Min hjälm Steampunkdetta är min första skapelse i Steampunk stil. Det är en enkel smutsig hjälm som jag tillämpat en ficklampa och svetsares glasögon.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Min första Steampunk projekt

jag gjorde detta till en av killarna som kommer till min butik är det min knytnäve steampunk projekt måste fortfarande göra några kantning men jag tror det kom ut ganska bra.Låt mig veta vad du tycker.Charlie...

Min första Steampunk objekt: En utrymme kanon från förflutnan!

Hej Instructable.com världen! Efter en tid bestämde jag mig att göra mitt eget utrymme fazer pistol från steam age. Jag måste erkänna det, i månader jag inte gillade alla ånga punk objekt eftersom de är de flesta av dem bara leksaker eller bara dekor...

MIN FÖRSTA STEAMPUNK GLASÖGON!

min första uppsättning steampunk glasögon.Jag tar inte äran för designen jag kopierade somones instructable...

Min första SteamPunk hatt!

Detta är mitt första försök att skapa en SteamPunk hatt jag tog en gammal plast party Top hat och knuten en snusnäsduk runt brädden. Nästa satte jag remsor av silvertejp (dess tänkt att vara kabelrör inte anka) på hatten, än halkade simma glasögon öv...

Min första Steampunk projekt... någonsin. Roanoke v.1

Detta är det första Steampunk objektet jag någonsin gjort. Mestadels gjorda av plasic med några metall del hittade från massor av slumpmässiga artiklar. Det är lite som ett fickur utan en kedja... eller vapen, ledsen jag bröt them.lol. Listan över ob...

Min premiär steampunk skyddsglasögon

dessa glasögon var gjorda för en kostymer hantverk klass i college detta tidigare termin. De är de första jag någonsin gjort. Vi var bara tillåtet att använda återvunna produkter eller saker i deras second life, vilket betyder att vi antingen måste h...

Min första steampunk pistol!

gjord av en laser tag pistol mestadels....

Min steampunk monocle

min första steampunk monocle...

En Steampunk halsband för galen vetenskapsman

kära Steampunks, kära anhängareDenna gång vill jag visa dig något mycket enkelt. För några dagar sedan hade jag ett viktigt datum med en vän och min dagliga slitna Steampunk halsband var bruten. Under upprensningen i mitt laboratorium hittade jag en...

En Airship Admiral's pistol. En elegant steampunk pistol.

Efter några månader att njuta av de många fantastiska projekt, jag kände det var dags att lägga till ett projekt av min egen på webbplatsen. Detta är min första Instructable och som det händer, min första steampunk projekt.Efter några veckor att besö...

Hur göra en steampunk USB blixt driva

Har du någonsin velat ett USB-flashminne som var lite mer än bara en vanlig plast en? Är du ett fan av genren steampunk? I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör min typ av steampunk flash-enhet. Detta är inte ett projekt för nybörjar...

Steampunk klockan

samtidigt undersöka en stor labyrint av IKEA (Kanadas största: P), upptäckte jag "Rusch" klockan, en billigt objekt som bara skriker "ändra mig!".Ja, Mr Clock, du kommer att få din önskan.Fina med denna klocka är hur lätt det är att ta...

Modge Podge Steampunk brev

Detta var mitt första försök att använda "Modge Podge". Flera ledamöter i min grupp beslutsfattare använda det så jag hade köpt någon viljande till använda den någon gång. Min upptagenhet med steampunk var ett bra sätt för mig att uppfylla min m...

Steampunk Laptop

Hi all,Idag kommer jag att presentera min nyaste Steampunk-Design Workshop skapandet.Här kan du läsa något om hur jag fick idén att byggde min första Steampunk Laptop.Eftersom mina bilder är så dålig...Jag avgöra om du vill ta en video i HD, du komme...

Steampunk Lightbox

några veckor sedan en vänner till mig som är en talangfull serietecknare (tinoshi.com) berättade han var ute efter ett ljusbord för att spåra sin karikatyrerna. Så jag har byggt det för honom från återvunnet material jag redan hade. Jag bestämde mig...

Steampunk Goggles - Upcycle

Upcycle en billig par kostym lagra plast glasögon i ett fantastiskt par viktorianska eran Steampunk glasögon. Jag hade redan de flesta verktyg och några av leveranser att göra dessa, men om du inte - vad sägs om att ha en Steampunk Maker parti och de...

Steampunk solar nattlampa

jag nyligen fick en hel del på två lådor med sol trädgård/sökväg lampor på eBay - 8 lampor för US$ 15 spänn, inklusive frakt! Dessa lampor är bra för en mängd olika skäl, inte minst som är de använder uppladdningsbara batterier, som fylls på dagligen...

Steampunked nixie-tube kryptograf

Hej allaJag tror det är rätt tid att presentera mitt senaste steampunk projekt från den "Dampfkraftlabor" heter den:STEAMPUNKED NIXIE-TUBE KRYPTOGRAFDen kombinerar den välkända HV-tekniken till mig med hjälp av en flash-modul av en förfogande ka...

Steampunk pumpa 2009

efter en hel del inspiration från denna webbplats och andra bilder på webben har jag skapat min första steampunk - Steampunk pumpa. Majoriteten av de delar som användes för det här projektet samlades in från oanvända datorsystem. Jag arbetar i den, s...