Lägg till sidan bollen returnerar din Halex/Franklin fotbollsspeljag köpte denna billiga Halex fotbollsspel för min familj på Toys R oss. Det är bra, men det retade oss som vi hade att nå över till slutet av tabellen att hämta bollen efter varje mål. Så jag bestämde mig att lägga till några boll-retur körfält för att rulla bollen tillbaka till oss.

Innan du börjar hugga upp din fotbollsspel, notera: denna mod fungerar bara för tabeller av denna design! Du kan anpassa denna plan att arbeta med ditt bord--- men först, Läs alla steg noga och att du vet vad du gör. Om du röra till din tabell, kan inte jag vara ansvarig!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till sätta fast din skarpa 56DR 650 med färg hjul frågor

detta kommer att förklara hur man demonterar och reparera en skarp 56DR 650 DLP TV om den har en krånglande färghjulet. Jag var ute efter för att köpa en ersättare färghjulet, så jag tog isär TV: N och se om jag faktiskt skulle kunna ersätta färghjul...

Hur till ren och uppgradera din locker!

I detta instructable, jag kommer att förklara ett lätt sätt att uppgradera och rengöring ditt skåp för att göra den mer organiserade och har en bättre struktur.Steg 1: Samla alla material! Detta är det material som jag kommer att använda och jag hopp...

Älskling, jag krympte Arduino: flytta från Arduino till ATtiny och skriva din kod i ren AVR-C

Arduino är en stor hård- och mjukvaruplattform, men med alla dess funktioner är det också lite uppsvälld och ofta behöver du bara en liten del av alla funktioner. Projektet kräver ibland för att ha mindre och billigare enheter. Vad du behöver är ATti...

MacBook Unibody trasiga skärm - hur till berätta om din glas eller LCD är brutna

släpptes i oktober 2008, Unibody MacBook och MacBook Pro system var den första system som inkluderar en glaskupa installerat på LCD-skärmen. Det finns alla typer av argument ute om huruvida detta glas är en bra eller dålig sak, men för dagens diskuss...

Lägga till lådorna i din arbetsbänk

Detta Instructable visar hur jag lagt lådor till 2 x 4 arbetsbänk för att bättre utnyttja utrymmet under arbetsbänken.De principer som diskuteras i detta Instructable bör tillämpas på nästan alla arbetsbänk eller andra slutna utrymmen.Innan du gör de...

Hur till förbättra din syn i mörkret (självstudie)

Awesome, enkelt och gratis gamla pirat teknik på hur till förbättra din syn i mörkret :) hoppas det hjälper.Länk till videon här incase den inbäddade inte fungerar eller incase du är på den "vänners kompatibla app. http://www.youtube.com/watch?v=-OTf...

Hur till låsa upp din BlackBerry Leap: en 2-minuten-Youtube Guide

Låsa upp din telefon är de flesta gånger ett nödvändigt steg, när du vill växla till ett annat transportföretag, använda en lokal SIM när du reser till undvika höga roamingtaxor eller höja dess värde för att sälja den till ett högre pris.Om du är i e...

Hur man ladda upp till Youtube från din PlayStation 4

Här en snabb instructable hjälper dig starta inspelning och komma igång på youtube!https://youtu.be/pKX0zMSXZcE Video Hur till!Steg 1: Hitta på Share-knappenDess till vänster på din handkontroll, lilla knappen bredvid styrplattan, säger aktie.Steg 2:...

Hur till backningen och restaurera din Apple-enhet med ICloud med hjälp av en dator

Support: http://amazon.techstevehd.comHanterar du Apple id @ https://appleid.apple.com/Hej killar, i den här videon visar jag måste du använda din dator för att säkerhetskopiera och återställa dina apple-enheter använder iCloud, WiFi är nödvändigt. M...

Hur till sätta fast din cykel bromsar.

Är cyklar bromsar till svag för säkerhet? Cykla utan bra bromsar är en fara för dig och andra runt omkring dig och du kan inte göra dessa coola drivorna du vet att du älskar (åtminstone jag gör: D). Med detta instructable, jag kommer att visa dig hur...

Hur till sätta fast din ljuddämpare med en slangklämma på TechShop...

What you needTrasig ljuddämpareSladdlös inverkan pistolSlangklämmaHexagon socket hex huvudet (5/16)Bilen lyft (TechShop)SkyddsglasögonMin 03 Jetta gjorde en massa ljud från ljuddämparen, med vissa undersökning fann jag att den mellersta delen av min...

Hur till hoppa börja din bil

Nyligen hade jag hoppa börja min bilbatteri men hade ingen aning hur man gör så. Jag tänkte att jag inte var den enda som har haft detta problem så jag har beslutat att ge dig en leda på hur till hoppa börja din bil om du någonsin i en knipa.Steg 1:...

Hur till berätta om din Game Boy Color behöver batterier (Pt jag)

detta är hur till berätta om din Game Boy Color behöver batterier.Steg 1: Steg ett Titta på din Game BoySteg 2: Steg 2 Titta på på/av-knappenSteg 3: Steg Tres Vända på/av-knappen upp till "På"Steg 4: Steg för Titta! Det fungerar inte. Du behöver...

Hur till göra oduglig din Internetanslutning

Denna presentation kommer att ge en idé hur till göra oduglig din Internetanslutning. Om du vill spärra alla program från att ansluta till internet då är denna video rätt för dig. Titta på presentationen och använder det själv.Steg 1: Först bör du öp...

Lägga till led ögon i din packman gost

jag gjorde det på Techshop! www.Techshop.ws på Shopbot CNC router. Alla gjorde en i klassen SBU. Men jag sätter LED ögon i min. Här är hur.Steg 1: leveranser1. gost (min var tillverkade av MDF)2. LED julbelysningen3. platta litiumbatteri4. högtalarka...

Lägga till en rem i din DodoCase

Vår Maker utrymme var turen att få delta i händelsen Instructables DodoCase. Jag var ganska glada över detta som jag hade hört talas om dem, men aldrig fått mina händer på en. Efter jag var moddat så att passa min galax notera jag trodde nästa sak nö...

Hur till stryka och skrynklar dina klänning byxor

Hej alla! Idag kommer jag att visa dig hur man järn och skrynklar dina klänning byxor för speciella tillfällen som du vill ska vara personen i rummet med den snyggaste byxan. Även om denna metod kan användas med många stilar av byxor, Observera att d...

Använda Switcheroo till kontroll leksaker med din smartphone

Tänk om du kunde göra en leksak göra en dans när den speciella någon kallas, eller Ställ in ett alarm på telefonen som orsakade ett fysiskt objekt att komma till livet? Med den Switcherooär det lätt!Först, du ska behov att få en Switcheroo ombord. Få...

Hur till PACK och flytta din katt säkert till en ny bostad

på hyra A gräsplanen boxas, vi har sett vår andel av rörliga sällskapsdjur frågor: tråkigt husdjur, saknas husdjur och förbannad husdjur. Med över 80.000 flyttar klar, var ständigt frågade samma frågor Hur flyttar jag säkert min katt. Var glada att d...