Lätt långbåge med koger och pilardetta är min båge med pilar och koger och det är en anständig båge skälva är gjort av PVC-rör med en plugg i botten fören jag en pinne med tennis racket sladd och pilarna är 9 mm träpinnar så rösta på mig.
Relaterade Ämnen

Krock mellan klaner räder parti (Barbarian kung, Archer drottning, häxa (med skelett) och P.E.K.K.A.

Det hela började oskyldigt nog. Min son gillade spela Clashklaner och ville klä upp som barbar kungen för Halloween. Inga problem! Det måste finnas en till salu på internet! Rätt? Rätt?!? FEL! Jag antar att SuperCell inte har licensierat tecken för k...

Läder koger och bälte väska

Jag försökte göra detta koger mångsidig för användning i olika miljöer. Den övre vinkeln är tänkt att kasta regn och naturskog skräp samt att den skyddar fletchings från allmänt slitage. Eftersom med pilarna helt täckt inte är så bekvämt när du fakti...

Avokado och ingefära glass med chili och passion rippel

Jag älskar att experimentera i köket. Att skapa något unikt som smakar riktigt bra.Jag skapar och förbereda nu denna dessert för första gången. Men säkert inte sist.Detta är en frisk. En ren explosion av vitaminer, mineraler och nyttiga fetter.Steg 1...

3D-Grafisk Design med Blender och Gimp

Hej alla!I detta Instructable går jag till och hur du använder den fria programvaran mixer för 3d grafisk design. Även om det förefaller formidabla, är grunderna i blender lätt att bemästra. 3D-konst har blivit lite av en mörk konst, men det finns ve...

Upptäcka cirklar med OpenCV och Python

Inspiration:-Idén till detta kom när jag mixtra med OpenCV och det är olika funktioner. Sedan frågade en vän att hjälpa honom att utveckla en algoritm som kan upptäcka en cirkel från en FPV kamera monterad på ett RC plan och justera justering av plan...

Färga påskägg med gummiband och Onion Skins!

Jag lär dig hur man färga dina påskägg med gummiband och lök skinn att göra verkligen unikt, elegant och typ av traditionell påsk ägg. Det är mycket snabbt och enkelt, alltför!Denna metod blir vita ägg i en härlig brun med gummiband som en motstå. Ce...

Kyckling vattnare med svalare och elektriska av

Det finns massor av bra instruktioner visar hur du använder fjäderfä bröstvårtor för kyckling/fjäderfä waterers. Jag uppmuntrar dig att kolla upp dem för tips att göra med PVC och fjäderfä bröstvårtor.Jag vill visa med en lätt-till-finna kylare , PVC...

Hur du enkelt spela in skärmen med Linux och konvertera Video

Hur till lätt spela in The skärmen med Linux och konvertera Video - Klicka här för fler roliga filmer, jag tillbringade timmar skriver en guide om hur du spelar in en screencast, eller spela in vad som finns på skrivbordet, och konvertera den. Hittad...

Öl misshandlade fisk yngel med sallad och körsbär tomat sallad

För att vara ärlig har jag aldrig lagat något med öl. Infact jag trodde aldrig att vi någonsin kunde laga mat med öl. Jag är så glad att denna tävling gjorde mig experimentera matlagning med öl och jag måste säga att resultatet var mycket god och giv...

Arduino Bluetooth Garage dörrkontroll med sensorer och anpassningsbara Android App

Använda en arduino till aktivera reläer för att öppna garageportar och elektriska dörrlås.En anpassningsbar Android App, ansluter till arduino via lösenordsskyddade bluetooth-ihopparningen.En bluetooth hc-05 modul tar emot kommandon från en android-t...

Drunken Linguine med Parmasan och olivolja

här är att det gamla uttrycket, jag alltid laga mat med vin och ibland jag lägga den i maten! Ja idag jag kommer inte vara enda berusad i köket * skojar bara:).Denna enkla maträtt är bra för en pasta förrätt eller en viktigaste förrätt. Jag har försö...

3D-linsformad utskrifter med Photoshop och PSDto3D och bläckstråle skrivare

lentikulär utskrift är en metod som normalt platt, statiska bilder kan förmedla djup och rörelse. "Magin" i bilden är en optisk illusion skapad av en plastfolie täckt med många rader av små linser.En bild måste vara speciellt beredd att matcha l...

Paj med bacon och ägg

paj med Bacon och ägg bakat av frugan och mig....

Omgivande temperatur prognoser med DHT11 och LinkitOne styrelse

Dag i detta Instructable kommer vi att kontrollera omgivande väderförhållanden med DHT11 och Mediatek LinkitOne styrelse...DHT11 temperatur & Fuktsensor har en temperatur & luftfuktighet sensorkomplex med en kalibrerad digital utgångssignal. Med h...

Arduino - Ultrasonic Sensor med lysdioder och Summer

Hi guys detta är min första tutorial, jag har precis börjat för några månader sedan lära sig elektronik (tidigare jag har bara visste hur man programmerar i C och Python). När jag avslutat projektet (tog mig ca 5 timmar eller något) har jag beslutat...

Akut brand säkerhet Sprinkler med LM35 och LinkIt en

Vad kommer du göra när misstag ditt hem, kontor, etc börjar brinna!Här är en lösning för att kontrollera lågan! Så, idag vi ska genomföra nödsituation Fire Safety Sprinkler med LM35 och LInkIt en styrelse.LM 35 ger linjär proportionell utgång med hög...

Bakat äpple med Brie och honung

Hösten är i full effekt här i Storbritannien och folket i England tar sina äpplen på allvar!Förra helgen, gick jag till Fenton House där de har en fungerande trädgård på-sight. De hade flera apple-tema köpmän på hand som var bra - jag har nyligen fly...

Bygga natten med Jameco: äventyr med 555 och buller Monster

reservdelslista:Brödunderläggen555 timerolika motstånd, kondensatorer, potentiometrar och nästan allt med 2 ben(Jameco Kit)Hoppa ledningarHögtalareFörstärkareBeskrivning/kontroller:Planen började enkel. Eftersom ingen har mycket kunskap om elektronik...

30 objekt Ultimate Altoids Tin Urban Survival Kit (inkluderar solglasögon, en kortlek med kort och ketchup)

det finns massor av dessa survival kit flyter runt Instructables och resten av Internet och även om jag älskar att göra kit som inkluderar fiske krokar och sy uppsättningar, mina chanser att bli i en överlevnad situationen där jag faktiskt behöver de...