Ljus idé lampa ManJag ville göra en sista minuten post till Home Depot lampor och belysning tävling och försökte tänka på något genomförbart.

Så satt jag i mitt rum tänkande av alla olika lampor och ljus jag kunde göra i en kort tid. Jag tittar och ser jag min ritning figur jag hittade för en dollar på Goodwill och en glödlampa som slocknar i mitt huvud. En ljus idé lampan Man. Så jag scrounged upp några saker och gjorde en.

Här är hur jag gick omkring den.

Om du haft det skulle jag uppskatta en omröstning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjort Led ljus natt lampa mindre än 5$ USD

HejKolla gärna min YouTube Video till tydliga steg till hur man gör Led ljus natt lampa mindre än 5$ USDMin engelska Writing var inte alltför bra så jag skapade Video för det...

IOT omgivande ljus: VIPER lampa

Låg effekt-standarden i kombination med låg kostnad, Ultra miniatyr LED, sensorer och kommunikationsenheter har gjort smarta belysning en katalysator för Sakernas Internet och hemautomation.I denna tutorial får vi se hur man styr en NeoPixel LED stri...

Gatan ljus golv lampa

Ta gatubelysning till ditt arbetsutrymme bländande ljusstyrka genom att vrida en gammal gatubelysningen i din nya golvlampa. Denna gatlykta hittades i en byggnad återanvändning butik. Det ser ut som det var illa skadad, delvis skev, och saknades glas...

Infinity LED ljus-solenergi lampa

Detta projekt kommer att hjälpa dig att omvandla sol trädgård ljus till fantastiskaSkrivbordslampa :) som du aldrig behöver ladda.Steg 1: Vad du behöver bygga det?Du behöver:1 arbetar trädgård Solar Lighthobby boxuppladdningsbara AA-batterierJoule tj...

Omvandla cykel ljus till Iron Man bågreaktorn med 7 funktioner

detta är billigaste iron man reaktorn, du kommer behöver cykel ljus detta ljus har flera funktioner och detta är cool för vårt projekt, lite plast och svart papper.Prenumerera på mig:http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=macobtMin blogg...

Batteri Adapter Makita LED släde lampa

För några veckor sedan la jag en lampa till min nya släde. Jag bor i München och ibland på kvällen jag köra i Alperna, gå uppför en backe och rida ner. Jag har en normal ingenjör jobb så dess mörkt när jag är klar på vintern... Dessutom jämfört med s...

DIY Video ljus från en gammal fluorescerande ljus

Vi har arbetat med att uppdatera vår hemmastudio och beslutat att arbeta på belysning. Vi valde att arbeta på fyllning belysningen (hjälp att minska skuggorna från några huvudsakliga lampor) och bli av med den fluorescerande armatur installerat av de...

360 graders Multi Purpose ljusa LED-ljus

HejDetta är mycket användbart 360 graders multi syftet LED ljus. som namnet själv kan du hitta information om denna lampa...360 graders innebär denna lampa tänds ljuset i alla riktning.Multi purpose innebär denna lampa kan användas som bordslampa ell...

3W LED Hat lampa - 300 Lumens

HandsfreeDimbar med 3 inställningarKörtid: 2-3 timmar (hög), 4-6 timmar (normal), 20-30 timmar (låg)Använder 3 AA-batterierAlternativ för andra LED-färgerDenna hatt lampa var inspirerad av ProdMod som ritade en 3W LED videokamera ljus.Steg 1: materia...

Bacon drivs lampa

har du någonsin undrat vad du skulle göra för ljus i en akut situation där du har ingen elektricitet eller ljus, men du har en mycket stort utbud av bacon?Du har förstås! Men undrar inte mer, jag har den perfekta lösningen.I detta instructable jag ko...

Gas-munstycke lampa

på en skräp försäljning en dag råkade jag på en gammal gas munstycke som såg ensamma och behövde ett hem. Så fort jag såg det tänkte jag, "lampa!" Så, det var tvungen att komma hem med mig.De material som används för detta projekt med en gammal...

Iron Man Casemod

Detta är ett jobb jag har gjort några år, 2012.Det är en dator + animatronic Iron Man.Kortfattat förklara det:Början i fas1, Pepakura2. fas, planering robotics3. fasen, församlingen.Steg 1: Pepakura Sök mycket på de delar som utgör persoangem och sed...

Röd plast kopp part ljus sträng

när du designar utseendet av en ny varje vecka natt på en Chicago nattklubb för att emulera en hus-parti vibe, allestädes närvarande röd plast party cup blev ikonen. Många element var utformade som dekorationer för natten med dem, men en var särskilt...

Starksprit lampa

ett enkelt sätt att förvandla en tom sprit flaska till en cool lampa.Steg 1: material you will need...-Tom flaska-glas borra lite-borra-lampskärm-sladd (med switch)-ljus socket-lampa-eltejpSteg 2: borra hålet tvätta den tom flaskan med varmt tvålvatt...

"Varde ljus": handgjorda skugga-låda/projektor

3 och Gud sa, "Varde ljus" och det var ljus. 4 Gud såg att ljuset var gott, och han skilde ljuset från mörkret. 5 Gud kallade ljuset "dag", och mörkret kallade han "natt." Det var kväll och det var morgon - den första dagen.-...

Hemliga ljus stash

du kan sätta vad de vill i denna säker eftersom det kan vara vilken storlek du vill ha. den grundläggande teorin är att du har en behållare med dina tillhörigheter i ett ljus! Det gör måste behållaren vara säkert, dold och skyddande av vilken skatt d...

Hur du lyssnar till ljus

det mänskliga ögat inte kan urskilja flimmer med en frekvens större än ungefär 30 Hz. En lätt slå på och av snabbare än detta verkar inte vara slå på och av. Det verkar istället ha en konstant intensitet för ögat.Mänskliga öron dock mycket snabbare,...

Ledde fara lampa för cyklar

normala broms/park-lampa cyklar förbrukar höga watt, säger i min cykel 12 volt 21 watt/5 watt, vilket suger batteriet och efter några år, batteriet dör och horn låter inte när bromsarna tillämpas. så jag konverterade min cykel fara ljus i led-lampa,b...

Solar tältet ljus

Detta instructable är om att anpassa en billig solar powered trädgård spel ljus i ett ljus som man skulle använda för att lysa upp ett tält på natten. Jag har redan använt en sådan ljus till ljus upp området i min källare där min stationära dator är....