Lägg till t-shirt bling för nr spännen garderob för plain långärmade t-shirts kan enkelt uppdateras genom att samla in hylsan och lägga en tillfällig knappslå i en samordnad färg.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Marlboro cigaretter låda till polo Shirts

Pikétröjor som Marlboro cigaretter boxTa bort alla cigarrettesSkiva den övre luckan.Steg 1: Start noggrant ångra sidorna av toppen för att öppna den, så.Klipp av de vita delarna, så det ser ut så här.Steg 2: vita triangeln Skär en triangel i den övre...

T-shirt till bedårande Festival Onesie (FestiOnesie)

Tidigare idag var jag på Etsy längtan efter bedårande festival-wear till tunnband, dansa och volang runt i på Burning man i år, tills jag tröttnade på beklaga det faktum att om jag vill ha råd med att faktiskt få till burning man, jag inte kommer att...

Hur till schablon en T-Shirt med blekmedel och Vinyl dekal

det finns massor av olika sätt att skapa en egen T-shirt. Om du vill uppnå en grynig, nödställda look, är en blekmedel stencil ett enkelt och relativt billigt sätt att få den. Du kan skapa en stencil för denna metod av kartong eller tunga craft pappe...

Vrida T-Shirts till Art

detta är resultatet av ett projekt som jag åtog sig att spara teckningen från en sliten T-Shirt. Mina föräldrar gav mig detta från deras resa till Pacific Northwest för några år sedan, och jag gillar totem-esque laxen.Tröjan hade sett bättre dagar oc...

Seattle Atlanta Skyline T Shirt

denna Seattle/Atlanta skyline t-shirt gjordes för mitt barnbarn som ville ha en unik, lätta vinter tröja. Jag föreslog att istället för att göra hela skjortan, att vi helt enkelt plocka upp en god kvalitet, långärmad t-shirt, sedan skapa en meningsfu...

Bygga en solid baffel ur din favorit band T-shirt för billiga eller gratis

detta är hur man gör en sund baffel för din studio, man-cave, praktiken rummet eller vardagsrum med en t-shirt från din favorit band (eller någon t-shirt verkligen). Jag ville döfva ljudet i mitt praktiken rum lite från kala gips väggar, men jag vill...

Hur man gör en snes controller t-shirt

jag mådde lite nördiga, så jag tänkte jag skulle göra en skjorta som uttrycker min kärlek för videospel. Jag råkade ha en Super Nintendo controller i min utlottning, så jag fick jobba och gjorde den till något härligt nördiga. Nu kan du gå i mina fot...

Vuxen Onesie från en T-Shirt

för er som inte vet en onesie är en t-shirt med tryckknappar i grenen. Du kan plocka upp överallt för barn men för en vuxen du behöver beställa form en specialitet återförsäljare. De normalt börjar på $25 plus frakt och gå därifrån.Steg 1: materialFö...

Crew Neck till V hals krage Switch-a-Roo

Efter byte upp ärmarna på en kantighet pojkar/mens t shirt, försökte jag ivrigt på min nya skapelse. Kragen var tyvärr alldeles för tätt och högt upp på halsen. Så tog jag saken i egna händer... för en god ole "Stäng en roo" del två!Kolla in hur...

T-Shirt Squid halsband

Jag avgudar egendomliga uttalande bitar tyg är ett mycket förbisedda smycken alternativ för dem utan utrustning att göra saker som för metallbearbetning, laserskärning och keramik. Jag har också varit fascinerad av tanken på T-shirt halsband tidigare...

"Ultimate Pi Day" T-shirt

Varje år den 14 mars får vi fira "π (pi) dag", speciellt här på Instructables, i en dag på året där vi kan leva de 3 första siffrorna i det irrationellt tal pi. I år är något mega speciell eftersom det är en dag av talet där vi kan leva de 10 fö...

Anpassad T-shirts

för den här julen, jag ville skapa några T-shirts som liknar vad jag har hittat online. Dock på grund av tid och budget begränsningar, köpa dem som gåvor var inte ett alternativ, så jag bestämde mig att göra dem själv.För exempel skapade jag en som b...

Skriva ut din egen Halloween T-Shirt med Lumi

förra månaden vi är utvald att delta i Lumi natt på Makespace Madrid. Istället för att följa de vanliga Handledning steg, beslöt jag att skapa en egen T-Shirt med vissa hand skära stenciler och del solljus.Steg 1: Rita din form Att beskriva Halloween...

Svarta tavlan T-Shirt

vilja ändra vad din skjorta säger på skoj? Då är den svarta tavlan T-shirt för dig! Alltid har de coolaste slagord och bilder med denna fiffiga skjorta.Steg 1: leveranser För detta projekt behöver du följande:-Svarta tavlan tyg (få det här)-En gammal...

DIY'n skiten ur en t-shirt!

Det finns många sätt att skapa en logotyp på en T-shirt, och detta inbegriper några som nämns i andra instructables. Du behöver:1. före tvättas solid färg t-shirt (valfri färg),2. svart permanent spritpenna (medium fin punkt),3. akrylfärg,4. textil m...

Hur man gör en spelet av troner T-shirt

Detta är ett enkelt sätt att göra din ägare t-shirt med en stencil och spary måla.Steg 1: Titta på videoTitta på videon och se hur enkelt det är.Gillar, prenumerera, kommentera, gå nötter!Steg 2: Samla materialetDu behöver för detta projekt:-T-shirt-...

Låg kostnad screentryckta färga in T-shirts

Efter vår första äventyr klipper vinyl och stencilen till t-shirts med silhuetten, beslutade vi att våga in försöka avskärma som skrivar ut korrekt. Våra makerspace är ung och har inte mycket pengar, så vi fick göra saker på de billiga! Medan vi besl...

Ruffly Pink Applique Shirt

I wanted to make a cute outfit for Lilith. Hon älskar rosa och ruffly saker. Jag använde thrift store skjortor och en skrot av quiltning tyg med alla skjorta färger för att knyta allt tillsammans.Jag kommer lägga upp en annan instructable att göra sh...

Tillfälliga t-shirt design

detta är en trevlig wee instructable kreativ, lätt och givandeDu behöver några kritor, sand papper, en t-shirt och ett strykjärn.Och jag tog inte den bilden men jag tyckte det var en bra design, cuz det är enkelt en imponerande när det är gjort.Steg...