Miss Betsy Steampunk Monitoreftersom det finns redan en Steampunk mus och tangentbord för en matchande monitor uppstod.
Jag planerade att avsluta det här projektet i ca 3 veckor men 1 problem gav den andra och veckorna gick och vände sig till månader...
Se Steg
Relaterade Ämnen

Miss Betsy Steampunk tangentbord

steampunk febern äntligen kom till mig och jag var tvungen att bygga min version av ett steampunk tangentbord. Nu kan du hitta ganska lite bilder och "hur-till" om steampunk tangentbord uteoch naturligtvis varje enda inspirerade mig, om så bara...

Miss Betsy uppladdningsbara Steampunk Solar nattlampan

har du några gamla sol trädgård ljus att sluta arbeta, fick springa över av gräsklippare eller plast / metall delar är tråkig och trasiga? Chanserna är goda att du kan rädda solcell och elektronik och återanvända det precis som jag gjorde.I princip b...

Miss Betsy Dragonfly Pin

för en konsert jag behövde något passande och matchande min garderob. Inspirerad av artiklar från Kaivin och MrSanchez, började jag arbeta på min belysta "Dragonfly pin".Allt som allt tog det mig ca 2 eftermiddagar på en helg och efter ett långt...

Miss Betsy uppladdningsbara Solar nattlampan II

det var så roligt att bygga min första uppladdningsbara sol ljus och förutom jag hade 3 mer ingen mer trädgård arbetsbelysning på min hand som jag var tvungen att göra något med dem.Man kan hävda att jag bara ändrat designen men något annat kan vara...

Miss Betsy kvintessensen Steampunk Gadget

detta instructable innebär arbete med el (120V) och vätskor i närheten! Du bör vara medveten om farorna och inte försöka den här om du inte vet vad du gör!Alla rör/slang anslutningar måste vara helt vattentäta och jag rekommenderar ett test med behål...

Miss Betsy soffbord lampa

innan jag ens visste instructables jag byggde denna lampa att montera över soffbordet i min källare. Jag tror koppar måste ha varit mycket billigare då. ; pSom denna armatur var limmade och lödas jag ville ihop inte ta isär för att göra detta instruc...

Miss Betsy utmärkt Bacon

efter att göra min "kall rök Generator" och det kalla vädret var äntligen här, var jag redo att göra österrikiska fläck eller riktig bacon. Som tar tid, tålamod och en stor nog rök låda tillsammans med ovan nämnda "Kall rök Generator"...

Miss Betsy kall rök Generator

hösten är redan här, dagarna är cool och osannolikt att driva termometern över 70F, vilket innebär perfekt väder att göra bacon!Förra gången gjorde jag bacon jag använde ett ganska komplicerat arrangemang av en kamin och vedspis rören för att kyla rö...

Steampunk Monitor

i detta projekt jag innesluten en föreställa EN7750 LCD-skärm i en träram av röd ek med en fjäder trä inlägg. Basen är dirigerat för att passa basen av bildskärmen. Sidorna har slots skär i dem att passa sidorna av skärmen och jag har kardborrband at...

Min Steampunk tangentbord version

Hej alla! Välkommen till min första instructable!Jag ber om ursäkt i förväg om du hittar bilderna lite dålig.Jag hoppas att jag göra ett gott första intryck... här kommer det:Efter att ha tittat på några av de fina retro tangentbord på denna webbplat...

Steampunk USB-kabel

jag har sett många kreativa Instructables på DIY steampunk tangentbord, möss och andra USB-enheter, men många av dessa inte inkluderar "steampunking" en viktig del av dessa enheter – USB-kabeln.Detta Instructable visar dig hur man gör en snabb,...

Steampunk iPhonograph

jag har haft så mycket kul att göra detta och det är sådana ett bra ljudsystem, den tar dig tillbaka till 1900-talet (nej jag är inte riktigt så gammal - som skulle vara otroligt ändå!). Jag har varit intresserad av Steampunk för ett antal år och har...

Steampunk kaffebryggare

baserade detta bygga bort av en Miss Betsy bygga, använda Rota delar som anges nedan från Goodwill. Visade sig bra, och gjort darn några ganska bra fika också.Produkter:En kasserad herr kaffeGamla trähus silver bestick bröstet. (Hade fördelen av att...

Plasma Display Steampunk

var en helg projekt jag skapade från 6" svartvit TV och en stor neon lampa en vän skickade mig från utlandet,de mindre lökarna jag hittade på en second hand butik, jag önskar jag inte hade att säga detta, men detta projekt använder mycket höga SPÄNNI...

Steampunk USB hub

denna enkla instructable visar dig hur att dölja ett USB-nav, att passa bättre med ett steampuunk motiv. Jag ursprungligen kom med denna idé som del av en steampunk monitor design jag har jobbat på, men det kan enkelt installeras i valfritt antal enh...

Steampunk modifierade TFT Monitor

hittade jag en lysande idé att ge plastytor en trä finish.Mina döttrar arbetade med servetter att bygga några julkort och presenter.Jag såg dem och fick idén att använda samma teknik till en TFT monitor.TFT monitorer är lite svårt att "Steampunk"...

SteamPunk Video Game Monitor Wall Mount

på grund av min Dataspelsmissbruk kändes det nödvändigt att bygga ett fäste för min 17 tums dell bildskärm att försäkra optimal gaming utförande, och även om den icke tävla med ett spel i utseende det definitivt inspirerades av dem.Jag är också hög....

Hur göra en Steampunk Mr. Potato Head

du kan ganska mycket Steampunk allt annat. Här är hur göra en Steampunk Mr. Potato Head.Du behöver:en skärande mattaX-Acto knivHot-limpistolDremel verktygssatsPremo Sculpey - bakning leraTjocka lager papperKasserat material runt huset. Plast, tråd, m...

Steampunk Nerf Gun lack

Steampunk är så cool letar tema, och när jag fick min slingfire blaster hade det bara målas så. Denna lack vände ut riktigt bra och jag är mycket nöjd med resultatet. Övergripande skulle jag betygsätta svårigheten att bygga en 7/10 med den allmänna p...