Mini svärd för icke-forge ägareEtt tag jag har velat göra en dekorativ Brevöppnare eller liten kniv, och det verkar varje instruktion på webben på kniv, eller någon annan metallbearbetning behöver en smedja. Så jag bestämde mig att experimentera och hitta en metod som tillåter mig att göra små svärd, knivar, eller brev konservöppnare utan den tidigare nämnda forge. Och vi har därför, mini-svärd.

Medan dessa tjänar saknar praktiska värde, med mycket få bokstäver att öppna dessa dagar, de är roliga att göra, och kunde göra presenter till fantasy-fond vän.

Bilderna visar mig att göra en cutlass, men du kan göra någon som helst verkligen, som den nedan:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur kan man vara en bra hundägare i San Francisco

Behöver du en bästa vän? Kanske behöver du en hund.Har redan en hund? Du kanske behöver några tips om hur man blir en bättre hund-ägare i San Francisco.Att göra detta Instructable behöver du:-en hund, naturligtvis-koppel-hundbajs påsarDetta är en pun...

Mina 2 - holoclock

väl kanske holoclock är lite missvisande att... det använder holografisk dispersion film på framsidan för att ge lite av djup.Princip detta instructable är en uppdatering till min tidigare mina finns här:och återanvändning av en massa kod och kretsar...

Zombie jägare

för Halloween min son ville vara en Zombie jägare. Jag kunde inte låta honom gå utan ett bra vapen, alla Zombie jägare behöver ett bra vapen. så byggde jag honom en mini pistol. Det här är en bild på honom, och hur vi gjorde det.Steg 1: Med hjälp av...

DIY FootController: Gibson Echoplex Digital Pro Plus

detta är en enkel handledning om hur man bygger ditt eget footcontroller för Gibson Echoplex Digital Pro Plus (musikaliska looper produkt). Eftersom den är baserad på bara några fåtal elektroniska komponenter, är detta faktiskt mer att visa upp hur e...

Bygga en Lab kvalitet (ish) destillationsapparaten.

Det finns några Instructables ute om hur du skapar stillbilder för olika ändamål. Vanligtvis dessa inkluderar en stor mängd små diametern, flexibla koppar kylskåp slangar. Dessa stillbilder kan vara ganska effektivt, är det bara något lite hokey om d...

Sawfish, en Osänkbar, lätt, skum kajak (23 kg). Gratis DIY kajak planer, järnhandel båt

Vill du verkligen en kajak? Vill ha en så dålig du kan smaka den, men inte kan råd med en, eller tror att du inte har kompetens att bygga en? Sedan har jag några frågor till er.Kan du skära en knaprig bagel med en kniv, stapla block, sticka en smörgå...

Lysrör till LED konvertering: Stealth före & efter

En hacka bör inte kräva någon tanke när det väl är på plats, det ska vara enkelt. Detta är en sann hacka, eftersom inget verkar ändra, men "under huven" det finns en stor skillnad. Med detta instructable, den efter verkar vara samma som den tidi...

Limma ditt RFID-kort till telefon

Jag superglued min skola ID-kort till min telefon.Varför frågar du? Tja, som student vid UC Berkeley många av min byggnader, övningar och rummen är RFID tillgång endast. Våra student-ID är cardkey. Men det betyder att när som helst jag vill gå mellan...

Riva en sammanfattning av evangeliet

Detta är en kristen tema Instructable!Först måste ut jag säga att detta inte på något sätt min idé!Jag besöker flera departement/resurs webbplatser, till exempel,Du Version, Levande vatten, LifeChurch.Tv, Chick skrifter, Bible.Is, etc. Jag tycker att...

Intro till Seahorse vård

Sjöhästar är fascinerande varelser som du kan njuta av i ditt eget hem med tillräcklig kunskap om deras djurhållning. Min mamma hade sin egen akvarium företag när jag växte upp och för 8 år hade vi en sjöhäst-centrerad tank i vardagsrummet, värd både...

Hur man gör vete-fri lax behandlar

Mika är min första hund, och som en ägare med en picky eater kan vara ansträngande och pricy. Jag ger inte min valp någon vete fester, så detta var perfekt för henne. Hon är inte mycket av en jordnötssmör fan (shocker jag vet), men hon älskar absolut...

Fyrkantiga kort läsaren Fob

The Square-kortläsare har revolutionerat sättet jag betalt för mitt hårda arbete. Storleken på det och det faktum att det inte var knuten till en kopparnätet bara ökade min rörlighet och lönsamhet med stor skala.Den enda begränsningen jag har haft me...

Lady Falcor kostym

Min 2013 Halloween/Comic Con kostym. Jag ville göra något jag aldrig sett förut, och detta fantastiska thrift store klänningen var min färgpalett inspiration.Steg 1: BasDe flesta av mina masker börjar med en cheapo köpta bas bara för att se öga hålen...

Aztec Split påse Sport/jakt sten sele

En av de mest intressanta verktyg, enligt min mening, används av paleo jägare var lyftselen. Till skillnad från andra jakt redskap, kan det skapas på ett ögonblick med mycket liten ansträngning och utnyttja leveranser som fanns tillgängliga oavsett v...

En annan ta på The sked Ring

någonsin hitta en sked på en loppmarknad eller liknande och tänkte att det hade ett fint mönster? Jag hittade dessa för 5cents varje, men vill inte använda dem för att äta.Steg 1: Sked jag faktiskt använde detta smälta små mängder av metall för proje...

Vill du bygga en snögubbe (laser applikation)? -gjort på Techshop

ja... så jag är lite sent med detta. Jag faktiskt skrev detta redan i December 2012, men glömde att någonsin faktiskt publicera den! Tja, bättre säga sent än aldrig jag alltid! Plus är det en bra teknik som fungerar för alla tillfällen.I detta instru...

Hur: Göra en läder plånbok

Jag har en ganska fet plånbok. Inte att någon av sina pengar. Det är mestadels olika kort att hjälpa mig att spara pengar. Jag är beroende av besparingar kort! Min plånbok är full av medlemskort, Bonuskort, hålkort, du namn den. Om det kan på något s...

Bryggning manometer i en borgen Top flaska

jag älskar brygga mina egna drycker (alkoholhaltiga och icke-), men efter att komma hem till en alltför många jäst explosioner bestämde jag att det var tid vidta vissa säkerhetsåtgärder. I de flesta craft brewing, är kolsyran utvecklat av tappning br...

DIY bröllop Planner bok - inbjudan - tjänst Box - skor - tårta - Hairbump - Tips

Im får gifta sig i December och im göra de flesta av mina bröllop grejer själv, så im aldrig nöjd med vad världen har till mig, väl de saker jag gillar är alldeles för dyrt så... Sedan Jan varit ive endast fiske för idéer på Internet men slutade med...