LEGO iPhone fallJag är en allvarlig fidgeter, så det är en bra idé för mig att bära en fidget leksak med mig tiden hela. Jag har funnit att det finns ingen bättre fidget leksak än LEGO, så jag bestämde att jag behövde sätta några LEGO block på något annat jag bär med mig hela tiden, min mobiltelefon.

Detta Instructable är superenkel och de enda verktyg du behöver är sand papper och mer LEGO block.

Nödvändigt material inkluderar följande:

Hård plast mobiltelefon fall

Plattan stil LEGO tegelstenar

Superlim eller epoxi

Mer LEGO bitar som tillbehör

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY LEGO IPHONE fall

Vänligen rösta i craft tävling!!! Med hjälp av gamla iPhone fall och reservdelar LegosSteg 1: material Stora Lego bit att passa iPhone skära ut utrymmet för kamera Extra längd av Lego bit är för sidorna av falletSteg 2: superlim Superlim bitar på oms...

LEGO iPhone (och smartphone) stativ, dockning tillgänglig * uppdaterad *

Hej, jag ville att bulid lego iPhone ställning som kan hålla telefonen i vertikalt läge. Här går. Jag gjorde det i Lego digital designer, eftersom jag inte ville få min i bitar.Detta är min första instructable, hoppas du kommer gilla det.Jag kollade...

3N1 iPhone fall/Vent klipp/cykelställ

detta unika iPhone fall skyddar din dyrbara telefon, dubblar som en vent klipp för händer gratis GPS-navigering, och tripplar som ett stativ för filmvisning. Detta är en unik idé som stöd din telefon och du vart än du tar det!Steg 1: Utsikt över fall...

DIY cross-stitched iPhone fall

göra din egen anpassade iPhone fall med hjälp av en cross-stitchable iPhone fall (win en av fem kit).Steg 1: Vad du behöver: en cross-stitchable iPhone fall, brodertråd, en trubbig nål, en Sharpie, ett par saxar och rutat papper.Steg 2: Använda rutat...

Hur att dekorera en iPhone fall

Detta hur-till publicerades ursprungligen av mig på omghow.com.Jag älskar ändra min iPhone fall för att matcha olika outfits eller teman men det kan vara ganska dyr. Så jag ofta ta min gamla iPhone fall och anpassa dem med objekt som är billigt att k...

DIY: Sy egna E.T. iPhone fall

vi frågade vän och Hjälte bilder fotografen Leah Brandt att skapa denna bedårande cross-stitched iPhone fall precis i tid för Halloween.Steg 1: Vad du behöver:Din favorit korsstygn mönster ().Alla lämpliga floss anges i mönster.En skarp par saxar.Kor...

IPhone fall av polerad metall

jag ville ha en attraktiv robust metallhölje för min iPhone 4S som skyddar telefonen från skada, särskilt dess skärm; och tillåter enkel borttagning av telefonen från fallet. Telefonen bör också inte lätt falla ur fallet. Detta fall kan göras att pas...

LEGO IPhone Dock

en cool, mini, Lego iPhone/iPod-docka som du kan bära runt överallt!...

3D utskrivbara GoPro montera kompatibel Iphone fall

detta är en steg för steg guide till att skapa ditt alldeles egna anpassade telefon fall. Denna guide gör att telefonen att använda alla GoPro mount eller tillbehör som en stabil plattform för att ta foton eller videoklipp. I detta instructable, jag...

123d design Earbud innehavaren Iphone fall

någonsin får du en stor trassliga röra med dina hörlurar i fickan? Eller du tappar bort dem då? Väl detta instructable visar dig hur man gör en iphone fall som har en inbyggd i earbud innehavaren!Steg 1: På baksidan Starta genom att placera premade i...

Lärdomar lärda 3D utskrift en anpassad Iphone fall

detta instructable kommer gå igenom stegen för att använda thingiverse.com customizer app för att anpassa en 3D utskrivbara iphone fall från din webbläsare. Funktioner i modellen och customizer appen guidar dig i din anpassning med 3 alternativ.1) vi...

Wood iPhone fall gjort på TechShop Chandler med nr 3D-programvara

trä iPhone fall gjort med bara Adobe Illustrator, Vcarve och en Shopbot/CNC routergjort på TechShop Chandler, www.techshop.wsSteg 1: Att göra vektorerna Gå in på Apples webbplats och hitta tekniska ritningen vilken modell du vill designa din iPhone f...

Idéer för Studded iPhone fall

jag har gjort en tidigare instruera på hur man gör iPhone fall nu beslutade jag att ge lite inspiration! Nu kör vi!Steg 1: Linje dubbar Plocka några dubbar slash juveler du vill och limma i en linje! Så enkelt!Steg 2: prinsessan Behöver du en solid f...

DIY lila pastell IPhone fall

Hej till alla min DIYers! Välkommen tillbaka till min kanal pinterest är alltid en källa till stor inspiration, i själva verket så fort jag hittar lite tid jag går att snoka runt och få lite idéer. Denna handledning var inspirerad av en tatuering, so...

Bredda klart iPhone fall acceptera tillbehör

i detta instructable, du lära dig att ändra öppningen i botten med en akryl iPhone fall acceptera en laddning tillbehör som annars är för bred för det.Detta foto visar fallet själv (rosa sak i ryggen är en stick-on LCD ficklampa) och laddaren. Laddar...

LEGO iPhone 4 fall

Steg 1: Steg 2: Steg 3: Steg 4: Steg 5: gjort Se till att u sätta din iPhone i första ;)...

LEGO Iphone / Ipod laddare Dock

Detta är min iphone laddare docka. Det har gjort form lego som så många andra men här använder inget lim och inte förstöra någon lego eller sladdar. Den enda icke-lego del är två små bitar av silvertejp. Det är starka och bärbara och lägger sig platt...

LEGO iPhone kamera

att livet i partiet när du börjar ta riktiga bilder med en Lego kamera!!! I verkligheten, detta är bara ett fall för en iPhone 4, men iPhone 4 är en mycket kapabel bild aktörer och dess liten formfaktorn gör den idealisk för som modet i denna Lego ka...

DIY dreamcatcher iphone fall

DIY Tumblr inspirerade iPhone Case - DREAMCATCHER uggla.Hej mina vänner! I denna tutorial jag visar dig hur kan anpassa genomskinliga telefon fall använder bara nagellack. Jag såg en bild av en dreamcatcher tattoo tumblr och detta mindes mig att min...