LEGO SIG Sauer P226här är sig sauer pistol, presenterat i call of duty spöken! Jag såg denna pistol och drogs omedelbart till det. Så jag bestämde mig att göra det.
Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO Sig Sauer P226 instruktioner s. 1

anledningen till varför jag gjorde detta en del ett är att jag är i den aktuella produktionen på min nästa pistol, den (SPOILER ALERT)~ ~ ~ APS undervattens Assault rifle ~ ~ ~Del 2 kommer ut efter nästa pistolen.Steg 1: Magazine Rektangeln grejen du...

K'NEX SIG-Sauer P225

jag har alltid velat bygga en pistol med en bild, och detta särskilt pistol tycktes svara på min "vill". Jag först hörde talas om denna pistol på showen Top skott, och sedan finns det på sida #265 av min handeldvapen visuella encyklopedi. Den bo...

(UPPDATERING!) Knex Sig Sauer P229

Hej jag är tillbaka och ger dig min första (försök) modell av sig sauer p229. Berätta för mig om du tycker det är en annan pistol som detta ser ut mer som.ProffsenMag35-40 fot utbud8 runda magSnabb reloadSer ganska realistisktSevärdheterSanna trigger...

Hur man fältet Strip en Sig Sauer P250 modulära pistol

The Sig Sauer P250 är en modulär hand pistol plattform som kan vara kamrar i 9mm, .357Sig, 40 s & W, and.45ACP. Grepp, bild församlingar, fat och tidskrifter är utbytbara med den gruppen serialiserad bränning. (steg 4) Alla kalibrar finns också nytta...

Knex sig sauser p226

hör att det ärSteg 1: Gör bilden att glida. Observera bruten orange connecter.Steg 2: Hantera triger och triger gard gör det alla. Obs gummiband lila kontakten och grön stav är avtryckaren.Steg 3: Asemblely bild 1 fäst triger orange connecter bilden...

Knex kel-tec SUB 2000

detta är min kel-tec SUB 2000 jag hoppas du gillar det om du måste du prenumerera på och lämna en kommentar jag också vara mer än glad att höra någon bedrift-backs om min pistol stil+ här är lite random info om kel-tecTyp / åtgärd halvautomatisk karb...

Hur göra ett papper modell pistol!

i detta instructable, jag ska visa er hur man gör ett papper modell gun!Jag kommer att göra Berreta 92fs, men de flesta vapen är ganska lika i byggnaden. Så skulle det inte vara ett mycket stort problem.Steg 1: Vad behöver du? Ok, här är standarden v...

LEGO modefluga

här är lego modefluga gjorda av lego tegelstenar! Efter detta kommer jag göra sig sauer pistol. Modefluga är en sällsynt peruanska automatkarbin. Endast omkring 170 Modeflugas gjordes.Steg 1: sevärdheter Sevärdheter på pistolen är mycket hög för en a...

LEGO Raspberry Pi fall (för A & B modell)

Innan det blir min Raspberry Pi B modell med posten gjorde jag upp mitt sinne göra ett fall för det (ganska mycket en nödvändighet). Efter sett på många mycket cool design, upptäckte jag en tjej som heter Biz över på raspberrypi.org hade gjort ett fa...

K'NEX Gun: TAC 2 (+ Internals)

Slide-action pistols have always intrigued me. Min bror (The Red Book av Westmarch) och jag har dabbled lite i konceptet, som har TLF93 (mig i min FSAP, min bror i hans SIG-Sauer P225 och FN Five-Seven, och TLF93 i hans Walther PPS). Det är ett rolig...

Skulptur dokumentation

detta är en dokumentation av skapandet av min skulptur, "En enkel lösning". Jag gör konst och strukturer som analyserar förhållandet mellan människans utveckling och förändring av biologiska system. Om du vill veta mer om eller se mitt arbete, g...

Hur man rengör och underhåller din Pistol

jag kommer att visa dig hur man korrekt rengöra och underhålla en standard Pistol. I denna demonstration jag kommer specifikt att använda Sig Sauer P227.45 ACP. Denna pistol följer liknande dis församlingen mönster jämfört med H & K, Glock och Smith...

SIG P226

begäran av Blue mulle 2, jag har byggt en SIG P226 Pistol replik. Jag skulle säga att det är nästan helt korrekt, men som alltid, jag är öppen för alla förslag. Jag hoppas att fortsätta att förbättra detta som tävlingen går längs, och även efter det...

LEGO P226

Hey guys, så jag fick äntligen en ny pistol efter så länge, men jag har redan gjort det! Om du har tittat tillbaka på några av mina äldre vids, jag gjort P226, men enligt min mening, inte lika bra som detta. Mest för att dess i färg! Men jag slutar u...

LEGO klumpa ihop sig vapnet

jag behövde något lätt att skjuta på min bror och hund så heres vad jag fickSteg 1: Först ladda boll gun(pic1)Därefter gör handle(pic2/3/4)Finish(pic5)...

LEGO Iphone / Ipod laddare Dock

Detta är min iphone laddare docka. Det har gjort form lego som så många andra men här använder inget lim och inte förstöra någon lego eller sladdar. Den enda icke-lego del är två små bitar av silvertejp. Det är starka och bärbara och lägger sig platt...

Hur man gör en Lego Samurai Jack "Aku" kostym

jag måste vara ärlig. Jag vet inte riktigt för mycket om Aku eller samurai Jack, men min vän ville ha en kostym för en komisk konvention. Denna kostym var faktiskt prototypen för lego Superman dräkt (länk nedan)* Jag kommer att förklara hur dräkten k...

Iron Man Lego kostym

Steg 1: jag skära upp en låda som jag hade på hand och ducttaped ihop.Steg 2: Skär ut ett hål för huvudet och armarna se till att hålet för huvudet är mindre än huvudet lego eller annat det inte sitter bra. Jag senare La skum bitar för att hålla huvu...

555 timer Hacks: kabel testare, magnetisk omrörare och Lego Grabbers Oh min!

Vill veta om den 555 timern IC? I detta Instructable ska jag visa dig hur du lägger till en 555 till din samling av Snap kretsar block och bygga kretsar kan du experimentera med följande:Bygga en optisk ThereminBygga skämt lögndetektor.Innebär att lä...