Lägga till en jigg såg tabellen tabellen sågDetta Instructable visar hur jag ändrade min bärbara tabell såg att ersätta tabellen vänster förlängning med en jigg såg tabell. Den svängbara tabelldesignen ger enkel åtkomst till ändra jig sågblad.

Detta Instructable visar du detaljerna om hur jag ändrade min bärbara Delta entreprenör tabell såg. Eftersom tabellen sågar variera i konstruktionsdetaljer, måste du ändra den byggande metoden som behövs för din tabell såg.

Jag fick idén till detta som jag var att bygga en ledad router tabell för min tabell saw. Jag ville ha en jigg såg tabellen som skulle kunna använda mitt bord såg staketet för nedskärningar. Med tabellen router på höger sida, varför inte använda vänster sida för en jigg såg (så länge bladet kan vara snabbt och enkelt bort)?

Se Instructables nedan för mer information:

Jag har just lagt jig såg tabellen i bruk och det verkar fungera alldeles utmärkt. Jag ska ge mer feedback som jag använder det med tiden.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Agregando ruedas a la mesa (lägga till hjul till tabellen)

Mi mesa de trabajo hecha por mí hace unos 10 años es útil, transportabla, plegable, multipropósito. Pero es pesada para moverla yo solo de un lado en otro, y pensé que sería lindo agregarle ruedas. Los requisitos eran: fuertes, colapsables, baratas y...

Lägga till en router tabell med dammsamlare din tabell såg

Detta Instructable visar hur jag ändrade min bärbara tabell såg att ersätta tabellen rätt förlängning med ett gångjärn router bord. Den svängbara tabelldesignen ger enkel åtkomst till ändra routern bitar och justera bitdjup. Avsnittet router är också...

Adaptiv Legal / advokat / Banker / fastigheter dokument - att lägga till initialer och signaturer i Word

i tidigare versioner av Word som du använde för att lätt kunna ändra sidhuvuden och sidfötter att visa olika saker på särskilda sidor. Jag grunda ute den hårda vägen den nyaste versionen av Word inte gör det så lätt. Efter dregging igenom massor av l...

Lägga till lådorna i din arbetsbänk

Detta Instructable visar hur jag lagt lådor till 2 x 4 arbetsbänk för att bättre utnyttja utrymmet under arbetsbänken.De principer som diskuteras i detta Instructable bör tillämpas på nästan alla arbetsbänk eller andra slutna utrymmen.Innan du gör de...

Att lägga till en låda i ett IKEA kök ön

Räknaren små IKEA representerar ganska mycket hela mot rymden i min lilla lägenhet kök. Den har tjänat mig väl för över ett år men jag gör massor av matlagning och jag verkligen behövde mer lagringsutrymme för husgeråd, etc. Jag har alltid bara använ...

Gör ditt eget badkar stolar och lägga till överdrag

En av mina favorit och mest bekväma stolar är en tub stol och du kan göra ditt eget för en bråkdel av kostnaden. Jag bryr mig inte om de är trendiga är inte... de är bekväma och om du kan klä eller göra ett överdrag i ditt val av tyg.Badkaret stolen...

Hur till lägga till Surround-ljud till ett tidigare byggt rum

har du velat lägga till surround-ljud i ett rum men hittade du måste slita isär dina väggar eller göra hål i taket? Tja är här en något enkelt sätt att sätta i trådarna med ut gör någon större återuppbyggnad, eller någon alls!Steg 1: Att placera högt...

LAMP projekt. Lägga till nytt liv med inre nattlampa och målade skugga

för ett tag sedan jag köpte bordslampa glas vas på en loppmarknad. Jag ville inte det men det var i slutet av dagen och damen ville bara bli av med det så hon inte skulle behöva packa och ta tillbaka hem. Det var prissatt till $20 men hon erbjöd det...

Lägga till ett hänge ljus någonstans... med INSTEON, ju

när jag flyttade in i mitt nuvarande hem, jag ville verkligen lysa platsen upp på natten. Det finns fönster på nästan varje vägg i varje rum vilket gör platsen mycket ljus under dagen, men att ljus bleknar snabbt som solen går ner. Det fanns två infä...

Dekorativa Origami presentask: Del II, att lägga till Bling

Denna handledning kommer att handla om de alternativ som jag valde att dekorera mina lådor. Medan jag kunde mycket väl bara säga "gör vad du vill", hoppas jag att min enkla dekorationer samt några goda råd från min erfarenhet hjälper sporra din...

Cirkel skära Jigg för tabellen såg

Har du någonsin behöver göra ett hjul eller pjäser för din trädgård schackrutiga? Med detta lätt att bygga cirkel skära jig kan du gå i produktion i mindre än en timme!Steg 1: Verktyg och material som behövsVerktygBord sågSander eller hyvelBorr och B...

Lägga till en Go-Pro Mount till precis vad som helst

visar hur till 3D-modellen en Go-Pro kamerafäste som kan läggas till någonting som är digitalt fabricerade, som omfattar nästan vad som helst. Även om du inte har möjlighet att skriva ut detta eller har det CNC skulle, det är fortfarande ett bra sätt...

Att lägga till rörelsekontroll en projektion klocka

mål: lägga till en rörelsesensor som tänder upp klockan på natten när den upptäcker rörelse och göra bakgrundsbelysningens ljusstyrka manuellt justerbara.Varför: Jag har bara några krav på en bra säng-side klocka. Det måste vara väl synlig, men inte...

Lägga till 3D interaktion i din app med OSC

om din app använder öppna ljud kontroll (OSC), det är lätt att få det att fungera med gester. Och fri alltför.Antoine Rennuit, teknisk produkt ägare på SoftKinetic, gjorde denna bro på sin fritid att göra det enkelt för människor som skapar, göra ell...

Lägga till en anteckning lager till PDF i LectureNotes på Samsung Galaxy Anm 10.1

idag ska vi aktiverar en automatisk anteckning/scratch lager på importerade pdfs i LectureNotes.Steg 1: Ska vi börja med att välja inställningar i LectureNotes rullgardinsmenyn (tre lodräta band längst upp till höger).Steg 2: Välj alternativet "Impor...

Lägga till en fläkt till en dator kylare - inga skruvar krävs

problemet: Jag har (hade) ett moderkort på min filserver med en fläktlös kylfläns över vad jag tror är nordbryggan. Enligt sensor programmet (ksensors) hade jag kör i Fedora, höll moderkort temperaturen runt 190F. Min laptop blir inte att heta! Jag v...

Lägga till en personlig bild (länk) till din e-post!

Hi det!Jag skulle vilja lära dig ett sätt att lägga till en länk till din bild som du kan sätta in din e-post. Varför skulle du vill göra detta? Tja, efter användande Facebook mycket, gillar jag verkligen förmågan att se vem jag läsa eller prata med....

Lägga till knappen Spela/hoppa över din fristående CD-ROM-enhet

om du vill göra en CD-spelare från en gammal CD-ROM enhet (Visa här) men den enhet du har inte har en PLAY/hoppa över knapp på framsidan... Dont vemod, kan du lägga till en till de flesta CD-enheter, >>>> läsa påSteg 1: Verktyg n StuffVerktyg:...

Lägga till knappar i musen

Jag har spelat FPS spel på min dator ett tag nu och jag fann mig ofta i behov av fler knappar på min mus. Det är därför jag köpte en gång en Logitech G9, utan i vissa spel även knapparna på det är extra 4 de tycktes vara några. Någon gång köpte senar...