Lätt choklad skulpturerjag snubblat efter konsten att paper crafting förra året & har fastnat sedan dess. Det är en himla kul hobby & det finns tusentals gratis mallar att välja mellan online. Se hur mat är min favorit konst medelstora, bestämde jag mig att experimentera för att se om jag kunde göra samma bedårande tecken av något ätbart. Vem älskar inte att göra mästerverk som kan också ätas? Slutresultatet blev denna lilla killen. Han är läcker, choklad, snacks, ätas någon gång efter midnatt! Detta instructable visar dig hur man gör egen choklad mogwai, eller någon varelse, monster eller klassiska karaktär ditt lilla hjärta önskar, med bara ett papper hantverk mall & några grundläggande förnödenheter.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Skapa en choklad skulptur!

En god höjdpunkten är ett bra samtalsämne för någon del. Så varför inte lägga till diskussionen av gör det själv av choklad!Steg 1: Vad du behöver: Här är den utrustning som du kan använda för att sätta din choklad i formuläret:Choklad: Jag använde b...

Hur man gör Custom gjuten choklad

Hej alla och Välkommen till min första Instructable! Det börjar med en liten berättelse kopplad, och sedan får in på detaljer. Om du vill få till att bara hoppa vidare till nästa steg.Två av mina nära vänner var gifta, och jag behövde komma med en br...

Hur att skulptera choklad

hur man gör choklad skulpturer på en budgetMest köpta påskägg är nedslående intetsägande i design. Även de flottaste high-end chokladägg tenderar att kastas i en enkel design med, om du har tur, några virvlar av karamell eller choklad fuktad konstnär...

Octopus Mask

detta är en instructable om hur man gör en maskerad mask bläckfisk stil. Detta var inte det planerade projektet för denna alla hjärtans dag, men var mycket bättre än min faktiska idé så jag hoptryckt mina ansträngningar i en choklad bläckfisk och bes...

Ätlig vit choklad-kokos isbjörn på socker kub Igloo skulptur

Vintern är alltid kul med snöiga dagar. När jag var brukade liten jag tänka att sockerbitar skulle vara häftigt att göra en igloo men aldrig en gång gjorde det. Nu när jag är alla beslutat vuxit upp (fortfarande ett barn på hjärtat) jag äntligen var...

Tentakel skulptur

Jag har utvecklat tekniken att ta en 3D-modell, utspelas det i anslutna bitar, får de waterjet klippa ur stål, och sedan bockning och svetsning i form. Detta har varit ingående i severalpreviousInstructables. (Vänligen se de för tekniska detaljer.) J...

Super Mario Brothers Polymer lera skulptur

Välkommen kära instructable Lovin ' användare! Idag kommer du lära dig hur du skapar din egen Super Mario Brothers Polymer lera skulptur!Lektion idéer för konst utbildning:Återvinning (med trasiga Gem och burk lock)Lärande modelleringTar om armaturer...

Choklad katt

3D skulptur av fast choklad i form av en stående katt. Jag gjorde det för alla hjärtans dag för en mycket speciell tjej. Du kan se mitt tidigare instructable på en "choklad dinosaurie" för mer detaljerad steg, jag planerar att referera till den...

Choklad isskulptur

när jag såg CRAFT inlägg på Del Posto "choklad träd," jag visste att jag var tvungen att prova.Det var inte så lätt som jag trodde det skulle vara, att säga sanningen, men jag fick några intressanta resultat, och det var mycket roligt.Mina skulp...

Att göra choklad med 3D-skrivare

Jag vill alltid göra användning av 3d-skrivare att göra något mer praktiskt, jag tror att 3d-utskrift ett plast objekt kunde göras till mögel att göra något annat. Jag försökte med choklad denna gång och och i slutet kunde jag mögel choklad med min d...

Choklad Millennium Falcon

Hej, detta är Ed från andra Machine Co. och jag gillar sci-fi. Star Wars är stor och allt, men det är ännu bättre i kombination med choklad. Således, choklad Millennium Falcon! Flyg det runt för lite av en rymdstrid innan du äter den. Pew pew! Nom no...

Med Fusion att göra Collaborative skulpturer med bin

För denna serie av collaborative skulpturer ville jag göra en ekologisk ram som min bina kunde bygga kam. Eftersom kam är tung när fylld med honung och mycket bräcklig när det tas från kupan, beslutade jag behövde för att bygga en struktur stark nog...

Choklad Batarang

Hej, är detta Ed från andra Machine Co. Kanske är du besatt av Batman. Eller kanske, som jag, har du ett barn som älskar karikatyrerna. Hursomhelst, vad bättre sätt för att visa din kärlek än för att göra choklad Batarangs att både leka med och äta.S...

Choklad kaka öken Cocktail

Jag har för mycket tårta vodka...Alldeles för mycket.Den tar upp allt värdefullt utrymme i min sprit skåp för mer exotiska eller praktiska saker, så jag försöker att komma med så många olika sätt att använda det som möjligt. Den här borde ha varit en...

Choklad tårta Shot

men den inte innehåller någon choklad (eller någon kaka (kakan är en lögn)), detta är en awesome skott som inte kommer bara få du berusad, men smakar som en perfekt bit chokladkaka. Om du efter några riktig choklad kaka (i shot format), ge detta ett...

Choklad tårta skott

några choklad kaka skott är fulla av boozy godhet men inte innehåller någon choklad eller kaka. Dessa är laddade med både choklad och kaka (men saknar alkohol), och är perfekt för en fest eller andra festliga tillfälle.Get bakning folk! En 3-månaders...

Choklad omfattas Pretzel i ett glas

choklad omfattas kringla skottAlltid dricka ansvarsfullt och använda en utsedd förare!Vad du behöver:1oz vispad vodka1oz Frangelico (hasselnöt smaksatt likör)SaltSnapsglasShakerIceValfritt - choklad doppade kringla till garneringSteg 1: Steg 1 - salt...

Choklad omfattas Strawberry Cocktail

detta är en lätt och söt cocktail att lägga till din rotation.Steg 1: Vad du behöver... 4 oz. Strawberry soda2 oz. av en choklad sprit - jag använde choklad Vodkaen 6 oz. glas, kylda i frysenen mätglasetSteg 2: "blanda" Häll strawberry soda i gl...

Choklad Sex... i ett Martiniglas!

Start du utekväll rätt...Trött på samma gamla chocolate martini? Behöver lite extra krydda för alla hjärtans dag?Nytt recept som tilltalar män och kvinnor. Inte för söt och inte alltför stark.Denna krämig dryck är den perfekta mixen och en garanterad...