Mini plasma cutterenkelt skära genom folie. Bara med hjälp av saker kan du hitta i ditt hem
Se Steg
Relaterade Ämnen

Dead Space: Schofield verktyg 211-V Plasma Cutter

"Grattis till ditt köp av en Schofield verktyg 211-V riktad energi Plasma Cutter! 211-V kombinerar kraft och tillförlitlighet i en portabel formfaktor, vilket möjliggör enhandsfattning.Den Plasma Cutter levererar en sammanhängande puls-ström, eller &...

Dead Space Plasma Cutter

detta är en prop plasma cutter från spelet Dead Space 2. Det är inte en exakt kopia, men det är igenkännligt. Jag tillverkade av skumgummiplattan och målade det ska se ut repad, bucklig metall. Jag tänker hänga upp det på min vägg intill min Minecraf...

Hur man ställer in och använder en PlasmaCAM CNC Plasma Cutter

detta är en enkel guide till klipp på en PlasmaCAM cutter och kommer att gå igenom alla steg från att göra en del på datorn för att ställa in själva verktyget. PlasmaCAM som är ganska lätt att använda när du får kläm på det är liknar andra produktion...

Gör pizza med en plasma cutter, en grävare och en hög med lera!

Efter flera år av bakning i North House Folk Schoolvedeldad tegelugn, bestämde jag mig att bygga en ugn av min egen. Jag gick lite crazy med extra funktioner (slab foundation, valv, aska dump, skorsten, dörrar, vedfack) och dekorationer (kalksten run...

Att göra och använda en hand veva svarv för användning med en plasma cutter

. Vi gör en massa saker av metall och en god cirkel var svårt för mig att göra fri hand. Använda ett verktyg som den visar vi dig här gör det lätt att skära cirklar och brickor av någon metall med en plasma cutter. Det skulle också kunna användas för...

Plasma Cutter skapelser

Hej jag ville bara få lite av min plasma sticklingar ute på nätet. Jag köpte en plasma cutter från min high school och det var mina föräldrars årsdag den 12 oktober och min mammas bday samma dag. Vi bor på en älg Ranch så jag gjorde deras gåva en hem...

Projekt med Plasma Cutter använder PlasmaCam programvara

Detta instructable kommer att visa dig mitt sätt att göra några av min mammas favorit gräsmatta konst. För detta använda jag brukar en plasma cutter med plasma cam-programvara. Har en plasma cutter? Väl varken gör jag. Vissa skolor och högskolor har...

Circle Cutter/rör montör för Plasma Cutter

Plasma Fräsar är bra, men du behöver en stadig hand att göra en riktigt bra snitt. Annars, en guide ger dig en riktigt ren skär varje gång och detta justerbara cirkel skära kompass verkligen är praktiskt! Det är billigt, lätt att bygga och när du ser...

Hur du gör din egen Plasma Cutter...

Kolla in nya video av Plasanator på utube.comhttp://youtu.be/enELHZ7dP2IDetta Ebook är utformad för killar och tjejer som gillar att skapa verktyg och maskiner.Jag hoppas min Ebook ger du hoppas att oavsett hur hårt ett projekt kan tyckas, hålla kopp...

Tiny Plasma Cutter med 9v batteri och penna bly

Du måste ha sett de stora vansinniga Plasma kuttrar som kan skära även klippa lager av solid metall! : pMen idag kommer vi att göra en liten Plasma Cutter som bara kan klippa tunt lager av Konduktiv saker som aluminiumfolie!Ur några vanliga saker! De...

Knex Dead Space 2 Plasma Cutter

jag är en allvarlig Dead Space fan, så jag fick ut en dag och beslöt att göra en försöket att göra den Plasma Cutter och jag fick bäst av den här. I morgon eller nästa dag jag kommer att få den ursprungliga naturlig storlek Dead Space 1 Plasma cutter...

LEGO Dead Space Plasma Cutter

Steg 1: Som alltid, delar krävsSteg 2: Och hur man bygger den Steg 3: klar! jag är rädd att det inte slår i fat men det fortfarande är ganska cool. Så nu har du en enkel men cool dead space plasma cutter...

Plasma Cutter idé

Du har förmodligen märkt att cirkulär styckning av järnplåt är mycket frekvent i våra tillverkar och alla tillverkar i allmänhet. Denna tanke ledde oss till vår nästa skapelse.Vi designade och tillverkade ett verktyg, där den plasma cutter kan placer...

Plasma Cutter Shamrock

Detta är ett enkelt projekt med:16 gauge skrotPlasma CutterMIG svetsareJag gjorde detta på techshop DetroitSteg 1: StålskrotFör detta hittade jag några skrot i skrot bin, inget speciellt. Det råkade bara vara 16 gauge stål.Steg 2: Plasma CutterMed de...

Hur man använder en Plasma Cutter

använda en plasma cutter är mycket bekvämt och ganska lätt. Fördelen är att "freeform" nedskärningar kan göras till metal utifrån styra fräsen. Eftersom denna maskin fungerar genom att rikta en plasma genom skapandet av en krets, är en jordklämm...

Med en Cnc Plasma Cutter

Hur du ställer in den Plasma Cam Cnc plasma cutter för grundläggande driftSteg 1: Sätt på kompressorn Dra i små svarta spaken på sidan av kompressornSteg 2: Power på maskinen Kontrollera plasma cutter brytaren i rutan breaker då flip växeln i plasma...

Hemgjord Mini lasergravering Cutter skrivare maskinaxlar DIY XY

Hemgjord Mini Cutter skrivare maskinaxlar DIY XY lasergraveringMer hemlagad Mini Laser gravyr Cutter DIY 3D skrivare maskin ram här:Hemgjord mini laser gravyr maskin kommer. 300 X 30 mm stora gravyr område. gantry form design, ingen gravyr höjd begrä...

Kartong Plasma Cutter

än en gång, jag har gjort en prop från ett spel jag har aldrig spelat. Jag gillar dead space. Jag gillar bara konceptet. Hela sci fi genren är den absolut min favorit en sida från action och fantasy.Steg 1: Trace/draw Dra ut den främre blaster delen....

Några av mina plasma högtalare

Plasma högtalare med en flyback transformator. Den använder ett SG3525 chip byta två MOSFET i en halv-bridge mode.Kan du göra en med en enkel 555 timer krets här...