med Auto On/Off Switch

Flera månader tillbaka, ville jag skicka ett tackkort till folk på instructables HQ för att jag umgås med dem under Maker Faire. Jag visste att ett köpta kort bara inte skulle göra, så mitt sinne omedelbart vände sig till den kanten lit kort skapad a...

DIY CELEBRATE kort - med handledning :)

Hej till alla. Min nya Video är '' DIY CELEBRATE kort - med handledning ''Jag använder: ett tjockt A4 papper (rosa) en normal A4 papper (grön) 2 olika akvarell (rosa och grön) ett papper hjärta (rosa) A bandet (rosa)Jag är i sociala medier:YouTube: h...

Mini bärbara 5V med USB-A-port

Mini bärbara 5 Volt med USB-A-port är idealisk för Arduino och fler elektroniska projekt som behöver 5 volt för att arbeta. Detta projekt är monterad på en rund PCB på 16mm i diameter med en insats av 9 Volt och produktion av 5V via en USB-A-port.Ste...

Utskrift av GIF på VGA från SD-kort med hjälp av Zybo styrelsen

Detta är en handledning om hur man bygger ett system som matar ut GIF-filer till en VGA-bildskärm med en Zybo styrelse. GIFs är förinstallerad på ett SD-kort. Detta var vårt sista projekt för en inbäddade realtidssystem klass (CPE 439) på Cal Poly SL...

Övervaka stativ för Mac mini med USB-Hub och högtalare

Mac mini är lite konstigt och jag har aldrig ångrat sitt extra kostnad jämfört med en standard-PC. Det finns dock en sak jag har aldrig tyckt om det: USB-portarna på baksidan. I mitt fall hålla jag enheten lite långt bort från bildskärmen så varje gå...

Logga data på SD-kort med LightBlue Bean

Denna tutorial lär dig att skriva data till ett SD-kort med Ljusblå Bean.LightBlue Bean är en Arduino kompatibel mikrokontroller med integrerad Bluetooth lågenergi som du kan programmera trådlöst från din smartphone eller skrivbordet.Vi kommer att få...

Hur man läser en arduino kort med LabVIEW

Denna video visar hur man läser en Arduino kort med LabVIEW. LabVIEW har ett bra användargränssnitt som gör det enkelt att spara data från en Arduino kort. En av de största utmaningarna när du använder en Arduino är att det är djävulskt svårt att spa...

Identifiera falska SD-kort och USB-minnen

Uppdatering 13/04/2015: redigerad steg 4 och extra info om min missöde med en 64GB kortDu kanske undrar om de är värt pengarna med Ebay, Amazon och även lokala butiker som erbjuder SD-kort och USB-minnen till fyndpriser.Jag har SD-kort från 512mb til...

Motoriserade steget PCB borr med USB-Mikroskop

Detta Instructable är en förbättrad version av USB-mikroskopet guidade PCB borren jag publicerade Här.Föremål för PCB borrning har kommit upp flera gånger på Homebrew_PCBs Yahoo grupp. Bland de många intressanta tankarna var Harvey Whites beskrivning...

Miniatyr USB powered marmor maskin med USB port

The USB Miniature marmor maskin var inspirerad av denna maskin jag hittade här. Jag trodde det skulle vara häftigt att ha en miniatyr för mitt skrivbord, så jag satte om att bygga den.Jag hade inte någon särskild design i åtanke, så jag konstruerade...

"Klo" ing min väg till toppen--klo maskin kostym!

Jag älskar att göra stora DIY kostymer varje år för Halloween--jag tycker att de är mycket mer roligt och kreativt än en köpta kostym. Plus, jag älskar den extra utmaningen att försöka räkna ut hur till göra min vision till verklighet. Förra året jag...

DIY 2.1 bärbar högtalare med USB, AUX, TF, Bluetooth och fjärrkontroll

Hej killar, jag är en själv trodde DIY fan, jag älskar att göra småskaliga projekt, jag ville göra instructables här men hade inte en trevlig kamera att ta bilder av processen. Ja nu har jag köpt en trevlig kamera så är dags jag börja göra instructab...

Den ultimata rum med allt du behöver till Live och mer

när jag säger detta rum innehåller allt, den har allt. Plus, när det är byggt, kommer att vatten och El vara gratis. Detta rum innehåller en gigantisk tv med många olika spelkonsoler, ett litet kök, en septisk system som producerar de gaser som kör e...

Mesh laptop stand med USB-fans

detta är en snygg mesh laptop står med USB-fans. Jag kombinerade några av mina idéer med följande instructableStativet är konstruerad med den metod som anges i den tidigare handledningen.Verktyg och förnödenheter:1) staples mesh dokument innehavaren...

KONVERTIBLA huvud-SKRIVBORDSLAMPA (med USB driva matar in)

efter Läs ficklampa tävlingen tillkännagivande, jag försöker göra en instructable även om min engelska inte är tillräckligt braI detta projekt ändra jag LED pannlampa så det kan använda som en pannlampa med USB-ström.Här är det material & verktyg:Bil...

Fribärande night stand (med USB-laddning)

detta är en bra enkel att bygga Nattduksbord som ser mycket futuristiska och är mycket praktisk. Du kan köpa allt du behöver på Home Depot och kan bygga hela tabellen i två dagar (beroende på hur lång tid det tar för fläcken torka). Ett speciellt til...

Mus med USB-port (valfri intern enhet)

detta projekt för mig är mer användbar än det först verkar, jag använder denna mus all tiden och alla var det ganska krångliga att göra det var mödan värt.Nu varför skulle jag vilja en mus med en USB port hängande ut på sidan? Den främsta anledningen...

Nollställning en CNC med USB-Mikroskop

Zoomar ut X och Y positionerna på ditt material kan vara tråkiga. Här är ett sätt som kan påskynda den process som är ganska exakta och repeterbara. Dessutom montera mer teknik till din CNC-maskin är aldrig en dålig sak, rätt?Steg 1:Jag använde ett p...

Hur till Da enklaste kort knep någonsin

behöver du:En kortlekSteg 1: Nyckelkort Behöver du ett nyckelkort på undersidan av däcket. Jag använder nio av hjärtan men än fungerar. Du kan blanda så länge det stannar på bottenSteg 2: Så att säga de plockade en dam i klöver. (Kom ihåg att berätta...