LED glöd svamphär är en magisk svamp gård kan du skapa! Gjorde med några polymerlera och LED-lampor från en farkost butik. Dessa gör underbara gåvor för bara under en dollar, och något roligt att sätta i din grannes gård eller en väns krukväxt. Dessa är enkla att göra och ett samtalsämne...

INGREDIENSER
Polymerlera, jag använde genomskinlig polymerlera
LED-lampor, jag använde firandet LED ballong lampor eller Dollar Store nyckelring LED-lampor
Superlim
Kniv
Brödrost eller ugn

Tillval
Glöd-in-the-dark färg och pensel
Suncatcher färg
Glansigt skyddande färg

Obs: Kom ihåg mest hantverksbutiker accepterar utskrivbara konkurrentens kuponger, till exempel en 50% Michael kuponger.

Klicka på nästa för att se instruktioner!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Iris fällbara Svamp Bob

på ett kort forum såg jag damerna talar om Iris Folding. Jag gjorde lite forskning och hittade hemsidan http://www.circleofcrafters.com/irisfolding/ där jag följt det steg för steg instruktioner för att göra ett hjärta. Det kom ut så söt, och var så...

5 x 5 x 5 LED cube kör på Arduino Uno

Hej vänner, detta är min ta på en 5 x 5 x 5 LED cube, kan komma igång.Det första vi behöver göra är att få alla våra varor.Vi kommer att behöva...:125 lysdioder (se till att de är röd eller gul eller arduino kommer inte att kunna köra den)* tråd, mas...

Elektroniska LEGO Super Mario Bros. svamp

Inlämnad för godkännande av Instructables samhället, ge jag dig ett annat elektroniska LEGO projekt med en retro videospel tema!Använda exakt samma principer för design och konstruktion som min Elektroniska Super Mario Starmen, har jag byggt en annan...

A återvunnet svamp moln lampa

Här är snabbt: om du har 1 dollar och en glödlampa, hur kan du gjort dig en cool lampa?Hitta din gamla leksaker och göra dem till en cool Atom boom lampa som faktiskt fungerar sedan! XDFör en trash-återvinning projekt gjorde jag denna awesome lampa i...

En enkel accent ljus från en jätte återvunnet vakuum röret och en blinkande LED öl mugg

Jag har en kontakt i marin radio handeln som gav mig några jätte vakuumrör att leka med. Jag kunde inte tänka på en viss användning för dem. men jag var tvungen att ha dem, så de satt i en låda en stund.Jag brukade arbeta på en nöjespark som hade nat...

KRABBA, SHIITAKE svamp & peppar JACK ost omelett

Mer än nog för en (men inte riktigt räcker för två?) gör denna mättande omelett fylld med pastöriserad krabbkött, shiitakesvamp & peppar Jack ost en stor förrätt för Lunch eller middag!Steg 1: ingredienser 2 TB osaltat smör2 stora råa ägg, plus 1 Ext...

Matariki papper LED krets

Matariki är Maori namn för ett kluster av sju stjärnor även känd som Pleides, eller de sju systrarna. I Nya Zeeland markerar löneförhöjningen av Matariki början av lunar new year. 2016 firandet startar den 2 juni och fortsätter genom att 26.Här är en...

LED Zen styrelsen

En dag jag var perusing internet och snubblade över en video; Vatten ljus Graffiti av Antonin Fourneau, skapad i Digitalarti Artlab. När vatten är målade, besprutas eller svamp på lysdioder lyser upp. Detta kändes som en sådan cool projekt, jag blev...

Arduino-powered LED klocka

En rolig, enkel LED-klocka, som ger dig tiden till den närmaste halvtimmen med hjälp av enfärgade lysdioder. Delar som behövs är följande:Arduino Nano400 tie-punkt skärbrädaBandkabelDS1307 RTC IC32.768 kHz Crystal(12) 10mm lysdioder(12) 180 Ohm motst...

Mario, svamp, Goomba och röret kakor

har du ett barn som är favorit TV-spelskaraktär är Mario och ville ha en tårta formad som Mario och objekt från spelet. Nu kan du ge honom eller henne detta med ut att hyra en stor konditori och betala en massa pengar. Du kan använda detta instructab...

Glödande svamp trä Ring

Jag har tänkt göra en miniatyrversion av min glödande svamp natten ljus under en lång tid. Liv höll får på sätt.Slutligen, en ring tävling gav mig en ursäkt för att tillbringa några timmar arbetar med ett projekt sent på kvällen (medan barnen sov och...

Skrivbordslampa, svamp

det har varit ett tag sedan jag har kunnat göra något för mig själv.Återvunnet motorcykeldelar, hand fabricerade akryl, lysdioder.http://www.Facebook.com/FmaArtFabricationDen viktigaste församlingen är en rocker cover från en Honda Spada med en skära...

Lite Brite LED klocka

Lite Brite pinnar ser ut som lysdioder inte de? Det är vad jag dock häromdagen efter att ha arbetat på en LED cube i några timmar. Jag råkade se min dotters Lite Brite sitter där, och jag tittade på högen av lysdioder på mitt skrivbord. Vad en perfek...

PICAXE - musik lyhörda, dimma producerar, LED Light Show och Audio förstärkare i ett

jagn detta instructable jag förklara och utföra processer som skärning och med olika utrustning, genom att imitera någon av processer i detta instructable du göra det på egen risk och följer du någon säkerhetsinformation för all utrustning som använd...

DIY leda syra batteriladdare

faktiskt detta skulle kunna användas att ta ut någon form av batteri där du vill ha en konstant nuvarande och en konstant spänning.I detta instructable jag tar dig genom hela processen att producera ett sista boxed system.Det tar input från någon nät...

Cykel LED strålkastare recension

Jag var nyligen skickade en snygg liten LED ljus kit att granska. Satsen är från ICstation (artikelnummer 1760). Namnet på detta kit är "LED cykel lampa/LED ficklampa". Men jag tror det skulle vara mer passande nog heter något som "Kärlek g...

Enkel LED 9 volts batteri Flash Light

jag faktiskt gjorde detta av ren tristess en natt och det blev faktiskt ganska bra! Allt detta är ett litet sortiment av bitar här och att alla som arbetar med elektronik är bunden till att ljuga om. Här är räkningen av matrial (verktyg blandas i):-L...

Hur man odlar Oyster svamp Spawn (låg Tech)

En gång du har ökat din egen ostronskivling framgångsrikt och njuter frukterna av ditt arbete, du kanske gillar att slutföra cykeln och bli självständiga genom att producera din egen oyster svamp spawn.Detta instructable beskriver hur sprider oyster...

Röst kontrollerat svamp

Detta projekt är en blandning av 3D-utskrifter och Arduino.Jag kallar härmed detta Andromeda KinokoSteg 1: ThingiverseStarta genom att gå till thingiverse, här är min fil, http://www.thingiverse.com/make:196257Credit går till Toshio Fuji för kinoko d...