Laser Cut julgran prydnaddetta är en fil för att göra en laser cut julgran prydnad. Det skapades i CorelDRAW X 6. Jag gjorde min på 1/8" tjocka masonit. Det finns inget lim på dessa, vinkelrätt bitar som ger struktur är mycket snäva att hålla dem tillsammans. Skivorna sitta bara var de kommer ifrån gravitation.

Om du behöver att ändra gapet för en olika tjocklek på material, stöd delar av trädet är 10 grader från lodlinjen. Jag använde laser inställningar för att material på Techshop. Min klipptes i ett svep. Jag gjorde det på Techshop.

Relaterade Ämnen

Hur man skapar ett roligt och enkelt julgran prydnad från återvunnet objekt.

Nyligen jag har blivit besatt av att skapa hantverk från återvunna föremål. Jag behövde ett enkelt och billigt hantverk för en stor grupp av barn så jag bestämde mig att se vad jag kunde göra med återvunnet artiklar som inte skulle se cheesy.En låda,...

3D utskrivbara julgran prydnad

Detta är en lätt 3D utskrivbara julgran prydnad.Steg 1: Ladda ner filenHär är det!Steg 2: Skriva ut filenJag använde Maker bot Replicator 2 med PLA glödtråden....

Hur man Laser Cut

Idag kommer du att laserskärning i ett objekt som du väljer.Steg 1: Thingaverse.comGå till http://www.thingaverse.com och klicka i sökfältet. Nu Sök ___ och välj vilken ___ som du gillar bäst.Till exempel:Steg 2: exempel: Jag bestämde mig för att jag...

Laser Cut 3D-modeller

Som en del av våra ungdomar programmering, värd YuKonstruct workshop på att göra laser cut 3D-modeller. Deltagarna var 10 till 13 år gamla och lärt dig grunderna om att inrätta filer för kapning på våra Epilog laserskärare.YuKonstruct är den första m...

Alla läder, laser cut, galaktiska imperiet (Star Wars) passport wallet

detta är en snabb Instructable som beskriver mitt experiment med att använda en laserskärare på läder. Något jag inte hade provat tidigare.Jag ville ha en ny pass innehavare som regeringen frågan en är en bit skräp. Och vad kan vara bättre än Star Wa...

Laser Cut för mellanstadieeleverna

mYour ska vara laser skär något trä genom att utforma ett objekt av ditt eget intresse.Steg 1: Typ i din webbläsare: thingiverse.com När du lanseras på webbplatsen, bör du börja ange ett sökord. Det är där du kan börja att gräva djupare i vad du vill...

Laser Cut Two-Sided pjäser

när jag brainstorming med amandaghassaei på saker som kan vara laser cut eller 3D tryckt, jag trodde det skulle vara roligt att göra pjäser. Jag menar, de är bara cirklar, så hur svårt kan det vara? Då kom jag ihåg pjäser är dubbelsidiga. Jag trodde...

Enkel Laser Cut träd Building System.

Detta är ännu ett annat projekt i min Julkalender Laser Cut serien. Det är också ett av de mindre projekt jag när jag var Artist in Residence på Instructables/piren 9 juli 2013 och som var långt tack vare dokumenteras. Det faktum att jag kommer tillb...

Laser Cut vet dina knivar skärbräda

Denna skärbräda skulle vara perfekta bröllopspresenten - hur många dyra kniv set tyna bort i lådor och block eftersom ägarna inte vet vilken som är vilken?! Denna skärbräda demystifies saker för dig. Om du har några träbearbetning färdigheter du kan...

Laser Cut telefon stå

jag gjorde en Laser cut telefon stand baserade på 90-talet Pittsburgh Penguins logotypSteg 1: Stå sig Hej alla detta är min bästa chans på en cool hockey-baserad mobiltelefon stativ som är kompatibel med Samsung Galaxy s4 och iPhone 5 och många andra...

Hur man gör tråd lindade julgran prydnad för skrivbord dekoration

Med julen kommer, vill du dekorera ditt hus? Så tur, här kommer jag att berätta du hur man gör Julen träd prydnad. Hoppas du kommer att gilla det! De material jag använt att göra julgransprydnader är gröna utsäde pärlor, röda pärlor och några kablar,...

Hur man gör lätt julgran prydnad med glas Lampwork pärla och band

Denna artikel förklarar hur man gör en lätt julgran prydnad i detaljer. Låt oss kolla för att se hur. Älskar du glas lampwork pärla? Idag gjorde jag en julgran prydnad med glas lampwork pärla och band. Du kan göra detta lätt julgran prydnad pendent f...

Laser Cut tabell mittpunkten - krabba Ljusstake

laserskärare är ett fantastiskt verktyg för att göra snabb dekorationer för fester, bröllop eller speciella utflykter. Hastigheten vid vilken det kan vektor skära tunna trä gör det idealiskt för korta serier i en enda timme eller två av arbete.Detta...

Hur man gör en hängande lampa (laser Cut & 3D-print)

Vi kommer att bygga en laser cut hängande lampa.Utrustning som behövs:-3D-skrivare-Laserskärare-Varmt lim-En lampa (lampa + socket)-Planka. (5 mm tjock. 45 x 55 cm)Steg 1: Ladda ner filerHär är filerna som krävs för att bygga lampan.STL-fil att skriv...

Rhino Laser Cut

Super enkel laser cutSteg 1: Hitta filen Denna specifika modell redan finns på 123dmake bara tryck på den vita pilen och klicka på öppna exempel formen Klicka på rhinoSteg 2: konstruktion Klicka på teknik och välj staplade skivorSteg 3: ändra storlek...

Giant utomhus julgran prydnad

I denna handledning kommer vi att göra en jätte tänd julgran prydnad att hänga från en utomhus träd. Jag gjorde det från skrot stålstänger svetsas ihop till en boll-format ram, som jag sedan pulverlackerat att skydda mot regn. Jag svepte ramen med ju...

Namn pussel - Laser Cut

detta är en stor personlig present till en liten en i ditt liv. Det är färgglada, pedagogiska och mycket personlig. Lätt till layout, bygga och måla. Laserskärning ger en perfekt passform varje gång.Steg 1: InspirationMin väns dotter kommer upp till...

Bygga en Laser Cut och lödning Dobot Robot Arm

I detta instructable projekt, kommer vi att bygga en laser skär och lödning Dobot arm. Hög precision Dobot robotarm är består av 6061 ram och tillverkas med CNC. Dess maskiner noggrannhet är 0,02 mm och upprepa precision är 0,2 mm som är 50 gånger bä...

LED rullning julgran prydnad med inbyggd spel!

Hej alla och Välkommen till denna julgran dekoration instructable.Denna prydnad är utformad för att hänga på din julgran precis som alla andra dekoration, men det är bara att lite mer iögonfallande! När du slår kommer det på det rulla ett "God jul&qu...