Lätt led svart ljus ficklampadetta är ett mycket snabbt och enkelt sätt att göra en svart ljus ficklampa om du har delarna i handen.

Detta projekt bör ta dig under 5 minuter att slutföra.

Om inte du är medlem i CSI, oroa dig inte. Det finns andra roliga och praktiska användningsområden för en bärbar svart ljus. Jag har använt mina att hjälpa plats sällskapsdjur fläckar på mattan och låta barnen göra roliga teckningar med överstrykningspennor.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enklaste Diy svart ljus ur någon ficklampa!

Inte att intro bild ser cool?Tro det eller ej, drogs det med vanlig gul överstrykningspenna!Du kan göra exakt samma sak med alla fackla, allt du behöver göra är att följa stegen!Den första bilden är med svart ljus ad den andra bilden är "kontroll&quo...

LED TV ljus Mod

detta är en instructable att visa hur man sätta LED bakgrunden ljus bakom dig TV eller datorskärm. Jag använder ljusa blå lysdioder bakom min Samsung 32-tums TV. Den häftigaste delen med denna mod är att du inte behöver några batterier eller en switc...

DIY konvertera LED lampa till ficklampa Solar Free Energy Generator hembakade

DIY konvertera LED lampa till ficklampa Solar Free Energy Generator hemlagadMaterial:LED lampa 7 x 3 Watt LED super ljus med power supply 220 v AC-25 v DCTa bort strömförsörjningen (AC adapter)Konvertera LED serien till parallell kretsar och ta bort...

700-lumen LED cykel ljus

motsvarande ljus produktionen av en 70 Watts halogenlampa men endast uses12-watt.Beam skott visar en byggnad på natten 100-ft bort upplyst av denna LED cykel ljus.I slutet av steg 8 ges detaljerade specifikationer och reservdelslista.Steg 1: Bygga in...

DIY svart ljus och fluorescerande bollar

som det ett DIY projekt, jag har använt billiga och lätt tillgängliga material.Steg 1: Ta dina objekt! 1. polymer aqua bollar2. cellofan blad (transparenta ark)3. permanenta märkpennor (blå och röd eller violett istället för röd {om tillgängligt})4....

Svart ljus nerf gun!

denna badboy är en Nerf MAVERICK REV-6 med en integrerad svart ljus och lazer och en dödlig stealth ser färg jobb, i detta instructable ill Visa dig alla nödvändiga ändringar för att skapa detta konstverkprincipen om verksamheten är uppbyggd kring an...

UV (svart ljus) målning för alla

VIKTIGT: ANVÄND UV-LJUS NOGGRANT. VARA MEDVETEN OM FARORNA MED UV-LJUS NÄR DEN UTSÄTTS FÖR LÄNGE FÖR DET. DETTA INSTRUCTABLE OCH FÖRFATTAREN ÄR INTE ANSVARIG FÖR EVENTUELLA SKADOR DET KAN FÅ DIG.Sedan jag var barn var jag fascinerad av fluorescens, f...

Hemma gjort svart ljus

detta instructable kommer att illustrera hur man gör en handhållen svart ljus. Denna svart ljus var nästan gratis och har stått emot en fem år gammal och dussintals scorpion jakter.Steg 1: verktyg Verktyg som behövs:1) lödkolv (löda, flux)2) limpisto...

Enkel falska pengar detektor - UV-svart ljus lampan <>

i detta inlägg ska jag visa dig hur man gör UV-lampa ( svart ljus ) på mindre än 10 minuter och för mindre än 2 $.Denna inställning kan användas effektivt som en låg kostnad falska pengar detektor.Massor av sedeln har en inbyggd små bitar av material...

LED ljuskrona ljus

jag byggt några coola projekt jag hittade på Instructables.com och nu är det dags för mig att bidra. Detta är en LED ljuskrona som jag gjorde med julen LED sträng ljus. Det inte svårt att göra men det krävs tålamod. Jag tycker det är helt värt det oc...

LED TV ljus

stor uppdatering:Hey Guys!Många saker har förändrats sedan jag började mitt projekt och jag väntade mig inte att så många idéer, kommentarer och förbättringar.Eftersom det är mycket lättare att bygga en Ambilight än i min instruktion, bestämde jag mi...

Hur man gör en snabb blinkande LED cykel ljus

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en enkel snabbt blinkande LED-ljus som du kan bifoga till din cykel eller något där du vill. Det blinkar mer än 3 gånger på en sekund.Det är billigare att göra än att köpa en.Du kan göra det med di...

LED Disco ljus i en burk!

Detta en av mina poster för låt det glöden! Tävlingen.Här är en trevlig, enkel instructable för någon just har börjat med lysdioder, lödning och elektronik. Det använder grundläggande delar, med ingen slänga omkring med mikrokontroller eller timers (...

LED-bild ljus

LED bild ljus med hjälp av 12 volt med SMD 5050 LED strips och 12 volt mobiltelefon laddare. Jag beslöt att göra den instructable efter att jag gjort det, så jag ber om ursäkt för några saknade bilder som den sätts ihop.Kostnader = 15 spänn ge eller...

Dagsljus/moonlight tvåvägs LED akvarium ljus

min fru ville ha en ny fisk-tank till jul, så jag beslöt att göra en två sätt ljus under den med vit och blå lysdioder. Jag gjorde ett LED fält av aluminium och en strömförsörjning för den.Steg 1: LED ljus bar jag trådbundna 5 blå lysdioder med viten...

LED-blixt ljus Android ansökan

I detta Instructable kommer jag förklara hur man skapar gratis ficklampa app för android. Detta blir en hand på upplevelse för nybörjare i Android-utveckling. Efter att ha följt denna handledning kan du skapa den bästa ficklampa app för android-telef...

Förvandla din telefon till en svart ljus hacka

Förvandla din telefon till en svart ljus hacka. Dess super lätt att göra!Allt som krävs är en smartphone med en ljus, tre bitar av små band och två sharpies. En blå, en lila.Ta den första bit tejp, placera den över kameran flash på baksidan av telefo...

USB-drivna LED cykel ljus V2.0 - BigGun

HejI min tidigare Instructable, byggde jag en USB powered LED cykel ljus, som fungerade mycket bra, men av någon anledning (kanske eftersom jag cykel vid höga hastigheter), det verkar finnas en synlighet fråga, som bilar och andra cyklister inte se m...

Svart ljus farstun väggmålning

För Halloween/jul bestämde jag mig att göra en stor väggmålning för min front post sätt i mitt hus. Eftersom jag inte ville måla faktiska väggarna i mitt hus, valt jag för att använda flera dukar kopplas samman för att ha något jag kunde ta ner efter...