Markera dina verktyg och göra dem ser bra ut!Det har alltid varit en utmaning på arbetsplatser att veta vilka verktyg som är mina och som är andra människors jag har varit känt tidigare bara sprayfärg mina verktyg en viss färg men det är kanske en lite klumpiga. Detta är ett sätt att göra dina verktyg ser bra ut och hålla reda på vilka som är dina!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Stanley Cups - skydda dina verktyg och händig, och spara en Skunk!

När jag ställa in min Stanley kniv på mitt arbetsbord, är jag rädd att jag skulle glömma där det är och avveckla att hitta bladet med mina fingrar, smärtsamt. Men jag har löst det problemet, med hjälp av (vad annars? :) en Uppskala yoghurt kartong.De...

Pimpa din insulinpump och dig själv!

Hi everyone!Jag Jessica Floeh, en typ 1 diabetiker designer arbetar på olika sätt att göra insulinpumpen till en positiv konversation lappar och slutligen ett sätt uttalande. Jag ville dela med mina kolleger typ 1 ett nytt sätt för att omvandla din p...

6 tips för att hålla din julstjärnor ser bra den här semester säsong

Hur till hålla din julstjärnor vid liv genom jul!Det är att tiden på året när dessa färgglada växter gör det i våra hem och kontor att föra oss heja under denna vinter semesterperioden. Något levande och växande i December – det är en jul mirakel! Ju...

Din fiol och hur man håller den.

Några råd om att hålla din fiol.Steg 1: Håller fiolen Försök inte att stödja fiol bara med axel och käken. Du kommer nästan säkert klämma ner stelt och hela överkroppen är i spänning. Detta kan leda till fysiska problem som kan ta år att korrigera.Hä...

Hur ser bra ut.

Ser bra ut, att vara purdy... Inte undra på detta var en brännande fråga från förra omgången, det är något alla vill göra, men om alla såg fantastiskt hela tiden som skulle vara normen och sedan människor skulle höja standarden på punkter där om någo...

Fixa din överhettning Laptop! (Och hålla det ser trevligt)

Jag fick just min [nytt för mig] Samsung-serien 7 chronos laptop mindre än en vecka sedan, och jag var mycket imponerad av det förutom ett klagomål: det var varmt. Nej, inte den typen av hot!Hur som helst, fläkten skulle ramp upp bara sitter på skriv...

Visste du att du kan låna och ladda ner e-böcker från din lokala offentliga bibliotek och läsa dem på din Kobo eReader?

Kobo tidigare gjort äga en trave böcker snabbt och enkelt, och nu vi gör upplåning böcker lika lätt.Kobo eReader gör upplåning, tillgång till och läsa din offentligt biblioteksböcker ännu enklare än tidigare. Så, dra ut ditt lånekort och låt oss komm...

Justerbar utarbetandet bord med grundläggande verktyg och material

jag har spelat runt med tanken på att få mig en liten utarbetandet bord, som jag hittar den justerbar vinkeln ganska bekväm för ett antal olika saker: Rita, läsa, skriva, arbetar med tangentbord/mus, etc. Först testade jag det ut genom att bara sätta...

Bygga en stjärna spår för din DSLR och göra din egen stjärnkartor!

Om du redan har en DSLR-kamera detta är en billig och effektiv metod tor brett fält astrofotografering.När du står inför norr och observera stjärnorna kommer du att märka att deras position roteras i öst-västlig riktning. Eftersom en full 360o jordro...

Bygga en bågreaktorn med grundläggande verktyg och kompetens

jag trodde det skulle vara häftigt att gå som Tony Stark för Halloween, och jag vände mig till Instructables för idéer om hur man bygger en bågreaktorn. Problemet är att de bästa och mest korrekta Arc reaktorerna på webbplatsen som Honus' och Kyling...

Mina två cent för hur du sparar dina kronor och ören

pengar. Som skulle ha thunk som vi skulle vara i den här röran. Som mest, din förmodligen känna sting av denna ekonomiska kris. Säljer saft på gatan hörnet kommer inte att täcka den. Vi behöver några åtgärder. Vi måste gå tillbaka till grunderna. Vår...

Välj din projektor och hitta den bästa platsen för det.

I detta instructable jag vill visa hur man väljer en projektor och hitta ett bättre ställe för den. Det vanligaste sättet att välja en projektor är att kontrollera hur mycket du har råd, då du hitta modeller och slutligen kontrollera några recensione...

Hur att Linda dina naglar och göra en fransk manikyr.

Att få naglarna insvept i salonger kan vara ganska dyrt, någonstans från $25-$100. Salonger brukar använda ett av tre typer av material: silke, glasfiber eller tyg. Anledningen för att slå in spiken är att ge styrka och skydda mot flisning och dela,...

Under hyllan belysning på den billiga (och det ser bra ut!)

Detta i huvudsak kommer från ett litet projekt som jag bestämde mig för att göra efter passande en ny hylla och inser att det fanns lite att inget ljus undertill, så för att ge lite ljus, och att det ser cool (det ligger i linje med temat för min PC)...

Coroplast vägg lagring för verktyg och leksaker

Jag försöker alltid göra min shop mer ordnad så idag gjorde jag några lagring cubbies för min elverktyg. De är snabbt, enkelt, Billigt och starkt. Jag testade en ut och kunde hänga utanför det som kan ses på bilden, jag är bara blyg av 160 lbs så des...

Byta hjul på en Win & vinna bowcase och göra dem lätt utbytbara

Okej... Detta är min första "vänners kompatibla, så vänligen dela förbättring-idéer i kommentarerna. Tack!Först och främst: Jag är på något sätt anknuten till Win & vinn. Jag älskar bara deras bowcase på mina resor från turnering till turnering v...

Hur man gör en skugga styrelse för dina verktyg

Korrekt underhåll av verktyg ingår att hålla dem på en säker plats. En skugga styrelse är en av de vanligaste alternativ du har för verktyg lagring. Med en bra styrelse, kommer du har enkel tillgång till verktyg, särskilt i fall av flera arbetare und...

Skydda dina verktyg! (Vassa spetsiga föremål spets beskyddare)

Så jag behövde en isklyvare och en syl för ett par projekt. Jag snabbt hoppat på SneezeBay (ni vet vad jag menar) och beordrade dem för $2 levereras, kan du slå inte som! Men naturligtvis de kom utan någon spets beskyddare på dem. Som verkligen kittl...

Fiberglassing verktyg och tricks

om du behöver göra några fiberglassing med trasa och epoxy resin, detta Instructable kan spara några röran och sorg. Tillverkare av fiberglassing och epoxy material erbjuder häften som kan förse dig med instruktioner för framgång. Dock genom min egen...