LEGO skrivbord organiskHej! Här är en enkel Lego skrivbord organisk jag gjord av enkla delar jag hade. Här är hur man gör det
Se Steg
Relaterade Ämnen

Awesome billigt Upcycled skrivbord organisk

Så du har precis avslutat din midterms. Ingen mer all-nighters tills finalerna och kanske mer tid lite att koppla av och luta sig tillbaka i sovsal. På grund av en blandning av stress, sömn SEDEFÖRDÄRV, skrotade men tyvärr desperata studerar, och en...

Bygga skrivbord organisk

detta instructable tar dig genom de enkla steg för att bygga ditt eget skrivbord organisk för vad någonsin du behöver. Det är tänkt att ändras och ändras för att passa din personliga arrangemang.Steg 1: Design Komma med en grundläggande lägga ut vad...

Återvunnet hantverk projekt: Hur man gör DIY skrivbord organisk

Hej vänner! Denna tid tillbaka med ännu en fantastisk DIY Återvunnet hantverk projekt. Lär dig hur man gör en DIY skrivbord organisk med hjälp av kartong med en steg för steg handledning med instruktioneroch detta fantastiska Händig pennhållare är en...

Doggy lampa/skrivbord organisk

som en collegestudent, jag spenderar en hel del tid på mitt skrivbord. Häromdagen, när jag arbetade på vissa mekanik material läxor, insåg jag att mitt skrivbord är ganska tråkigt. Det finns en grå kontoret tillförsel behållare och en hållare för vän...

MoDeO - modulära skrivbord organisk

"nästan varje människa som utvecklar en idé, fungerar det fram till den punkt där det ser omöjligt, och han blir avskräckta. Det är inte platsen att bli avskräckta."– Thomas EdisonEn idé kommer oftast upp när det finns ett problem: ett rörigt sk...

Skrivbord organisk

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en skrivbord organisk!Steg 1: Samla material Materialen du behöver för detta projekt innefattar:skokartong (ca 12 x 4)limpistolsax/exacto knivkartonglinjalen/måttbandträ-cylinder (höjd: 7 in, Diamete...

Hur man gör en skrivbord organisk

detta skrivbord organisk är förmåga att hålla linjaler, 2 miniräknare, gradskivor, papper och band. Detta är mestadels gjord av PVC rör och tyg.Steg 1: Samla material Material du behöver:PVC-rör:Längder:två: 8 1/2 "X ½"fyra: 3 3/4 "X ½"...

Mini Lego skrivbord

detta kommer att visa dig hur man gör en Mini Lego skrivbord. Den främsta orsaken till detta projekt är att göra en liten Lego Ställ. Följ de enkla stegen och läsa bild anteckningar för att göra denna Mini Lego skrivbord!Vänligen PM mig om du har pro...

Hur man kan återanvända kaffe koppar i en söt skrivbord organisk

jag arbetar i ett kaffeföretag som och en sak som är fritt tillgänglig för mig är kaffekoppar. Onödigt att säga, använder jag dem varje dag. Mer än 5 per dag. (Gah, jag känner halsbränna) och jag ser dem liggande avfall också. (Brottsling! Sådant slö...

LED Doggy lampa/skrivbord organisk

mycket av detta Instructable är identisk med detta Instructable är skillnaden, i originalet Instructable Doggy lampa/skrivbord organisk innehöll en LED-lampa att producera ljus. I denna version, ett antal lysdioder, inklusive ett par tri-color led oc...

Lätt skrivbord organisk

behöver en gåva för den design-minded familjemedlem eller vän? Vrida kvast huvuden i ett skrivbord organisk / smart telefon laddningsstation är ett enkelt och fräcka sätt att återanvända och ge gåvan av cool, funktionella "hemlagad".Steg 1: Vad...

Kartong skrivbord organisk

Så är här mitt första Instructables inlägg!Det är mycket viktigt för mig att hålla saker organiserade på mitt skrivbord - annars det buggar mig och jag har svårt att vara kreativa och effektiva. Men om, precis som jag, du är på en ganska tajt budget...

Skrivbord organisk med en hemlighet!

Som håller på att flytta och bosätta sig... Jag gav upp tanken på att försöka för de hemliga fack..! Men kom längs organisera tävlingen... Tja... verkligen... Jag behöver ordna några saker: D! (Och jag var alltid fascinerad av min farfars järn locker...

SKRIVBORD organisk: från återvunnet menyfliksområdet spolar

jag gjorde detta eftersom mitt skrivbord är alltid rörigt och jag behövde för att få något att hålla mina grejer på ett ställe. Så, jag tänkte, varför inte bara göra något? Här är hur jag gjorde min skrivbord organisk.Steg 1: Vad du behöver:Leveranse...

Enkla skrivbord organisk

Hålla ditt skrivbord med denna enkla DIY projekt som använder plaströr från din järnaffär. Detta skrivbord organisk kan anpassas efter speciella skrivbord behov och kan utökas om du någonsin behöver mer utrymme.Lagra stora saker, små, saker, konstigt...

Hur man gör en ek skrivbord organisk

Hej grabbar!Jag gjorde denna ek skrivbord organisk för prenumerant 1000 giveaway im gör på min youtube-kanal. All info är i videon så Vänligen njuta! Den material listan är kort och mycket billiga. Jag brukade filt fodrar allt, 8 tums pluggen att hål...

LEGO skrivbord topp organisk

Första lagerDetta är lagret fyra. De långa vita som är 16 genom 1 tegel fick jag från en plocka en tegelsten.Projektet byggdes på en 16 av 16 tallrikSteg 1: avdelare Denna bild togs på nivå fyra. Jag trodde att det skulle behöva ha lite stöd under 16...

Fantastiska Distressed Lego skrivbord: Hur till

jag uppdaterade denna gamla skrivbord för min son att använda. Han älskar att leka med sin duplos på den. Det finns massa lagring, samt extra utrymme att göra konstverk.Det är ett ganska enkelt projekt, även om plågsamma möbler kan vara tidskrävande....

LEGO skrivbord bokhylla

Mitt skrivbord är oftast rörigt som de flesta skrivbord är, böcker, bärbara datorer och alla möjliga små saker börjar hopa sig och allt blir en enda röra, speciellt när du behöver allt som är på botten av högen.Jag har inte utrymme för en bokhylla nä...