Lätt rep handtag

Enkelt och snabbt sätt att göra ett handtag

Du behöver:

1. rep

2. mutter 2 st

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra ett rep handtag för en Jugger kedja

detta instructable är en del av en serie tittar på utrustning för användning i en sport som kallas "Jugger." Jugger är ett spel som härrör från en 1980-åtgärd flick kallas "The Blood of Heroes" skriven av David Webb bemannar (12 Monkey...

Rep handtag på min verktyg

jag knoted rep på min handverktygSteg 1: Detta är inte en instructable Detta är inte tekniskt en instructable på grund av att det finns inga instruktioner. Jag ville bara visa upp min handywork men jag ska försöka att förklara processen så nu kör viS...

Rep handtag för fotvandring minne

jag letade efter ett handgrepp för min vandring pinne som inte skulle vara dyr annons även skulle fungera väl regn eller solsken. Läder grepp är trevliga, men svettiga händer eller regn göra dem hala.Bonus här är du har ett långt rep att använda i en...

Jugger kedja - avtagbart handtag

Om din liga tillåter för att fästa batonger till slutet av kedjan, kan det vara fördelaktigt att skapa ett avtagbart handtag. Olika bilagor bifogas kedja via en karbinhake eller snapin krok och möjliggör omkonfigurering av kedjan utan dis församling....

Baby Groot kostym

Min familj är ett gäng nördar. Efter mina två unga flickor såg väktare galaxen filmen, visste de vem de ville vara för Halloween och hade planerat det för hela familjen. Min yngsta utropade hon ville vara Groot, en av de mest unika karaktärerna från...

Läkare som Tardis Costume

The Calgary Comic Expo kom och min son ville gå i kostym i år. Jag hade bara två veckor att arbeta med detta innan mässan så jag hade att komma med något snabbt. När jag frågade honom om han ville gå som Tardis från Dr som fick jag ett stort Ja!Denna...

Bay Area fönsterplats

här är mitt första Instructables inlägg och min första riktiga projekt som involverat Snickeri arbete! Inte illa för en flicka. Jag byggde detta för mitt område vid bukten fönster för mitt kök. Perfekt för extra mat sittplatser och extra lagringsutry...

100% återvunnet hantverk centrum

Gjorts med återvunnen plast mjölk behållare och kartonger, detta hantverk centrum har gott om förvaringsutrymmen för alla dina hantverk leveranser och är lätt att bära runt. Huvudramen är en stor kartong och det finns 3 mindre lådor som får plats i r...

Lätt kälke från en plast tunna

Kanske du är som mig och har alltid drömt om att göra en traditionell böjt trä kälke. Men som jag inser du att göra så kräver mycket tid och verktyg som du inte kanske har. Så tänkte jag...Hur kan jag lätt göra en kälke som är både snabb att göra, oc...

Dränering Rodel

har du någonsin sett dessa cement avloppsrör ner sluttningar? Jag ser dem vart jag än går. På köra igenom Silicon Valley ser jag dem längs Highway 87, 101 och även 280. Hela vägen upp 101 ser jag dem i Santa Barbara, Los Angeles, etc. Och de är hela...

Träpussel: Sex block i en låda

detta är en otroligt lätt att göra trä pussel som kan kompletteras med minimal träbearbetningsverktyg. Ingen 3D-skrivare, laserskärare eller CNC-maskin behövs!Pusslet består av sex lika stora halv-cube block som passar i en ruta i bara ett sätt. Den...

Vinterförbereder din trädgård med en kall ram

Om du bor i norra delen av USA, då har du sannolikt att göra med några ganska kalla vintrar. Istället för att behöva flytta dina växter inomhus, eller bara väntar till våren, bygga en kall ram och utöka din växtsäsongen hela vägen genom fall och i vi...

Hur man upp din billiga girly byrå!

i detta Instructable jag visa dig hur kamouflage och lägga till rep handtag till din billiga girly byrå.Du lära dig att spray måla objekt, kamouflage objekt och grundläggande knutar.Steg 1: leveranser Behöver du:-Vissa tjocka rep (bäst om svart och p...

Soffbord (industriella Cart)

Anledningen till detta soffbord bygga är för en byteshandel med en av mina vänner. Som råkar vara en lokal konstnär och värdar konst visar varje så ofta. Byteshandel består av ett soffbord för en målning. Eftersom jag verkligen behöver inte en målnin...

Småbarn miniatyr Zelda stil Bomb

som ett tillägg till min sons länk kostym jag ville lägga till några lite extra. Så jag bestämde mig att skapa några lilla zelda stil bomber. Dessa kan enkelt göras inom några timmar och är enkelt och billigt att göra. Alla tillsammans kosta det omkr...

DUCT TAPE bugg HOUSE: återvinna crafting

2009 jag satte ihop en Go Green gemenskapen art camp och detta var ett av de projekt som lite campare gjorde. Basen är återvunnet från en plast peanutbutter behållare, men roligt delen är lite buggar att dekorera huset.Vid utformningen av detta proje...

Monster i en låda, Haunted House Halloween Prop

När jag byggde detta projekt, jag var inte ursprungligen planerar på att göra en instructable med det, så förlåt mig för bristen på bilder tidigt i byggprocessen. Dock med undantag för mekanik är konstruktion ganska mycket enkelt.Att vara en av de fr...

Easy-Peasy (och billiga!) Ghost Pinata

detta instructable visar dig hur man gör en mycket enkel, mycket billig ghost pinata med objekt antingen redan på hand eller objekt inköpta från dollarn olika butiker. Detta är ett grundläggande spöke, men du kan definitivt investera mer tid och förn...

Hur man gör egna Tornado boll!

Byggnad utanför medicinen klumpa ihop sig gjorde jag i en tidigare instructable, jag har gjort en tornado boll för användning med slägga stil slams.Denna tornado boll är utformad nästan specifikt för rebound, så det inte är bra för någon form av snab...