Mini Quilled hyacinterFör de av er som såg min tidigare mini quilled blommor, är detta en annan återgivning av det! Dessa är lite svårare, men de ser fantastiska när de görs. Utan vidare adjö är här stegen för att göra dessa blommor!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini Quilled blomkruka

Denna bedårande skapelse är super söt och en stor gåva för någon! Hålla sig blommorna i potten är lite jobbigt, men jag har några råd som kan hjälpa dig att lyckas!Steg 1: materialFör detta projekt behöver du:Grön tråd (helst 33-36 spårvidd)Quilling...

Quilled snöflinga dekorationer

Quilling är en mycket trevlig teknik som jag lärde mig när jag var liten och även om jag gillade det, jag slutade med det efter en kort tid (liksom de flesta saker som jag gjorde!). Lyckligtvis jag tenderar att hålla allt, och när jag började nyligen...

CRAFTY med QUILLING

idag vi ska fräscha upp en teknik i craft kallas Quilling.Quilling är en konstform som innebär användning av pappersremsor som rullade, formas och limmade ihop för att skapa dekorativa mönster. Quilling verktyg är lätt tillgängliga på din närmaste ha...

Quilled blomkrukor

nu jag gjorde dessa ungefär två år sedan och jag har bara en bild. av den färdiga produkten men de är preety lätt att göra och så du bör inte ha några problem att göra en själv.Material:Terrakotta kruka (valfri storlek som du skulle vilja, jag använd...

Quilling Robot

detta är min gåva för Instructables gåva utbyte. Det inspirerades av rysk konstnär Yulia Brodskaya papper art skapelser som jag talade om i en av min föregående måndag blogg runda-Ups.Lätt att följa instruktionerna gör din egen awesome ROBOT! Eller a...

Verktyg för automatisk quilling (maskin :)

Hej stötarna! Jag hittade en snabb hacka som verkar fungera bra. Jag har åter utlovat en gamla trimmer som en automatisk quilling verktyg. Det är roligt att använda bra gamla quilling nålen, kan här vara praktiskt när du arbetar med stora projekt som...

Quilled Ganesha

Jag gjorde detta quilled öra ringar men gillade det färdiga arbetet inte alls. Som fick mig att tänka på att göra något annat med den. Detta blev bas för min Quilled Ganesha. Jag har inte kompatibel för örhängen men fortfarande dela bilder härSteg 1:...

Realistiska quilled miniatyr blomkruka från grunden!

Hej killar!Jag kommer att visa dig hur man gör miniatyr sötaste blomkrukan!Det är mycket liten, ganska och Åh så söt!Klar på bara några timmar, det gör de bästa stationära suvenir eller en härlig liten present :) det definitivt ska lysa upp ditt humö...

Quilling fjäril med en quilling kam

Tillbaka i 2011, när jag först fick min quilling kam jag gjorde gjorde några quillingfjärilar med den. Även om det var något mycket, bara några enkla sådana, jag kom ihåg hur roligt jag hade att göra dem.När jag tittade tillbaka på quilling fjärilarn...

Söta Quilled Mini dockor

De är så bedårande. är inte de?Söta quilled Mini dockor enkelt i bara 4 steg.Blomma tema Mini dockor Bergenia(Pink),Gerbera(red) och Tulip(white)Grundläggande saker som behövsQuilling papperQuilling nållimTätning kristall limSteg 1: Beredning och pla...

Quilled Mandala hänge

Quilling är en vacker konst. Varför inte visa upp det genom att bära ditt arbete runt halsen? Det kommer inte att riva eller bryta och det finns inga svåra damning. Detta är min första quilling projekt, så nybörjare har ingen ursäkt för att inte ge q...

Skapa en anpassad medeltida-/ Fantasy-stil kalligrafi Quill

om du är som mig, du har flera penna/pennor och en verktygslåda full av olika spetsar som gör att du kan experimentera och bli kreativ med din kalligrafi. Nyligen, jag har behövt något lite annorlunda än vad min nibs kan åstadkomma, och i en liknande...

En färgglad Quilled gåva korg

Min första någonsin quilling projekt... Jag ville göra något annat, så utformade, omgjorda och kom upp med denna design av en quilled presentkorg.Men det ser mycket komplex, görs denna korg med enkla former limmas ihop för att göra den färgglada och...

3D Quilled Rose av handgjorda verktyg.

När någon ber mig när jag var liten vad min favorit blomma var, jag alltid rose. Tack och lov är det verkligen enkelt att återskapa min favorit blomma med en pappersremsa med andra handgjorda quilling verktyg.Idag i mitt första inlägg ska jag visa di...

En vacker Quilled fjäril

Är inte du alltid förvånad över hur vackra fjärilar är? Deras levande färger blandas så vackert.Bland dessa vackra skapelse av Gud älskar jag färgerna på Monarch butterfly. Det är det som färgar av den sol sEn dag som jag såg på en bild av denna fjär...

Dwemer Quill (steampunk)

Arbetande dekoration.Tillverkad i klassiska penna som du kan köpa var som helst. Alla redskap är plast, från en skrivare/skanner.Det är ganska lätt att göra. .. Perfekt akut penna :)Steg 1: Pennan Skära av bit för bit från slutet, tills du ser ett hå...

Quilling bröllop kort

I detta projekt ser du hur man gör en fin Quilling bröllop kort.Quilling är en gammal konst, med rötter planteras någon gång i en XVII-talet, och det innebär rullande remsor av papper att bilda olika former. Numera, det är fortfarande i efterfrågan,...

Quilling nyckelring och hänge i en

I denna tutorial jag ska visa hur man gör en lätt quilling blomma som kan använda som nyckelring och också hänge. Om du är nybörjare kan du se min en annan tutorial "Komma start med Quilling" härSteg 1: Nödvändiga saker Nödvändiga saker vi får s...

Quilling lådor

Du kan göra en oändlighet av lådor: former, färger, bli kreativ!Möbler:-Quilling papper (eller serpentines),-Mod podge (eller andra lack-lim).Steg 1: Börja med omgivande och strama band på sig själv.För lättare start, curling det med en sax som det v...