Lätt min lilla ponny kostym för vuxna och barn!Ett enkelt sätt att göra en My Little Pony-dräkt för vuxna och barn med hjälp av en hoodie och fleece. Denna handledning är hur man gör en Rainbow Dash kostym, men du kan enkelt ändra stegen för att göra någon My Little Pony!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Min lilla ponny kostym huvud

vad vore Halloween utan lite ponnyer galopperar runt kvarteret? Detta Instructable kommer Detaljer skapar en lätt och bekväm liten ponny huvud för ett barn. Här är prinsessan kadens, men samma teknik kan användas för någon av besättningen som ponny.S...

Enkelt min lilla ponny Derpy kostym!

Enkelt min lilla ponny Derpy kostym!Derpy... eller Muffins... eller Derpy hovar!Hon är söt och dum!Hon har blivit en av de mest älskvärda bakgrund ponnyerna på My Little Pony.Hon har även en cameo utseende i Equestria tjejer!Vad är inte för att älska...

Min lilla ponny Twilight Sparkle kostym

Min dotter ville vara Twilight Sparkle från My Little Pony denna Halloween. Här är hur jag gjorde henne en kostym...Steg 1: Bygga pannsmycke. Jag frågade min dotter om jag bara kunde hugga av huvudet av henne min lilla ponny uppstoppade djur och sy t...

Min lilla ponny schack

om du gillar min lilla ponny, är spelet för dig!Steg 1: Du behöver... Och en belastning av jorden ponnyerSteg 2: Konfigurera Bara följa bilder oh behöver du en bräda som den här...Steg 3: Använda em som verkliga schack i allicorn är kungen/drottninge...

Anpassade 3D tryckt (i Silver) min lilla ponny Charm

Min 4-åriga Gud-dotter älskar My Little Pony (som alla små flickor som det verkar) men hon har dem alla och med julen kommer upp jag behövde en present till henne. Hennes andra favorit är smycken och till skillnad från de flesta 4 åringar hon tar myc...

Skapa anpassade min lilla ponny leksaker!

Du vet att det finns en ton av ponnyer från vänskap är MagicVisa att du skulle älska att ha i leksak som!Tja, åtminstone i listan är lång för oss...börjar med vågad Do... och går in i sfären av våra egna anpassade ponnyer!Här är ett fantastiskt sätt...

Min lilla ponny - Android spel Tips och Tricks

Som en Gerts/pegasister, kan du ha funnit om denna coola spel. Inte för att det är så mycket annorlunda från alla andra jordbruk spel, med undantag för att ge oss chansen att spela med våra älskade figurer. Som är cool.Men om du är också en gamer, ka...

Dualistiska Rainbow min lilla ponny tårta

Denna bedårande kaka är varje liten flicka dröm! Och du behöver inte vara en professionell cake maker till gör den. Du verkligen inte.Vad du behöver, är dock tid. Tack och lov, kan mycket av detta projekt vara prepped veckor innan den har samlats och...

Hur man blir ett Fan av min lilla ponny-snabb och enkel

Helloooo Peeps! Idag kommer jag att kommer att lära dig att bli en fläkt av MLP. Enligt min mening, dess en fantastisk show. Så låt oss börja!Steg 1: Vad du behöver veta#1: varje ålder pojke som gillar MLP kallas en Gerts.#2 någon tjej efter 7 års ål...

Min lilla ponny ansikte måla. (Läskigt)

Detta är ganska läskigt.Steg 1: disposition Först ta ett tag eyeliner och skiss ut din design.Steg 2: Base Sedan ta denna metallic blå täcka ansiktet lämnar platsen där ögonen kommer klart.Steg 3: Eye base Med en NYX jumbo eye pencil i mjölk jag ska...

Spela Doh min lilla ponny Pinkie Pie

Hur man gör My Little Pony Pinkie Pie med spela Doh?...

Hur Rita rainbow dash från min lilla ponny

har fläkt och titta på bilderSteg 1: huvudSteg 2: öronSteg 3: mane Steg 4: ögonSteg 5: kroppSteg 6: cutie MarkSteg 7: svansSteg 8: färg och din gjort...

Min Pedal ponny: en kostym för din cykel

Jag byggde denna häst klä upp min cykel för kryssaren Rider, parader, speciella händelser. Jag gjorde det så enkelt fäster med zip band och inte permanent bo på cykeln. Jag satte den på cykeln när jag ta bort min bil rack och jag är vid evenemanget,...

Iron Man för min lilla kille

detta är mitt första försök att bygga en Halloween-kostym från grunden. Ledsen att jag borde ha tagit fler konstruktion bilder men jag fick också arbetar med byggnaden. Totalt sett metal den ca 25 timmar och cirka tusen arkivering nedskärningar på mi...

Populära ponnyer kostym / vänskap ponny kostym

min dotter ville verkligen göra sin egen populära ponny kostym för Comic-Con 2012. Jag var tvungen att bygga upp det från grunden. Jag tittade på nätet och hittade aldrig någon bra riktningar, så jag tänkte jag skulle lägga upp vad jag gjorde, för at...

Min lilla Fågelskrämman

jag var lite lat i år och gjorde inte min egen kostym. I stället bar jag min Dorothy Gale kostym från åttonde klass. Så allt som krävdes var en matchande outfit för Tino. Jag bestämde mig på Fågelskrämman, sedan Toto var alldeles för uppenbara.Steg 1...

Min DIY Hellboy kostym

Hej, detta är min första Instructable, jag vet jag har lämnat ut några saker som bilder för vissa steg, men jag trodde aldrig att göra det en Instructable på gång så jag ska försöka förklara vad jag gjorde på bäst av min förmåga och jag hoppas du gil...

Min Dracula Halloween kostym (med make-up)

här är min greve Dracula halloween kostym förberett för 2007.My kostym har en svart kostym, en svart fluga och en svart kappa....

Min lilla Man!

Detta är min lilla människan som jag gjort av grejer det var inspirera genom denna instructable länk!!!...