Limma en falska hårfäste för din perukerHej killar och Välkommen till min steg för steg handledning om hur att limma på en peruker hårfäste :D
* Denna peruk förändring är för Sakura från Gate 7 (av CLAMP).

Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en artikulera väggfäste håller din TV perfekt nivå

jag kommer att visa dig hur man gör en relativt lätt "add-on" till din artikulera väggfäste till nivå din TV perfekt. Jag köpte en fancy artikulera väggfäste för min 26" flat panel LCD-TV och var besviken att få reda på att efter alla de fö...

Hur man gör en anpassad plats fäste för din bil

det finns många skäl att byta ut stolarna i bilen, allt från spill och tårar i de nuvarande platserna, till fullt utvecklad ras bil omvandlingar. Oavsett anledning, eftermarknad platser kan vara dyr, och de färdiga fästen som tillverkare säljer med d...

Anpassad bil fäste för din smartphone

Cad-filer finns här: http://www.thingiverse.com/thing:24315Känn dig fri att ändra designen att passa särskilt telefonen eller bil._________________________________________________________Så, jag köpte en Galaxy Anmärkning nyligen. Jag är inte säker p...

Hur man gör en kamera fäste för din båge!

Denna kamerafäste är billigt som du bara behöver 3 saker! En bult att passa din båge, en bult som passar din kamera och ett väggfäste som låter bultarna passa genom. Titta på videon för att lära sig att göra det och se den i aktion!...

GPS fäste för din motorcykel

jag kunde inte hitta en GPS-fäste till min motorcykel att skulle passa där jag ville att det skulle så jag bara gjorde en. Jag hittade en sug fäste för mitt varumärke (Garmin GPSMap 60C) på gåskarl berg som är en jakt och fiske butik i mitt område. F...

Ni Ol silvertejp vägg fäste för din tronsalen! "Vintern kommer"

Hej folk i instructables världen här är ett bra sätt att göra del verkligen iögonfallande inredning till tronsalen, man cave, barntyger, sport fläkt rum, din nästa LAJV lol eller bara tittar på att göra något du kan hänga inomhus eller ut eftersom du...

Hur man gör en Tablet fäste för din bil

Hej Instructablers.Jag gör en hel del driver nuförtiden. Jag besöker kunder i landet städer och vissa dagar tillbringar fem till sex timmar bakom ratten.Jag gillar att använda min Samsung Galaxy Tablet för musik, navigation, CRM och e-post. För navig...

Göra en givare fäste för din båt djup Finder

Detta är inte ett mycket komplicerat projekt, men det är mycket bättre än borra hål i akterspegeln för din båt, endast att hitta du gjorde ett misstag och har att borra mer. Jag har gjort det.För detta projekt behöver du en bit av polyeten på minst 3...

Göra falska virus att skrämma alla dina vänner

Hej, jag kommer att visa dig hur man gör en stor liten upptåg skrämma dina vänner * eller fiender *.första saker först kontrollera att du har en dator med windows XP det ingen spelar egentligen roll vilken version såvitt jag vet.Steg 1: testa... Ok h...

DIY stativfäste för din mobiltelefon

prenumerera på mig på youtube :)...

Bygga ett fäste för din handhållna GPS

Om det är i min båt eller kajak, gå jag praktiskt taget aldrig på vattnet utan min GPS. Inte bara kan jag använda den för att bestämma där jag är, jag kan också använda det till finna min väg tillbaka hem och hämta mina spår för att Visa där jag gick...

Hur man gör en billig vägg fäste för din tablet eller ipad

ville ha en av dessa för ett tag, antar att du också :) har titta på att lära, skriv en kommentar om du gör den.Bara incase den inbäddade video fungerade inte: http://www.youtube.com/watch?v=hl5JxXtABfY...

Installera ljud dödande material i bilen! (falska dyna mat) att göra din bil sterio låter awesome!

någonsin se något som har alla förpackade fint och sålde för en orimliga summan och tänka till själv. "Jag kunde göra att!" eller "det är bara ___ i en glänsande paket!" det är vad jag gjorde en dag när vi letar ljud dödande material f...

Droppe trasa kudde

Jag kommer att lära dig hur man gör ett örngott som är ganska lätt. Det tar ungefär en av två timmar att göra, men det är verkligen lätt att göra. Det finns många saker att du ska kunna använda detta örngott för.# ferociousdoughnutSteg 1: Steg 1: För...

Skapar en naturlig del i en syntetisk Lace Front peruk

Lace Front peruker är mycket populära och är del av en växande trend! Många återförsäljare säljer nu "en-storlek passar alla" lace peruker som finns i mänskliga och syntetiska hår. På grund av dess överkomliga priser verkar syntetiska spetsar pe...

DIY Snap-on Fisheye objektiv fäste för iPhone

Hej alla!I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en fiskögelins fäste för din iPhone (eller någon annan smartphone) med hjälp av en billig fisheye lins och en iPhone fall.Jag vet att detta inte är en innovativ design och att du kunde köpa s...

Hur du väggfäste TV (med en Cheetah montera)

Cheetah fästen är enormt populära på Amazon. När detta skrivs, har 1557 granskare gett den modell APTMM2B monteringen en 4.8 stjärna genomsnittliga recension. Eftersom de allra flesta av recensionerna är positiva och fästet kostar mindre än $30, köpt...

Projektor fäste och VGA Cat5 kabel förlängning för hemmabio

för de senaste åren har jag gradvis lagt till nya lösningar i min hemmabio setup. Jag började år sedan genom att göra ljudkablar för en digital Musikstation och sedan senare köpt min första LED TV och fäst den till datorn. Med framsteg inom digital-T...

Falska ansiktshår!

Jag kom på ett enkelt sätt att göra falska ansiktshår. Jag har använt Instructables ett tag nu och bestämde mig för att ladda upp den för andra att använda. Detta är min första Instructables, Njut!Steg 1: Vad du behöver!-En peruk (jag har också hört...