Lägg till Laser etsning anlagen till en CnC kvarnDetta Instructable visar dig hur du enkelt kan lägga till laser etsning anlagen till din befintliga CnC mill. Efter att ha följt denna Instructable har du tillgång till en etsning laser samt en traditionell fräsning spindel. Genom att ha både verktygen införlivas med samma maskin din skära/etsning verksamhet kommer att utföras inom det samma koordinatsystemet. Detta ger dig enorma kontroll över positionella noggrannhet och (mycket!) kommer att förbättra resultatet av din färdiga bitar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIYLILCNC: Öppen källkod planer för en billig, lätt-till-bygga CNC kvarn. (v1.0.2)

DIYLILCNC projektet är en uppsättning av planer för en billig, fullt fungerande 3-axlig CNC kvarn som kan byggas av en individ med grundläggande shop färdigheter och verktyg tillgång.CNC-enheter används för att tillverka fysiska objekt med hög precis...

Gör det själv från A till Z. nuvarande du en diod laser etsning av en PCB.

Gör det själv från A till Z. nuvarande du en diod laser etsning av en PCB.3D-skrivare har öppnat oändliga möjligheter för inhemsk produktion och prototyper. Nu kan du enkelt skapa praktiskt taget någon modell i ett 3D-program och 3D skriva ut den.Men...

Laser etsning ginger snaps för Cookiepocalypse - jag gjorde det på TechShop

förra året var jag inbjuden till en Cookiepocalypse "Världens ände" cookie fest, ikonen mina vänner hade använt på inbjudan var Maya-kalendern med en bett tas ur den.Jag tänkte genast att det skulle vara häftigt att etch kalendern på några ingef...

Laser etsning terrakotta krukor

jag alltid orolig när jag måste gå ut i staden och måste lämna mina växter i vården av någon som inte kanske vet så mycket om sin vård som jag gör, speciellt när jag har sådan en eklektisk trädgård.Jag kom upp med idén om laser etsning varje planta n...

DIY Laser etsning maskin

Jag byggde nyligen en laser etsning maskin, och detta Instructable omfattar processen jag följde samtidigt som det, som väl som någon grundläggande användningstips!Jag har skrivit ett par tävlingar med detta Instructable, så om du gillar vad du ser,...

Laser etsning cottoplattor

detta är det första steget i en serie "experiment" Jag planerar att köra med laser och lera. Personer med lasrar vet att laser etsning glas är möjligt. Glasyr är i huvudsak glas (som består av kvarts i kombination med metalloxider som agerar som...

Laser graverat glas (efter att ha tagit Techshops Laser etsning och roterande verktyg klasser)

efter avslutad TechShop Laser skärning & etsning SBU klass (LAS101) och Laser gravör roterande fastsättning SBU klassen (LAS201) jag ville göra några etsade candle holdlers för praktiken.Kursen instruktionerna och använder en bild från Mimi Daly Phot...

Pannkaka Mod - Avskärma att skriva ut / laser etsning pannkakor

pannkakor... Läckra pannkakor. Tänk sitter runt köksbordet njuta av en välsmakande bunt pannkakor? Trevligt, no? Nu föreställa sig dem personlig med någon bild som du kan skapa. Personliga pannkakor är framtiden för pannkaka äta teknik.Jag har varit...

Diode laser etsning av en PCB. DIY från A till Z.

3D-skrivare har öppnat oändliga möjligheter för inhemsk produktion och prototyper. Nu kan du enkelt skapa praktiskt taget någon modell i ett 3D-program och 3D skriva ut den. Men fram till nu bara få människor har tänkt på möjligheten till 3D utskrift...

Laser etsning eloxerad aluminium

detta Instructable visar dig hur du använder en laserskärare för att etch anodiserad aluminium. Jag bor nära en DIY workshop kallas TechShop - de har $1 M av att jag kan få tillgång till för omkring $100 per månad värde. En del av utrustningen som de...

Laser etsning trä med rena linjer och färg

tidigare denna månad, jag jobbade på en plywood projekt som jag ville ha både ren laser skurna linjer (gratis av rök märken som visas ofta, särskilt på tjockare plywood och MDF) och möjligheten att lägga till färg till arbetet utan att skapa en separ...

Laser etsning glas speglar

letar du efter en unik present till en vän eller anhörig?Eller ett unikt objekt för ditt eget hus?Detta är väl den instructable för dig!Steg 1: Material som behövs De enda objekt som krävs för detta bygga är;Tejp - hitta detta på din lokala järnaffär...

Laser etsning skolan logotyp på ett glas

jag nyligen tog den roterande laser klassen på TechShophttp://www.techshop.ws och försökt att sätta skolan logotyp (som jag hade sparat i Corel Draw från ett tidigare projekt) på ett litet dricksglasSteg 1: TechShop http://www.techshop.wsanvänder ant...

Laser etsning ett 3D Foto

jag tog de avancerade teknikerna för klassen laser skärare på TechShop http://www.techshop.ws . Läraren var riktigt bra och jag önskade att vi hade haft mer tid eftersom han hade definitivt mer att lära. Det är alltid en bra idé för mig att gå till T...

Laser etsning ett vinglas

jag tog den roterande laser klassen på TechShop http://www.techshop.ws . Jag tycker att gå i gång för att faktiskt göra ett projekt på min egen hjälper mig att bättre komma ihåg alla steg. Så några dagar efter att ha tagit klassen jag gick tillbaka t...

Laser etsning en flaska

jag försöker att lära sig alla saker laser cutter. Jag har tagit, säkerhet och grundläggande användning, rotary och klassen avancerade tekniker på TechShop http://www.techshop.ws. Min fru och jag undertecknade för rygg mot rygg sessioner med hjälp av...

Laser etsning en spiral design på ett glas

detta projekt var typ av en goof som fungerat OK.En logotyp var etsad på ett glas och sedan av misstag att samma glas plockades upp att prova en spiral design - i detta fall, en musik personal med anteckningar.Steg 1: jag tog nyligen klassen laser ro...

Laser etsning en bild på en Visitkortshållare.

Detta är min allra första instructable, så förbarma!Jag valde ett foto av min vän. (Inte hata mig, B!)Steg 1: Redigera din bild. jag ville bli av med bakgrunden, så jag använde Adobe Photoshop för att radera allt omkring honom. Du kan använda verktyg...

Återanvända en död UPS i till en CNC Motor Controller inhägnad

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...