Kostym och slips parti kostymdenna kostym (sanitära pad) är inte min idé men något hittade jag på internet, jag bara gjorde det lite mer fashionabla...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Grooms män manschettknapp och slips gåva som. (star wars tema)

Jag är gifta och jag och min fästman är massiva Star Wars fans så vi ville inkludera det i vårt bröllop men inte galen och har ett tema bröllop, så vi är även lite tips av star wars in i våra dagar.ett sätt vi är även det är genom de gåvor som vi ger...

Sticka "Skjorta och slips" tofflor

du vet hur gåvor för killar är värst... Speciellt för man som har allt, eller praktiska pappa eller tonårspojkar...Detta är ditt problem löst... Skjorta och slips tofflor... Hipsters älskar dem, pappor älskar dem, farfar en kärlek dem, killar med kal...

Dollar Bill Origami-skjorta och slips

Detta snabb och enkel handledning visar dig hur att vika en enda dollarsedel i en snygg skjorta och slips. Värt att göra bara för det, men också en cool sätt att lämna del av ditt tips nästa gång du är på en restaurang!När du är klar läser detta inst...

Skjorta och slips Oragami

material: alla papper dollarn.Steg 1: Steg 1: vika dollar i hälften.Steg 2: Steg 2: Vik övre vänstra och högra hörnen till globlinjen.Steg 3: Steg 3: Vik den triangel delen ner.Steg 4: Steg 4: ta höger sida av triangeln och vik lite till vänster. Kon...

Skjorta och slips kort

band är verkligen en felsäker gåva på fars dag, så varför inte har dem i ditt kort i år? Enkel och söt, skjorta och slips kortet är säker på att pappa leende.Dessutom kan skjorta mönstret bearbetas bort av ganska enkelt. Inbjuder till en luau? Hitta...

Mesh och slips Cutout skjorta

under lunchen ett tag tillbaka, några vänner och jag diskuterade ovanliga t-shirt ändringar. Denna design var bland de främsta utmanarna: en mesh shirt med utstansade en slips. Det visar sig vara ganska lätt - bara dags konsumera för att skära mesh b...

Gör en skärpning med en slipning av sten och slipa knivar

när en sten används till att slipa en kniv, skärpning processen kommer att vara effektiv när kniven är linjerade mot stenen vid en konsekvent avfasning vinkel...Om bladet är linjerade mot stenen vid annan vinkel, misslyckas skärpning processen.Men de...

Mens smycken stativ för pin emblem, manschettknappar och slips klipp

män inte verkar ha ganska lika många sätt att Pimpa en outfit som kvinnor gör. Min utsmyckningar av val är manschettknappar - tillsammans med en slips klipp för smartare tillfällen och en pin-märket på min jacka. Och beroende på vem jag är mötet, ell...

Halloween kartong kostymer och vapen Gears of war stil

** ser väl ut som jag var för sent att få det i detta år comp men kanske bara kanske trevligt folk här på instructibles kan bara låta det glida; } ***Välkommen längsDetta är min första structible så bär med mig och njuta av åkturen.Varje år kom hallo...

Livsmedelsbutiker väska av Muppet frukt och grönsaker kostym

årets Halloween kostym härrörde från en mycket obskyr önskan (Mupparna är cool och jag ville ha en).Om tidpunkten för förra årets nyår hade jag börjat titta på shorts, både de senaste och mycket gammal, av Jim Hensons Mupparna. De är så roligt. De so...

Hur man gör en Daft Punk Guy Manuel hjälm och kostym!

Så, sedan min senaste bygga Isaac Clarke, det har varit en passion växer i mig för att göra rekvisita, därför bestämde jag mig att ta itu med ett projekt av högre magnitud och så valde jag att göra Guy Manuel hjälm från Daft Punk, så jag kommer att s...

Adam och Barbara Maitland av Beetlejuice kostym

jag skapade masker av Maitlands från Beetlejuice!Steg 1: du behöver:för Adam:-hjälm eller strukturerad hatt av något slag (utan en proposition)-papper handduk rulle-tidningen-tung konstruktion papper och papp-maskering och duck tape-latexhandskar (3)...

Half life 2 G-man kostym och portfölj

dag ska jag visa dig hur man blir G-man för billiga.Steg 1: "material herr. Freeman" en hersheys fond raiser låda,gul färg,silvertejp,svart sprayfärg,en blå 2 piece suitvit undertröjaröd slipsSteg 2: börjanfå den rutan och tejpen alla öppna dela...

IRON MAN kostym

ett år sedan bestämde jag mig för att jag ville göra den ultimata Halloween-kostym, så jag beslöt att göra en IRON MAN kostym. Jag hade ingen aning hur inblandade fabricera dräkten skulle vara. Det var en utmaning, men en hel del kul. Om du funderar...

Interaktiva Instagram kostym

Halloween. Min favorit "holiday" år. ingen resa över hela landet på en av de värsta resa dagarna av året, inte oroa dig för vilken gåva att få för som, inte oroa dig för att vara "den killen/tjejen" utan ett datum (för oss enda folk dä...

Gladiator Kegicus kostym, Spartacus berusade bror.

Historien om Kegicus:Många av oss är bekanta med Spartacus, thrakiska slav upproret ledaren för det tredje slavkriget, även känd som Gladiator kriget. Spartacus var en gladiator och förmodligen en före detta General. Många av oss har sett Russell Cro...

Deep sea diver / alien offer kostym

Deep sea diver.Främmande Optimus.Tillsammans.Rätt...Vid första anblicken, som kan tyckas vara en udda kombination av kostym teman, men jag lovar er det fanns en logisk tankeprocess bakom den.Denna Halloween jag ville göra en hög kvalitet Alien Optimu...

Sex-beväpnade gudinnan Kali kostym

vem älskar inte en enorm besvärliga Halloween kostym? Jag är här att bidra med min 2007 Halloween kostym, Kali. Några av er kanske är bekant med min förra årets kostym; Headless Marie Antoinette från Make magazine's Halloween upplaga. Jag sätta ribba...

Montera din Avengers & förstöra dem med Loki Armor (kompatibel fungerar för alla anpassade kostym armor)

Ok så ett år sedan eller så vi gjorde en tutorial med en dremel om hur man gör en skum mästare.Vi har sedan beslutat att prova det på en CNC-maskin! Jag tror att det visade sig ganska bra! Du kan också hänvisa till min gamla vänners kompatibla att se...