LEGO piedestal klockanenkelt litet projekt, hade en rese väckarklocka som sitter på min arbetsbänk och ständigt skulle flytta sådan för bästa visning.

Tanken slog mig att sätta klockan på ett slags skivspelare och min någonsin-handy låda med Legos förutsatt lösningen.

Åtta (8) bitar av Lego och en liten klocka, så enkelt!

Bara Lego bit 302001 behöver limmas till botten av klockan - knäppa alla andra bara ihop. *****

Relaterade Ämnen

Hur man bygger en LEGO Rubiks klockan

Hej!Idag kommer jag att visa dig hur man bygger en Rubiks klocka av Lego. Vad kan vara svalare, rätt? Hursomhelst, Rubiks klocka är ett ganska häftigt lite pussel, och jag hade den stora turen att plocka upp för $4 på en tag försäljning.Här är länken...

Ett Lego klocka fall

hur du återskapar en digital klocka en Lego-fallet.Jag gjorde detta eftersom nuvarande kök klockan behöver ett nytt batteri & följaktligen är alltid visar cowboy-tid. Jag behövde en ny, som ansluts till väggen.Steg 1: Ta den gamla klockan isär Du beh...

Elektroniska LEGO DL-44 Blaster (ljus & ljud)

Uppdatering: detta projekt är nu tillgänglig på LEGO idéer --så säker att stödja det om du skulle vilja se det säljas i butiker en dag!Byggdes ursprungligen för Star Wars dag 2014, presentera jag ett projekt att jag har varit ständigt revidera och gö...

Minecraft TNT klockan

detta är en cool Minecraft tema cover för en fungerande klocka. Inte bara är det enkelt att göra, men det ser också bra när den är klar! Det är bra för din typiska Minecrafter!!!Steg 1: leveranser För detta Instructable behöver du följande:En liten d...

Min sons utbytbara Lego Star Wars klocka

min son gjort detta klockan i lera klass när han var 4 år gammal. Se till att det är 12" i diameter eller större om gör din av lera eller trä, men du kan också använda en färdiga trä urtavla. En sökning på ebay skulle få du förborrade trä dem för ett...

Hur du gör din egen Lego-klocka

detta Instructable visar dig hur du gör din egen klocka på de billiga.Detta är hur det ska se ut i slutetSteg 1: Vad du behöver Material:1. Lego2. titta på batteri3. klocka4. elektrisk tejp5. saxSteg 2: Koppla klockan till batteriet Första du kommer...

LEGO golvuret

några år sedan jag gjorde arbetet i en klocka med 3 koaxial händer. Efter en lång tid, bestämde jag mig att försöka få det att faktiskt köra på tid. Jag bifogade en ålar redskap och en justebar pendeln att reglera tiden. Det har 1 sekund att göra det...

LEGO Tablet innehavaren

Detta är en enkel LEGO modell att fästa en tablett vid sidan av en skåp - säng som visas här - att hjälpa dig att leva i framtiden så snart som möjligt!Steg 1: Gör kanter Basen av tabletten kommer att sitta i mellan två av dessa U-formade parentes. A...

LEGO & trä säng bord

jag lämnar för college i en månad och efter shopping för dorm rum objekt insåg jag att jag skulle mycket hellre bygga en! Efter att ha sett några av de fantastiska senaste "ibles efter legos jag verkligen vill göra något med dem så jag tänkte jag sku...

LEGO Technic granat

Hullo! Detta instructable visar dig hur man gör en 2 minuters inverkan Lego granat (ILG: D). Första Instructable, så ha tålamod med mig. Här är skönhet!Steg 1: Vad du behöver Detta är vad du kommer att behöva göra detta:22 Lego Technic spår bitar2 mi...

LEGO väggklocka

jag ville göra en Lego väggklocka för min sons födelsedag. Jag gjorde några snabba titta på linje funderar jag kunde hitta en för tidig, men jag kunde inte - bara Lego teman normala klockor. Jag ville ha en klocka gjord av Legos - här är hur jag gjor...

Gör en Hi-tech många redskap Lego NXT penna fall!

Hej och Välkommen till detta Instructable.Jag byggde detta eftersom jag kommer tillbaka till skolan snart och jag vill visa upp för mina vänner min nya cool penna fall!Jag ger dig en guide på hur man bygger en cool lego penna fall men det färdiga pro...

Twitter övervakning leksak byggt med LEGO & Arduino

Detta är en animerad LEGO leksak som övervakar twitter och firar varje gång det söker en ny förekomst av hashtag #BLOCKSHELL av klingande en klocka, blinkar en ljus och skicka en liten minfigure aktivist dude upp en arktisk oljerigg överbyggnad.(Mini...

Rainbow klockan

Jag tror helt på återvinning... och samtidigt göra det jag gillar att göra presenter och lära mina barn hur du kan göra riktigt fina saker med saker du kasta bort... Spara miljön... och spara pengar genom att göra saker som du kan använda och gåva ti...

LEGO minifigur Display Clock

Detta är en fungerande klocka och minifigur visning i ett! Roliga och livliga och perfekt för alla minifigur som vill visa av deras favorit fikon. Du kan ändra minifigurer närhelst du vill, och de skadas inte på något sätt. Om du fancy ändra saker, d...

LEGO Iphone / Ipod laddare Dock

Detta är min iphone laddare docka. Det har gjort form lego som så många andra men här använder inget lim och inte förstöra någon lego eller sladdar. Den enda icke-lego del är två små bitar av silvertejp. Det är starka och bärbara och lägger sig platt...

LEGO bord med integrerade delar bin

Att skapa LEGO-baserade möbler verkar vara en rätt till passage för alla föräldrar. Här är min. Överdimensionerade sidoväggarna innehålla LEGO på bordet under dumpning. En anpassad berg med LEGO Bottenplattor uppmuntrar bygger scener och racing fordo...

3:30 klockan

Jag ville göra en väggklocka som betonar när dess 3:30.Varför 3:30? Eftersom de flesta dagar, kl 3:30 jag behöver lämna oavsett vad jag gör och plocka upp mina barn från dagis och dagbarnvård. Ibland är jag så uppslukad i vad jag gör att jag är förvå...

3:30 klockan Version 2

För några veckor sedan jag gjorde den första versionen av 3:30 klocka. Det fungerade ok ibland men eftersom den baseras på försiktigt stänga en elektrisk krets, det fungerade hela tiden.I den här versionen jag använder LDRs och resultatet är en lite...