LED-projektor lampa v.2.0för dig som snubbla på detta instructable, lite historia är obligatoriskt för att bättre förstå mina mål med denna LED projektor lampa. Jag rekommenderar därför att du först läser den LED projektor lampa v.1.0 instructable jag postat ett tag sedan. Kontrollera tillbaka när du är klar för denna andra del av mitt äventyr.

För denna version av projektorlampan visste jag att jag var tvungen att hitta ett sätt att åtminstone dubbla mängden ljus på projektionsskärmen. Som högeffekts LED är mycket dyra delar runt här (jag bor i Sibiu, Rumänien) ville jag prova att göra min egen LED-matris. Jag valde NS6W183T lysdioderna från Nichia. För er som inte vet, Nichia är ett japanskt företag som producerar högkvalitativa lysdioder och var först med att uppfinna den hög effekt tillbaka blå och vita lysdioder på 90-talet. Dessa lysdioder fanns häromkring och ljuseffekt var lockande.

Detta instructable är ännu inte färdiga. Också är tidsramen på detta projekt ospecificerad. Jag publicerar dess framsteg eftersom jag behöver andra användares uppfattning i vissa frågor för att avsluta den. Om du tror att du har något riktigt värdefullt att lägga till detta projekt, vara mig gäst och dela med dig yttrande i kommentarer. Jag ska försöka svara på dem alla.

Se Steg
Relaterade Ämnen

LED-projektor lampa v.1.0

Min första video projektor. Någonsin.Förra året kom jag över en billig projektor Toshiba TLP T70M på något e-bay vill vara tomt här i Rumänien. Det hade ingen lampa på alla men annat än att det fungerar korrekt (eller så sa försäljaren till mig). Jag...

LED-projektor som multimedia

Förra året såg jag den instructable av newtonn2 om hans DIY projektor, detta förbryllad mig att bygga min egen projektor. Medan jag letade efter alla delar på hans lista, hade jag turen att hitta en billig begagnad projektor med en trasig lampa i en...

DIY LED-projektor som Multimedia (video manuell)

I detta Instructable Visa jag dig hur man gör en LCD-projektor med LED som ljuskälla. Jag försökte göra videor av allt så det är lättare att följa stegen.Este Instructable esta sv versión en EspañolSe fler coola projekt på min blogg.Efter att min för...

Hur man fixar en krossade projektor lampa täcka

min projektor lampa utbränd, så jag ersatte den med en ny, men det skyddande glaset krossades. För att åtgärda, bytt jag helt enkelt ut glaset med den gamla glödlampan....

AC-LED Night lampa

INTRO.Denna AC LED Night lampa är tillägnad min vän och rådgivare * qs *. Utan hans hjälp kunde jag inte ha gjort det.Denna natt lampa körs på AC och är också en nödsituation ljus när kör på UPS-enheten på din PC. under elavbrott.Steg 1: Steg-1 Om fa...

LED Steampunk lampa med gamla glödlampor

I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en LED Steampunk lampa med gamla glödlampor.Jag ville göra en Steampunk lampa av gamla glödlampor för en lång tid men jag var alltid upptagen med andra projekt. Nyligen fick jag slutligen till det gen...

10 Watt LED uppgift lampa med 3: e händer

Detta awesome LED uppgift lampa är super ljusa och har en 10 watts LED-lampa. Det har också flera 3 armar för lödning eller arbetar på små projekt. Det görs med valnöt och aluminium och har en cool, modernt utseende. Kolla in hur jag byggde det!Steg...

Hemgjord led projektor

detta är min hemlagade led projektor. Inte redo ännu så jag inte använder riktiga foton. När jag avslutar min projektor kommer jag publicera en videorecension på youtube och riktiga foton här.Du behöver:LCDLEDFRESNEL lins x2TRIPLET LINSKONDENSORN LIN...

Hur man gör en DIY LED-projektor som små

jag varit arbetar med detta för om en tid. Jag gillar att göra tunnar som inte är dyrt men gör jobbet av något mycket dyrare. Jag tror på denna webbsida kan du hitta massor av människor gör samma sak, och det är verkligen bra för oss alla.Se mer cool...

Installera Halo LED projektor dimljus

När du kombinerar elegant utseende på halo ringar plus super ljusa utdata från projektorn dimljus, får du en ganska snyggt set utgång med en slät look. Liksom de flesta eftermontering produkter, dessa halo LED projektor dimljus kommer i varierande al...

Designa en Multi nod LED PWM lampa

detta instructable visar hur jag designade en lysdiodlampa PWM controller. Flera lampor kan vara uppträdda tillsammans för att göra stora strängar av ljus.Alltid har varit att skapa några blinkande LED-lampor till jul på min önskelista. Förra julen j...

LED Bank lampa

DIY - LED Bank lampaSteg 1: Saker som du behöver Dessutom behöver du några kartong.Steg 2: Skär botten och toppen av flaskan Steg 3: Sålde denSteg 4: Bygga den 1 skär en runda ut kartong2 skär ett hål i det3 sätta alu tråd i det4 sätta upp i flaskan...

LED Night lampa

här är billigaste LED Night lampa mindre än 1 $ med gamla FN används mobilladdare (min förlorad mobil).Steg 1: Steg 1. Material 1. gammal mobil laddare (5v 300 ma) - gratis befintliga FN används2. power LED 1 Watt med kylfläns - Rs. 10 (0.16 $)3. mot...

Installera PWY24W LED blinkers-lampa på Volkswagen

CAN-buss fel fri LED tur signal lampor kommer i xenon vit eller gul gul och ersätta de lager PWY24W/PW24W glödlampor. Dessa PWY24W LED blinkers lampor ger bilen ett helt nytt klart utseende med mycket ljusare och skarpare belysning. De har en mycket...

LED Doggy lampa/skrivbord organisk

mycket av detta Instructable är identisk med detta Instructable är skillnaden, i originalet Instructable Doggy lampa/skrivbord organisk innehöll en LED-lampa att producera ljus. I denna version, ett antal lysdioder, inklusive ett par tri-color led oc...

USB powered LED CD lampa

The USB powered LED CD lampa är en mycket användbar gadget. Den drivs av USB-porten, så du inte behöver någon extern strömkälla. Stiff montering tråd, jag använde agerar som en svanhals och gör att du kan böja ljuskällan i olika vinklar och riktninga...

Projektor lampa konvertering till LED

fick jag en projektor från en vän December 2010. Det är en kraftig D100U från 1997. Det hade inte den ursprungliga glödlampan, men allt annat fungerade bra. Jag gjorde lite efterforskningar på nätet för att se om jag kunde få en lampa för det och fic...

LED projektor (Pia)

så jag vandrade runt i den lokala sparsamhet butiken, och kom över en gammal diaprojektor... det hade alla linserna fortfarande och var i gott skick, för 10 dollar jag kunde inte passera det ner. så min nästa tanke var "vad kan jag göra med detta?&qu...

LED-projektor ljusstråle som DIY 2k(2560x1440)

Denna anvisning förklarar hur man gör en DIY 2k upplösning (2560 x 1440) beam projektor.De ursprungliga inlägg är min blogger (link1 & link2) på dålig engelska, och i min koreanska blogg.Många nödvändiga tyger var från Kina, och jag är lycklig att få...